İlkay Selçuk feat Yeliz Yeşilmen - Yorgunum 

Geçtiğimiz yıl çıkarmış olduğu No Rules ( Kural yok ) isimli şarkısıyla yakaladığı başarıyı bu yıl yeni bir ortaklıkla taçlandıran İLKAY SELÇUK YORGUNUM için Yeliz Yeşilmen ile kamera karşısına geçti.

Özgün yorumu ile Rap ve Hip Hop tarzında yeni bir sayfa açan ILKAY SELÇUK ve Yeliz Yeşilmen  şarkının enerjine yakışan bir video ile dinleyici karşısında...

LİDER ŞAHİN'DEN “BİR TEK SEN”!

Lider Şahin, ‘Mesela’ ve ‘Oldu Mu?’nun ardından, yeni single çalışması ‘Bir Tek Sen’i müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

 Sözü ve müziği Lider Şahin ve İsra Gülümser‘e ait olan şarkının düzenlemesi ise Gürsel Çelik’e ait. Yönetmenliğini Behzat Uygur’un üstlendiği ‘Bir Tek Sen’in klip çekiminde, Lider Şahin’e Olga Kapitsina, Alice de Souzave, Deniz Sarı eşlik ediyor. 

 Lider Şahin’in yeni şarkısı ‘Bir Tek Sen’ Lider Entertainment etiketiyle 27 Ağustos Cuma (bugün) tüm dijital platformlarda ve video klibi Lider Şahin YouTube kanalında yayında!

Mil Savior & Kerim Delibalta - 2L

Yolları, küçük yaşlarda Rize’de kesişen ve yan yana geldikleri ilk günden beri üreten Mil Savior ve Kerim Delibalta yükselişlerini “2L” isimli şarkıları ile sürdürüyor.

Çalışmalarını SM Rıhtım Stüdyoları’nın mutfağında üreten sanatçılar, kendi tarzlarını yansıtan ilk şarkılarını 2019 (Be Gece Bizim Olsa) yılında yayımladı.

Kariyerlerinin devamında yayımladıkları tekli çalışmalarıyla Türkçe Rap listelerindeki yerini koruyan Mil Savior ve Kerim Delibalta, Orkun Karamanoğlu’nun prodüktörlüğünü üstlendiği, Yusufcan Özbilen’in yönetmen koltuğuna oturduğu “2L” isimli yepyeni şarkıları 27 Ağustos Cuma günü Utku Samet Seyhan yapımcılığında Future Production markasıyla tüm dijital platformlarda yayımlıyor.

ESER ÇAKARCI MASAL YAYINDA

Eser Çakarcı yeni teklisi MASAL için kamera karşısına geçti. Sözü ve müziği ESER ÇAKARCI' ya ait olan MASAL dinleyiciyi çok özel bir hikayeye davet ediyor.

15 yaşında ilk bestesini yapan ESER ÇAKARCI küçük yaşlarda çocuk yaratıcılığı ile yaptığı gitarı ve o an yaptığı şarkılarla kendi yolunu erkenden çizmeyi başardı. Müzik öğretmenliği yapmaya devam eden ESER ÇAKARCI yaptığı her şarkıyı öğrencilerine adıyor. Müziğine bağladığı bu motto ile yeni nesillere, bir öğretici misyonuyla, ulaşmayı amaçlıyor. 

Burgazada'nın rengarenk ambiyansıyla kendi masalını yaratan ESER ÇAKARCI 3. teklisiyle dinleyiciye 2021 yazından merhaba diyor. MASAL'ın düzenlemesini ESER ÇAKARCI kendisi yaptı. Yönetmen koltuğunda ise MERT ÜLGÜT oturuyor.

İLKER AYDEMİR’DEN “HASRET”

İlker Aydemir “Evde Duramıyorum” ve “Ah Der Geçerim” isimli singlelarının ardından söz ve müziği kendisine, düzenlemesi Sadun Ersönmez’e ait olan üçüncü single çalışması “HASRET” ile müzikseverlerle buluşuyor.

İlker Aydemir’in, tamamen akustik enstrümanlarla kaydedilen, bir Ege türküsü formundaki “HASRET” isimli single’ı ritim ve blues grooveları ile harmanlanarak sunuldu. Klavyelerde Sadun Ersönmez’in olduğu çalışmanın mix ve masteringi Levent Demirbaş tarafından yapıldı.

İlker Aydemir’in “HASRET” isimli single’ının dijital illüstrasyon tekniğiyle yapılan kapağı ve grafik tasarımı sanatçının kendisi tarafından hazırlandı.

Ossi Müzik etiketiyle Hakan Eren’in yapımcılığında, Pelin Kakırman’ın proje koordinatörlüğünde yayınlanan “HASRET” şarkısının, sonsuz dostluğa atfedilen çok özel video klibi; animasyon olarak İlker Aydemir tarafından yapıldı.

yirmi7'den Yeni Klip: İhtimaller Tükendi

Modern rock ile klasik Türk müziği ezgilerini birleştiren Los Angeles 'lı etnik - rock grubu olarak kurulan Yirmi7 'nin Arpej Yapım etiketiyle yayınlanan  ''Ay Düşmüş Elektrik Tellerine'' albümünün üçüncü klibi, ''İhtimaller Tükendi 'ye çekildi. Söz, müzik ve düzenlemesini Okan Şarlı'nın üstlendiği şarkının klip yönetmenliğini ise Ferdi Çalışkan üstlenmiştir.

Onur Betin & Mert Hakan feat. Mayza “Beni Sakla” isimli yeni single yayında!

Onur Betin & Mert Hakan feat. Mayza “Beni Sakla” isimli yeni single 20 Ağustos Cuma günü Avrupa Müzik markasıyla yayımlanıyor.

 Prodüksiyonnu Betin ve Hakan imzalı şarkının sözü ve müziği Mayza’ya ait. Jonah Boons tarafından Amsterdam, Nice Recordings’te kayıtları tamamlanan “Beni Sakla”nın düzenleme, mix & masteringini ise yine Onur Betin üstleniyor.

 Şarkının video klibi ise Emrah Özbilen yönetmenliğinde çekildi.

 Dans Pop tarzındaki “Beni Sakla” isimli ortak çalışmayı tüm dijital müzik platformlarda bulabilir, video klibi ise MuzikPlay kanalında izleyebilirsiniz. 

Mavi Gri'nin yeni çalışması "Yerle Bir Olurum" tüm dijital platformlarda

Alternatif müziğin yeni nesil gruplarından Mavi Gri, “Yerle Bir Olurum” isimli şarkısıyla müzik yolculuğuna devam ediyor. 

 Sözü ve müziği Akif Alkan, düzenlemesi de Mavi Gri’ye ait.  Ahmet Fatih Tarıl, yönetmenliğinde çekilen video klip ise şarkı ile eş zamanlı olarak paylaşılıyor. Türkiye’nin birbirinden farklı şehirlerinde konser veren ve oldukça sevilen Mavi Gri, hayranlarına “Yerle Bir Olsam”ın akustik versiyonuyla da buluşturuyor.