Aslan Sayım İle Biz Bize Müzik

PETEK DİNÇÖZ’DEN BİR AYDA İKİNCİ YENİ TEKLİ ‘SEVGİ ARSIZI

Petek Dinçöz, uzun bir aranın ardından yayımladığı “Çılgınlar Gibi” şarkısından sonra yeni teklisi ‘Sevgi Arsızı’nı PD Production etiketiyle video klibiyle birlikte tüm dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sundu. Sözü Nihan Akın’a, müziği ve düzenlemesi Emre Bayar’a ait şarkının video klip yönetmenliğini Erkan Nas üstlendi.

Bir ayda ikinci tekli çalışmasını yayımlayan Petek Dinçöz’ün 8 yıl sonra hazırladığı 4 şarkısını peş peşe hız kesemeden yayınlamaya devam edecek.

Görsel zenginliği ile göz kamaştıran video kliplerde Petek Dinçöz’ün tüm kıyafetlerini Pınar Kerimoğlu hazırladı.

Çeşitli besteci ve söz yazarları ile iş birliği yapan ünlü sanatçı, farklı stillerde söylediği şarkılarda hem eğlence hem de duygusallığını gözler önüne yorumcu yönüyle birlikte sunacak.

Petek Dinçöz, yenidünyanın yayın anlayışına ve hızına uygun olarak yeni şarkılarını dinleyicilerin beğenisine sunarken eş zamanlı olarak sahne programlarına başlayacak.

Yaşar İpek’in Yeni Şarkısı “Yangın” Çıktı!

Arabesk pop müziğin başarılı ismi Yaşar İpek, yeni şarkısı “Yangın”ı Avrupa Müzik markasıyla yayında.

Sözü ve müziği Tugay Gökcan, düzenlemesi Osman Çetin imzası bulunan şarkıda bağlama ve keman ezgileri dikkat çekiyor. Emre Kıral’ın mix & mastering’ini üstlendiği şarkının kapak tasarımı Alper Erişir’e ait. Yaşar yeni şarkısının video klibi için ise Onur Oğuz yönetmenliğinde kamera karşına geçti.

Geçtiğimiz aylarda Türk halk müziğinin sevilen ismi Elif Buse Doğan ile birlikte yeniden yorumladığı “Bir Alo De” adlı şarkısıyla dinleyicilerin beğenisini toplayan Yaşar İpek, yepyeni şarkısı “Yangın” ile üretmeye devam ediyor. 

Yaşar İpek’in Pop-Arabesk müzik türündeki “Yangın” isimli yeni single’ı tüm dijital müzik platformlarda yerini aldı.

Aydilge, dinleyicisini “Sözlerin Bittiği Yer”e çağırıyor!

Türk rock müziğin önde gelen kadın vokal ve söz yazarlarından Aydilge, yeni şarkısı “Sözlerin Bittiği Yer” ile hayranlarıyla buluşuyor.

Aydilge’nin sözünü ve bestesini kendisinin üstlendiği yeni şarkısı dinleyiciyi yalnızlık ve terk edilme duygularının müzikle ifade edildiği bir yolculuğa çıkarıyor.

Rock tınılarını Doğu'nun mistik melodileriyle harmanlayan sanatçı, efkârlı nağmeleri rock müziğin isyankâr gitar sololarıyla birleştirerek duyguların karmaşık ruh haline de gönderme yapıyor. Dünyaca ünlü perdesiz gitar üstadı İlter Kurcala'nın gitarı adeta Aydilge ile beraber vokali üstlenirken, düzenlemede keman sanatçısı Utku Barış Andaç, yenilikçi bir yaklaşımla elektronik, alaturka ve rock öğelerini başarıyla birleştiriyor.

İlker Uzunalan yönetmenliğinde çekilen video klibin görüntü yönetmeni Kürşad Karakuş oldu. Şarkı ile eş zamanlı yayınlanan video klibi MuzikPlay kanalında izleyebilirsiniz.

Müzik dünyasında hem popüler arenada kalmayı başarıp hem de kendine has üslubu, ses rengi, söz ve besteleri ile farklı ve özel bir yer edinmeyi başaran Aydilge’nin “Sözlerin Bittiği Yer” isimli şarkısı Avrupa Müzik markasıyla  tüm dijital müzik platformlarında yerini alıyor.

Obya genç yaşında hissettiği her şeyi müziğe dökmeye başladı!

Obya, 22 Müzik etiketiyle yayımlanan ‘Hissettim’ teklisinde; son birkaç yıldır yaşadığı yoğun duyguları kaleme aldığı gelgitli bir dönemin hislerini; g house ve trap bir müzikal altyapı ile işledi. Genç yaşına rağmen oldukça üretken bir dönemde olduğunu söyleyen Obya, rap’in son yıllarda adından sıkça söz ettirecek isimlerinden biri olmaya aday.

Agresif bir melodik düzene sahip olan ‘Hissettim’ ilginç video klibi ile de dikkat çekiyor. Tozu dumana katma niyetiyle üretimlerini paylaşmanın heyecanı içinde olan Obya, yaptığı müziği bağımsız, farklı, yaratıcı, katmanlı ve zeki olarak anlatıyor.

FARUK KARAY “SENİ KALBİME GÖMDÜM”

“Seni kalbime Gömdüm” şarkısıyla müzik dünyasına merhaba diyen Faruk Karay yedi yıldır müzik çalışmaları, söz ve besteler yapıyor. İlk teklisi için kolları sıvayan Faruk Karay sözü ve müziğini yaptığı şarkısının düzenlemesi için Emirhan Cengiz’le çalıştı.

Ahmet Özen yönetmenliğinde çekilen klip yaklaşık 18 saat sürdü10 kişilik bir ekiple Silivri’de çekilen klibin montajı ve rengi ise  f4t Production & POST Production  tarafından yapıldı.

Sez Müzik etiketi ile piyasaya çıkacak Farık Karay “Seni kalbime Gömdüm” tüm dijital merketkerdeki yerini aldı.

ECE ÇEVİK “HADİ AŞKA”

Ece Çevik, İzmir doğumlu ve henüz on dokuz yaşında genç bir yetenek.

Çocukluğundan beri müziğe olan ilgisine öğretmenlerinden ve ailesinden aldığı destek sayesinde kendini bu alanda geliştiren, aynı zamanda Fatih Ertür’den de şan etiğimi alan Ece Çevik,  üçüncü sıngle olan '' hadi aşka '' isimli çalışması ile başarılı çalışmalarına bir yenisini ekledi.

Ece Çevik ''HADİ AŞKA' sınglenı 'Sipan Babur production ve Sony MUSİC Türkiye etiketi 

Yayınladı. Ece Çevik bu çalışmada bir ilke imza atarak sözü ve müziğini kendisi yazdı.

Aranje de Can Atayılmaz,Mix & masterıng ‘te ise Utku Ünsal yer alırken Ece Çevik vokal koçu aynı zaman da back vokali Fatih Ertürk olmuş. Klipi  Gökhan Özdemir yönetmiş klip’ te kostüm tasarımı Zeynep Bozkaya gerçekleştirirken Çatalca'da çekilen  son derece başarılı bir klip olmuş.

TUĞKAN’IN ‘KARIŞIYORUM’ ALBÜMÜNÜN İKİNCİ TEKLİSİ ‘ÖZLEDİM’ TÜM DİJİTAL PLATFORMLARDA

“Başka bir dünya mümkün mü sadece ikimizin olacağı.

Pembe süvarilerin kapkara sözcüklerini duymadan dizine uzanabileceğim bir dünya yok mu?

Aşkta gurur olmaz derler doğru, her şeyi yakıp yanına gelebileceğim, dizine yatabileceğim kokunu içime çekebileceğim bir dünya yok mu?”

Tuğkan’ın yeni teklisi “Özledim” , Orjinalist etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı. Sözleri ve müziği, Tuğkan’a ait olan parçanın düzenlemesini ve prodüktörlüğünü Cem Şahin, Furkan Karadeniz ve Tuğkan yaptı. Mix’ini Erim Arkman’ın, mastering’ini ise Evren Arkman’ın üstlendiği parçada; elektrik ve akustik gitarları Cem Şahin, elektrik gitar ve synthesizers’ı Furkan Karadeniz, bass’ı Umut Oymak, davulu Neco Engin, kemanları Yunus Uçar, Emre Merallı, Veysel Lekesizgöz, Yılmaz Kemancı, violayı Özgür Arkun ve çelloyu Şenol Arkun çaldı.

Akis'in Yepyeni Teklisi "Belki Seversin Diye" Yayında!

Akis, "Belki Seversin Diye" isimli yepyeni teklisini Arpej Yapım etiketiyle tüm dijital platformlardan müzikseverlerle buluşturdu.

2012 yılında Barış Yıldırım ve Ozan Önkal tarafından kurulan ve Özgün Cevizci ile Çağrı Baran’ın katılımıyla kadrosunu tamamlayan Akis, Ankara’da aktif müzik hayatına başlamıştır.2013 yılı itibariyle Ankara’da bir çok barda ve bahar şenliklerinde sahne almıştır. 2016 yılında düzenlenen Sound of Ankamall müzik yarışmasında birinci olan Akis, pek çok keyifli besteye sahiptir. 

Akis, şimdiyse "Belki Seversin Diye" isimli yepyeni teklisini Arpej Yapım etiketiyle tüm müzikseverlerle buluşturuyor. Her dinleyenin kendisinden parçalar bulacağı bu keyifli şarkının söz ve müziği Ozan Önkal'a ait. Şarkının aranjesi ise Ozan Önkal ve Barış Yıldırım tarafından yapıldı.