Ramazan Dursun ‘’Bozuluyor Dengem’’ Şarkısı Yayında!

 Sevilen sanatçı Ramazan Dursun dengeleri bozmaya geliyor!Yeni şarkısı Bozuluyor Dengem ile güzel çıkış yakalayan başarılı sanatçı 24 saat içinde yüz bin kişi tarafından izlenildi!

kısa sürede ikiyüz bini aşkın kişi tarafından izlenlenilen klip youtube kanalında iddalı giriş yaptı. Grand Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlanan single çalışması ‘’Bozuluyor Dengem’’ şarkısının sözleri ve müziği Sertan Güçlü imzası taşıyor. Düzenlemesini ise Burak Kalaycı üstlendi. Aynı zamanda klip yönetmenliği koltuğunda yine Burak Kalaycı oturuyor. Klip çekimleri lüks bir evde tamamlandı. Kısa sürede şarkı sosyal medyada bir çok kişi tarafından beğenildi.

EMRE SONDEMİR - FOTOĞRAF

Son teklisi ' Fotoğraf ' ile büyük beğeni toplayan 12 Ekim 1989 İstanbul Kadıköy doğumlu olan sanatçı ilk sahne deneyimini 12 yaşında bir okul müsameresinde yaşadı.Ardından Lisede canlı müzik yaparak okul harçlığını çıkaran Emre SONDEMİR , üniversite yıllarında bir müzik grubuyla sahne alarak profesyonelliğe geçiş yapmış oldu.

Kendi yaptığı şarkılarıyla profesyonel olarak 2013'te ilk şarkısı 'Sen Kazandın' 2015 yılına gelindiğinde ise 'Bugün Günlerden Sen' şarkısıyla müzik piyasasında adını duyurmayı başardı. Uzun bir aranın sonrasında 'Fotoğraf ' adlı parçasını 2021 Ocak ayında piyasaya çıkardı.

Söz ve Müziği Emre SONDEMİR' e ait olan yeni teklisinin Düzenlemesini Mesut Özşahin , Mix - Mastering' i Gökhan Erken yaptığı çalışmaya Davulda Burak Ertetik ,Elektronik Gitarda Cem Şengül ve Bas Gitarda ise Emre Türkmen eşlik etti.

Emre Sondemir'in, Kerey Production etiketiyle yayınlanan "Fotoğraf" isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te.

LARA ÇAYAN'LA ''AŞKA İNAN''

Lara Çayan ''Aşka İnan''manın hikayesini ilk stüdyo albümüyle dinleyicisine sunuyor. Güncel ses tasarımlarının ve elektronik altyapıların popüler müzikle sentezlendiği “Aşka İnan” albümünün prodüktörlüğünü Lara Çayan ve Özgür Aksüyek üstleniyor.

Albümünde, dokuzu kendisine bir tanesi ise Sezen Aksu’ya ait olmak üzere on adet şarkı yer alıyor. Mix & Mastering’inde Arın Baykurt imzası taşıyan ve Arpej Müzik etiketiyle yayınlanan albümün çıkış parçası olan “Hayatımız Varmış Gibi” şarkısının klip yönetmenliği koltuğunda ise İmre Haydaroğlu oturuyor. Şarkıda sanatçının ve sanatçıların içinde bulunduruldukları güncel çıkmazlar anlatılıyor.

Albüm, içinde barındırdığı kırılgan duyguları, şairane satırları ve çarpıcı ezgileriyle müzikseverlere hiç yaşamadıkları bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Yaşar İpek'in yeni single'ı "Canımsın Sen" tüm dijital platformlarda

Pop & Fantezi müzik tarzının başarılı ve güçlü yorumcusu Yaşar İpek, sevenlerinin karşısına Türk Pop’unun unutulmaz eseri “Canımsın Sen” ile çıktı. Yeni single 21 Haziran Pazartesi günü Avrupa Müzik markası ile tüm dijital platformlarda yerini aldı. Söz, müziği kaleme aldığı ve yorumladığı şarkılarla Türk Pop Müzik tarihine adını altın harflerle yazdıran Sezen Aksu’ya ait “Canımsın Sen”in yeni düzenlemesi ise Yaşar İpek, imzası taşıyor. Yaşar İpek’in yeni single’ı “Canımsın Sen”i tüm dijital müzik platformlarında bulabilirsiniz.

CENK ROFE’ den yeni tekli "ELVEDA"

Cenk Rofe yeni teklisini dinleyicileriyle buluşturuyor. Daha önce Yasmin Levy, Enrico Macias, Placido Domingo gibi dünyaca ünlü sanatçıların seslendirdiği Adio Kerida isimli anonim sefarad ezgisini, Türkçe sözler yazarak, seslendirdi. Elveda, Pop müzik soundunda ve remix tadında düzenlemesi ile yepyeni bir solukla ile dinleyicinin beğenisine sunuyor.

Rofe’nin bir başka sürprizi ise şarkıyı orijinal dilinde de seslendirmiş olması.

Şarkı hem Elveda, hem de Adio Kerida olarak tüm dijital platformlarda.

Akustikadam'ın yeni single'ı "Bozcaada" tüm dijital platformlarda

Adını Balat'ta kendi ahşap atölyesinde verdiği konser performanslarıyla duyuran “Akustikadam”ın çoğunu karavan yolculuğu sırasında bestelediği şarkılardan oluşan albümü “Yolda Görüşürüz”ün ikinci teklisi “Bozcaada” video klibiyle birlikte 18 Haziran’da tüm dijital platformlarda yerini aldı. Nostaljik klavye ezgileri sentezleyen şarkının söz ve müziği sanatçıya, aranjesi Güney Marlen’e, mix ve mastering çalışmaları ise Levent Büyük’e ait. “Yolda Görüşürüz” albümünün ikinci teklisini paylaşan Akustikadam, albümle ilgili dinleyenlerde merak uyandırmaya devam ediyor. Gitmekle kalmak arasında yıllarca sıkışmış kalmış bir adamın, yollara düşmeye karar verdikten sonra, neden bu kararı daha önceleri veremediğini sorgularken duymuş olduğu pişmanlığı ve geç kalmışlık hissini yansıtan bu şarkı, dinleyenleri adeta hüzünlü bir “yolculuğa” çıkarıyor.

Avrupa Müzik markası ile yayımlanan yeni single’ı tüm dijital müzik platformlarında bulabilirsiniz.

Tunacan Tuna'nın yeni şarkısı "Fena Karıştım" tüm dijital platformlarda

Tunacan Tuna yeni single’ı “Fena Karıştım” ile 18 Haziran’da müzikseverlerle 3. defa buluştu. Şarkının sözlerini babası Aşkın Tuna ile birlikte yazarak ilk profesyonel şarkı sözü deneyimini de ortaya koyan genç solistin şarkısının beste ve aranjesi Emirhan Cengiz’e ait. Mix ve masteringde Emre Kıral imzası taşıyan şarkının klibini genç yönetmen Yusuf Can Özbilen çekti. Klipte Tuna’ya Tiktok’un sevilen isimlerinden; Doğa Evren, Emrah Çelik, Özüm Altın ve Yağmur Orgarun eşlik etti.

Yaza damga vuracak şarkılar listesinde yerini almaya hazırlanan “Fena Karıştım” piyasaya Avrupa Müzik markasıyla yayımlanıyor.

“Fena Karıştım” isimli yepyeni single’ı tüm dijital platformlarda bulabilir, video klibi ise MuzikPlay’de izleyebilirsiniz.