Ajda Pekkan Biz'i Kimse Ayıramaz

İSTANBUL - Süper star Ajda Pekkan, BVS Grup bünyesindeki İstanbul Günay Restaurant'ta sahnede aldı. Sahneye büyük bir coşkuyla çıkan ve sevenlerin çığlığı ve alkışlarıyla karşılaşan Türk pop müziğinin Süper Starı Ajda Pekkan büyük coşku yaşadı. Şovları ve tarzı ile dikkatleri her zaman üzerinde tutmayı başaran Pekkan şarkılarıyla hayranları ile buluşurken sahne şovu ile sevenlerini büyüledi. Türkiye’nin dünyaya açılan yüzü olan Süper star, İkonik tarzı ile Günay sahnesinde ilgi odağı oldu. Süper Star Ajda Pekkan; “Sizler benim için çok önemlisiniz ve her Günay sahnesi benim için farklı anlam taşıyor” Geçen hafta Ankara’da yaşanan olumsuz hava şartlarına rağmen konserini yapan Pekkan; “Şartlar ne olursa olsun bizi kimse ayıramaz.”dedi.


Başak Kar Müslüm Gürses Şarkısıyla Çıkış Yapmaya Hazırlanıyor

İSTANBUL - Başarılı şarkıcı Başak Kar 2. Albümü “Yıldızlar Tutuşabilir" isimli albüm çalışmasından sonra şimdi de rahmetli Müslüm Gürses‘in seslendirdiği "Ayrılık Acı Bir Şey" şarkısı ile çıkış yapmaya hazırlanıyor. Başak Kar üstadımız rahmetli Müslüm Gürses'in seslendirdiği “yrılık Acı Bir Şey” şarkısını söylemek bana nasip oldu, benim için gurur verici keşke rahmetli Müslüm Gürses sağ olsaydıda benim şarkısını okuduğumu görseydi,buradan kendisini rahmetle anıyorum dedi.


Coşkun Sabah “Güvenimi suistimal ettiler”

İSTANBUL - Medyada yer alan “Dolandırıldı” haberleri ile ilgili olarak bir açıklama yapan ünlü sanatçı Coşkun Sabah işlerinin tıkır tıkır yolunda olduğunu söyledi. Yumurta çiftliği kuran sanatçı kendisini dolandırmaya kalkanları kısa zamanda fark ettiğini işleri ele aldığını belirtti…

Geçtiğimiz yıl Eskişehir’de büyük bir tavuk çiftliği kurarak yumurta üretimine başlayan ünlü sanatçı Coşkun Sabah medyaya yansıyan ve kendisinin dolandırıldığı yönündeki haberleri kısmen doğruladı. Sanatçı, yumurta çiftliği işini kurarken tüm sermayeyi kendisinin koyduğunu ve işi yürütmesi için yumurta işinden anlayan bir yakın arkadaşını da işin başına getirdiğini söyledi. İşleri nedeniyle çiftliği İstanbul’dan takip ettiğini ancak kısa bir zaman içinde aksaklıklar görünce işe müdahale ettiğini belirten sanatçı “Bu olay geçtiğimiz yıl haziran ayında oldu. Bazı aksamalar görünce işe el atmak zorunda kaldım. Bir de baktım ki üretim ve hesaplar birbirini tutmuyor. Biraz araştırınca da işin başındaki arkadaşın el altından yumurta sattığını belirledik. Ben onlara iş kapısı açtım, ama güvenimi suistimal ettiler. Anında işlerine son verdim ve bazı çalışanları değiştirip tamamen işin başına geçtim. Bir miktar maddi zarar ile atlattık. Üretimde hiç aksama yok. Her şey tıkır tıkır işliyor ve günde on iki bin yumurta üretiyoruz. Tamamını da Tarım Kredi Kooperatifi’ne veriyoruz. Haftanın neredeyse üç dört günü çiftlikle ilgileniyorum. Çıkan haberin üzerine bazıları sanki battık bittik gibi yazıp çizdiler. Aslında her şey yolunda gidiyor. Sabah Yumurta markasına ve kurumsal kimliğimize gelen bir zarar söz konusu değildir” dedi.


İrem Helvacıoğlu ve Kerem Bürsin’in Rol Aldığı “Eflâtun” Filminden İlk Teaser Yayınlandı!

İSTANBUL - Pandemi öncesi çekimleri tamamlanan, başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Kerem Bürsin’in yer aldığı Eflâtun filminden ilk teaser yayınlandı! Merakla beklenen Eflâtun ulusal ve uluslararası festivaller ile beyazperdedeki yerini almaya hazırlanıyor!

13 Yıllık Macera!

Öyküsü 2009 yılında Cüneyt Karakuş tarafından kaleme alınan Eflâtun’un senaryosu 2020 yılında tamamlandı. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nden yapım desteği alan, Boğaziçi Film Festivali Bosphorus Film Lab’ten CGV Mars Dağıtım Ödülü sahibi filmin çekimleri pandemi öncesi tamamlandı. Ön hazırlık aşamasında sıkı bir oyuncu çalışması gerçekleştiren Cüneyt Karakuş, atmosfer-karakter ilişkisine önem verdiği için plato yerine doğal mekanlarda çekim yapmayı tercih etti. 

İki yıl süren post prodüksiyon sürecinde titiz bir çalışma yürüten Cüneyt Karakuş VFX, 2D çizimler, 3D çizimler, özel ses efektleri, reel görüntüler ve animasyonları bir arada kullanarak görme engelli bireylerin dünyayı algılayış biçimini somutlaştırmayı amaçlıyor. Uzun yıllar engellilik üzerine çalışan ve fotoğraf sergileri açan yönetmenin, görme engelli bir karakterin gözünden portreler çizdiği Eflâtun, aynı zamanda yönetmenin ilk uzun metraj filmi.

Filmde ünlü oyuncular Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu rol alıyor. Bürsin filmde Oflaz karakterine hayat verirken; Helvacığlu da Eflatun karakterini canlandırıyor.  Filmde Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu’na Nazan Diper, Melisa Akman, Erman Okay, Semiha Bezek, Haydar Köyel, Nagihan Gürkan ve Yıldız Kültür eşlik ediyor. 

Eflâtun’un Hikayesi

“Ama inanın, zaman durmaz. Bazen durmuş gibi yapar sadece.”

Eflâtun, beş yaşındayken görme yetisini kaybeder. Bu süreçte babasının öğrettiği ses ve gölge oyunları ile ekolokasyon yöntemini kullanarak hayata tutunur. Gerçek ile hayalin birleştiği noktada bir yaşam kuran Eflâtun, babasından kalma saat tamircisinde çalışır. Yağmurlu bir günde kendisine bir şemsiye emanet edip giden bir adamın sesine âşık olur. Ve bir gün bir adamın sesini duymasıyla zaman, onun için durur… 

Teaser link: https://www.youtube.com/watch?v=Nd4UBPm5bmg


Hollywood starları ilk kez klipte oynadı

İSTANBUL - Ünlü terminatör film serisinin yıldızı Kristanna Loken ve Ron Smoorenburg, Ramiz Özbay'ın yeni çıkacak teklisi 'Son Gülüş' şarkısı için kamera karşısına geçti.

RAMİZ ÖZBAY'IN KLİBİNDE OYNADI 

Daha önce Türk sinema film projelerinde yer alan isimlerin yanı sıra bu kez ilk kez Hollywood starları türkçe bir klipte yer aldı. Uzaydan gelen iki yabancının dünyada buluşarak bulduğu aşkı anlatan klipte, Kristanna Loken, Terminatör filminde giydiği orjinal kıyafetini yıllar sonra tekrar giydi.

Ramiz Özbay çekim arası gazetecilere yaptığı açıklamada “Bundan sonraki projede Game of Thrones ve Testere filminin başrol oyuncularıyla klip çekeceğiz. Türkiye'de böyle kaliteli işler yapmamız gerekiyor” dedi.

Klip yönetmenliğini ödüllü yönetmen Anıl Tokur üstlenirken, şarkının müziği Ramiz Özbay’a ait. Sözler de ise Samir Karaca ve Ramiz Özbay imzası yer alıyor.


MERVE BOLUĞUR MANTI AÇTI


İSTANBUL - Merve Boluğur iş insanı ve sanatçı Mr.Jade‘in Kayseri’de açtığı Jade Loungee adlı mekana sürpriz ziyaret yaptı. Boluğur, Mr Jade ile mutfağa girip mantı açtı. 2 sene sonra mutfağa girdiğini belirten oyuncu "annem beni böyle görse gözleri yaşarır" dedi. 

Mantı açmasına yardım eden Mr.Jade için "Erkeğin mutfakta yardım etmesi bir kadın olarak beni iyi hissettiriyor. Bayanlar beni örnek alın, eşlerinizi mutfakta çalıştırın" dedi. Yakında Mr Jade ile ortak bir çalışma yapacağını söyleyen Boluğur, single çıkaracağını belirtti. 

Mr.Jade‘in yapım şirketiyle anlaşan oyuncu, "artık beni sahnelerde göreceksiniz" dedi. Elektronik pop tarzındaki kendi bestesini yorumlayacağını belirten Boluğur, destekleri için Mr. Jade'e teşekkür etti. Daha sonra magazin muhabirliğine soyunan ikili aşk hayatlarıyla ilgili birbirlerine soru sordular. Merve Boluğur sorulara oldukça iddialı cevaplar verdi:

"Mutluluğu kendim yaratıyorum, hayat bana bunu öğretti. Param var huzurum yok. Ben mutluluğu hak ettiğimi düşünüyorum. 

Mr.Jade'le beraber güzel bir çalışma hazırlıyoruz. Kendi şarkılarımı kendi tasarladığım sahne kıyafetlerim ile tanıtacağım.


YONCA LODİ VE SERDAR ORTAÇ PEŞ PEŞE SAHNEDE

İSTANBUL - Başarılı sanatçılar Yonca Lodi ve Serdar Ortaç peş peşe çıktıkları yeni gazino sahnesinde mekanı dolduran hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattılar. Sahne öncesinde basın mensuplarını kulislerinde ağırlayan Ortaç ve Lodi, verdikleri röportajlarla gündem değiştirecek açıklamalara imza attılar.

ETİLER, BEBEK, NİŞANTAŞI'NDA ARSA VE CADDE ALIYORUM...

Dijital dünya ile arasının oldukça iyi olduğunu dile getiren başarılı sanatçı Yonca Lodi, ''Bu ara Metaverse'e bayağa ilgiliyim. Etiler, Bebek, Nişantaşı... toplayabildiğim kadar arsa ve cadde almaya çalışıyorum. Toprak ağası olmak gibi bir gayem yok ancak, bir gün gelecek buralar çok değerlenecek'' derken, yakın zamanda bir Metaverse konseri yapmak istediğini de dile getirdi. Geleceğin dijital dünyada olduğunu altını çizen başarılı sanatçı, yaz ayarı içinde sürpriz iki single hazırlığı içinde olduğunu söyledi.

BIRAKIN YARAM KANASIN...

Yonca Lodi gibi basın mensuplarını kulisinde misafir eden başarılı sanatçı Serdar Ortaç ise yine gündem belirleyecek açıklamalar yaptı. Çocuk sahibi olmak için geciktiğini söyleyen Ortaç, muhabirlerin ''peki şimdiye kadar hiç böyle bir imkan yada düşünceniz olmadı mı? Bir kez daha aşık olursanız baba olmayı düşünüyor musunuz?'' sorusunda ise bombayı patlattı. ''Kaç tane olacaktı hep kürtaj oldular, kaç tane... Yazık...'' sözleri ile röportajı bambaşka bir boyuta taşıyan Serdar Ortaç, ''Peki bu kürtajı tercih edenler arasında bizim tanıdığımız isimlerde var mı?'' sorusuna ise ''Var. Kaç tane oldu. İstemediler. Gençlerdi. Onlarda haklı bir şey diyemiyorum.'' yanıtını verirken isim vermekten kaçındı.

Eski eşi Chloe Loughnan ile ilgili yönetilmek istenen soruları ''Bana ondan bahsetmeyin. Bütün borçlarımı ödedim lanet olsun. Yarasın... Allah nasıl yaratacaksa... 8 senelik kocasının evine haciz koyduran kadına o paralar nasıl yarayacaksa yarasın. Bırakın yaram kanasın.'' ifadeleri ile kesen Serdar Ortaç Loughnan'ın adını bile duymak istemediğini dile getirdi.

Kulislerinde verdikleri röportajların ardından sahnedeki yerlerini alan başarılı sanatçılar Yonca Lodi ve Serdar Ortaç kendilerini dinlemeye gelen misafirlerine müzik dolu bir gece yaşattılar.