TUĞBA ÖZAY – DİNLE

Tuğba Özay’ın çocukluğunda, aynanın karşısına geçip seslendirdiği Kibariye ile özdeşleşmiş  “Dinle” isimli şarkısı sevenleri ile buluştu.

Sözü Oktay Ülkügüner’e bestesi Kadir Tapucu’ya ait şarkının düzenlemesini Suat Aydoğan üstlenirken klip yönetmenliğini Erkan Nas gerçekleştirdi.

Klip çekimlerini fan kitlesi TUBİST’lerin katılımı ile gerçekleşen “Dinle” Seyhan Müzik etiketi ile tüm dijital platformlarda yayında.  

Söz: Oktay Ülkügüner
Müzik: Kadir Tapucu
Düzenleme: Suat Aydoğan
Yönetmen:  Erkan Nas
Klip Mekanı : Mahsus Sahne
Sytling : İstanbul Gelinlik Moda & Miss Alissa Sposa

GÖKHAN ÖZEN "Bİ SOĞUK Bİ SICAK "

Ünlü pop star Gökhan  Özen'in son dönemde üretkenliği dorukta! Neredeyse her ay yeni bir proje, her hafta yeni bir şarkı yayınlayan beste fabrikatörü Firardayım albümünün 4. klibi "Bağrında"  ile aynı hafta yeni single çalışması "Aslan Kızım"ı dinleyicisiyle paylaştı.

Gökhan Özen projeleriyle ilgili olarak “Yeni şarkıları ve projeleri yayınlamaya aynı hızda devam edeceğiz. Bu kadar hızlı ve çok şarkı paylaşabilmek ekip meselesi. Pony Müzik ve Sony Müzik TR olarak çok uyumlu bir ekip olduk.

Sırada r&b- rap tarzında yaptığım yeni bir şarkı var. İsmi “Bu Maymunlar”.  Bu Maymunlar kısa süre önce kızlarım için yayınladığım “Aslan Kızım” şarkısı ile beraber 16 Temmuz da tüm digital marketlerde yerini alacak.

Daha sonra ise hem kendi okuduğum hem de başka sanatçı arkadaşlarımın  okuduğu hit olmuş şarkılarımın zamanında okuduğum demolarını paylaşacağım.

Yazıp yayınladığım 150 şarkının demolarını 10 şarkılık paketler halinde sizlerle paylaşacağım.

“Kolleksiyon”

Dinleyici “demo” ları dinlerken biz de stüdyoda tüm bestelerimi bugünün soundlarıyla  yorumladığım "Kolleksiyon" albümlerimin son hız  hazırlamaya devam ediyoruz" dedi....

Burak Orhan "KELEPÇE"

İstanbul doğumlu olan Burak Orhan, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü'nü okurken oyunculuk yapmaya ve şan dersleri almaya başladı. Yazları Los Angeles'ta oyunculuk eğitimleri aldı. Ardından Kadir Has Üniversitesi'nde Sinema ve Televizyon yüksek lisansı yaparken şan ve dans derslerine devam etti. Mezun olduktan sonra müzik çalışmalarına odaklandı ve ilk single çalışmasını 2020’de yayınlayarak profesyonel müzik hayatına atıldı.

Genç popçu Kemal Samat “Çingenem” adlı şarkıyla iddialı bir çıkış için hazır!

Güçlü sesi ve farklı yorumu ile dikkatleri üzerine çeken yakışıklı popçu Kemal Samat “Sez Müzik Yapım etiketiyle “Çingenem” isimli çalışmasını görücüye çıkartıyor. Sözleri Sedat Erdoğdu’ya müziği Sinan Özşeker!e ve aranjesi İlkan Günüç’e ait oalan şarkıya Müjdat Küpşi ve Bener Hamamcı yönetmenliğinde iddialı bir klip çekildi. Klipte ünlü oryantel Didem Kınalı’ya eşlik etti.

O ses Türkiye yarışmasında Hadise’nin final ekibinde yer alan ,yarışma süresince güçlü yorumu ile birlikte yakışıklılığı ile  kızların gözdesi olan Kemal Samat Çingenem’le tüm digital platformlardaki yerini aldı. 

ÖZGÜR KANAT   “SON GÜNEŞ”

Özgür Kanat, bir yıl aradan sonra yepyeni ve çok duygusal bir şarkıyla yaza merhaba diyor. Yıllardır müzik sektöründe çok özel projelere imza atan Erkan Güleryüz’ün yapımcılığını üstlendiği single çalışmasının klip çekimlerini yönetmen Yunus Emre Uysal yaptı. Klibin görüntü yönetmenliğini Göksel Tuzun ve sanat yönetmenliğini ise Nilgün İskumru yaptı. 

Tüm dünyada ve ülkemizde yaşanan bu sıkıntılı dönemde, klibin çekildiği Tekirdağ Ganos Dağı’nın eşsiz doğası ve sanatçının hem yorumu hem de klip performansı izlerken bizi bambaşka yerlere götürecek.

Söz ve müziği Serkan Tuğ'a ait olan şarkının aranjörlüğünü Soner Kıvanç üstlendi. Ön hazırlıkları 2 ay süren şarkının kayıtlar, mix ve masteringi İstanbul StudioKiwi’de Soner Kıvanç tarafından yapıldı. Son Güneş’deki gitarlar Emrah Koçak’a ait. Özgür Kanat’ın Son Güneş şarkısı ve klibi tüm dijital platformlardaki yerini aldı.

Çağrı Kaymak'ın yeni şarkısı "Dünya" yayında

Çağrı Kaymak'ın yeni şarkısı “Dünya” Avrupa Müzik markasıyla 2 Temmuz Cuma günü tüm radyo ve dijital müzik platformlarda yerini aldı.

 Beste ve prodüktörlüğünü Murat Güneş’in, müzik direktörlüğü, aranjesini ve vokalliğini Asil Gök’ün, süpervizörlüğünü Habil Ceyhan'ın, klip yönetmenliğini ise Mustafa Özen'in üstlendiği "Dünya” müzik listelerini hızlı bir giriş yapıyor. 

“Dünya”nın video klibinde pandemi döneminde birbirinden habersiz bir şekilde yan yana binalarda hayatlarını yaşayan iki gencin bir araya gelme hikâyesi anlatılıyor. Film gibi bir kurgulanan klipte evde geçen 4 ayrı mevsim işleniyor. Rus model Mila Swiss ve Çağrı Kaymak’ın klipteki uyumları ise seyirciden tam not alacak nitelikte.

 Yeni single “Dünya”yı 2 Temmuz itibariyle tüm dijital platformlarda bulabilir video klibini ise MuzikPlay kanalında izleyebilirsiniz.

Esra Balamir “Adamım” ile Geri Döndü!

Ünlü sunucu ve şarkıcı Esra Balamir, müzik kariyerinin üçüncü single’ıyla dinleyicilerinin karşısında. Balamir, “Adamım” adlı şarkısıyla bu yaza damgasını vuracak!

Esra Balamir uzun aradan sonra müzik dünyasına iddialı bir dönüş yaptı. Son dönemde sunuculuk kariyerine yoğunlaşan Balamir, yeniden stüdyoya girdi ve 2021 yazının en çok ses getirecek çalışmalarından birine imza attı.

KİLYOS’TA KLİP

Başarılı sanatçı, sözü İntizar’a, müziği Nurhayat Davancı’ya ait “Adamım” şarkısını yorumladı. Aranjörlüğünü Osman Çetin’in yaptığı şarkı, Kemal Aslan Müzik etiketiyle dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Şarkının klibi ise Ferit Çetinkaya’nın yönetmenliğinde çekildi. Esra Balamir, klip için Kilyos’un muhteşem doğasında kamera karşısına geçti.