ERKAN GÜLERYÜZ “GÜLMEK GEREK”

Erkan Güleryüz'den her dinleyenin yüzünde tebessüme sebep olacak yepyeni bir şarkı “Gülmek Gerek”. İçinde bulunduğumuz günlerde digital platformlarda yerini alan şarkı Disco Funk ve tamamen canlı kaydedilmiş Funk versiyonu olarak iki farklı düzenleme ile çıktı. Sanatçı Erkan Güleryüz  bu şarkıda yine  büyük uyum yakaladığı aranjörü A.Soner Kıvanç ile çalıştı.

 Sözleri itibari ile çok eğlenceli bir şarkı olan “Gülmek Gerek” günümüz pandemi koşullarındaki ruh halimize de tatlı tatlı göndermelerde bulunuyor. Tüm bu negatif ruh halinde bile dinleyicisine  "Ne olursa olsun gülmek gerek, O ne yazdıysa şükretmek gerek” diyerek pozitif mesajını paylaşan sanatçı Erkan Güleryüz,  takipçilerine böyle bir şarkı ile ulaşabilmekten çok mutlu olduğunu dile getirdi.

 Sözü ve müziği Erkan Güleryüz’e ait olan Gülmek Gerek'in video klibinin yönetmen koltuğunda da yine sanatçının kendisi var.

Selçuk Abay’dan Güçlü Çıkış  “Kağıt Öyle Yazıyor”!

Bugüne kadar yayınladığı çalışmalarıyla rock müzik tarzından vazgeçmeyen Selçuk Abay, “Kağıt Öyle Yazıyor” isimli yepyeni şarkısını 13 Ağustos’ta Avrupa Müzik markasıyla sevenlerinin beğenisine sunuyor.

 Sözü ve müziği Rafet Ünsal'a ait “Kağıt Öyle Yazıyor” isimli şarkının düzenlemesi sanatçının kendi imzasını, mix & masteringi ise Candar Köker imzası taşıyor. 

 2014 yılında "Yüzyıllar Geçse" isimli ilk EP'sini dinleyicileriyle buluşturan Selçuk Abay, 2018 yılında "Sen Nasılsan Ben de Aynıyım", 2019 yılında "Anla Halden" ve "Gitmeyin Yıllar" isimli single çalışmalarıyla müzikseverlerin karşısına çıktı ve tam not aldı. Selçuk Abay, 2020 yılında yayınladığı "Şerefine", “Demedim mi?” ve “Uzun Mehmet” şarkılarıyla da müzik listelerinde yerini korumayı başardı. 

 Selçuk Abay’a ait “Kağıt Öyle Yazıyor” isimli yepyeni single’ı tüm dijital platformlarda bulabilir, Kurşad Karakuş yönetmenliğinde çekilen video klibi ise MuzikPlay’de izleyebilirsiniz.

DİLAN 'DOM DOM KURŞUNU'

Farklı tarzı ve güçlü yorumuyla dikkat çeken Dilan, yeni single’ı ‘Dom Dom Kurşunu’ ile müzikseverlerle buluşuyor. Daha önce babası İbrahim Tatlıses’ten dinlediğimiz ‘Dom Dom Kurşunu’ şarkısını kendi tarzıyla yorumlayan Dilan, dinleyicilerden tam not aldı. Efsaneleşmiş Tatlıses şarkılarından oluşan ilk albümü ‘Emanet’i yakın zamanda piyasaya çıkaracak olan Dilan, Dom Dom Kurşunu’ ile müzikseverlere albümün de müjdesini verdi.

Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle yayınlanan şarkının sözü ve müziği Aşık Mahzuni Şerif, aranjesi ise Alper Atakan imzası taşıyor.

Beykoz’da çekimleri gerçekleşen şarkının klip yönetmenliğini ise İmre Haydaroğlu üstlendi. Sanat yönetmenliğini Dilan ve İmre Haydaroğlu’nun yapmış olduğu klip yaklaşık 14 saat sürdü.

Can Bonomo "Rüyamda Buluttum" (ft. Demet Evgar) isimli çalışma yayında

Rock müziğin başarılı ismi Can Bonomo ve başarılı oyuncu Demet Evgar, Bonomo’nun Rüyamda Buluttum isimli yeni şarkısı için bir araya geldi. 13 Ağustos tarihinde Avrupa Müzik markası ile dinleyicilerle buluşan sürpriz düet parçası Rüyamda Buluttum‘un klibinde de ikili birlikteydi.  

 Can Bonomo, Evgar ile düeti hakkında; ‘’Rüyamda Buluttum’’ yaklaşık beş sene kadar önce yazdığım, bir türlü kaydetmeye fırsat bulamadığım, çok sevdiğim şarkılarımdan biri. İyi ki beş sene önce kaydetmemişiz. Öyle olsaydı belki de çok değerli arkadaşım Demet Evgar ile beraber söyleme fırsatını bulamayacaktım. Demet, dokunduğu her şeye muazzam bir derinlik ve koşulsuz özebirlik katabilen muazzam bir yetenek. Kendisiyle beraber şarkı söylemeyi herhalde çok hayranı olduğum Wax Poetic’in İstanbul albümünü dinlediğimden beri hayal ediyordum. ‘’Rüyamda Buluttum’’u beraber söylemeyi teklif ettiğim andan stüdyo kaydına ve hemen ardından klip çekimlerine kadar her şey tam hayal ettiğim gibi gerçekleşti. Bana ve dostluğumuza bahşettiği bu şahane hatıra için kendisine, şarkının düzenlemesini yapan Can Dostum Can Saban’a ve şarkıyı kaydeden, mix ve mastering’ini yapan Ali Rıza Şahenk ve The Fatlab’e kucak dolusu teşekkürler ediyorum.’’ dedi.

 Demet Evgar ise, ‘’Kıymetli arkadaşım Can’ın masalsı, şiirsel dünyasına beni davet etmesiyle eski arkadaşlığımıza unutulmaz bir anı kattık. “Rüyamda Buluttum” şarkısı ilk dinlediğimde eşlik etme arzusu uyandırdı. Sevgili Ece, Can Saban ve Bonomo ile unutulmaz bir gün daha geçirdik hem de eski unutulmaz günlerimizi anarak. Çok mutlu ve heyecanlıyım. Dinleyicilerle birlikte söyleyeceğimiz günü iple çekiyorum.’’ dedi. 

Rüyamda Buluttum ile aynı anda yayınlanan Acı Kiraz’ın da söz ve bestesi Can Bonomo'ya ait.  Şarkıların düzenlemeleri Can Saban imzası taşırken, şarkıların kayıt, mix ve mastering işlemleri Ali Rıza Şahenk tarafından The Fatlab'de yapıldı. Kapak görseli Can Bonomo tarafından tasarlandı.

NAZLI EKER

“AŞK DEDİĞİN LAFTIR”

Foto model ve oyuncu kimliği ile tanıdığımız Nazlı Eker, pandemi döneminin kasvetini dağıtmak, hayata daha neşeli ve umutlu bakmak için kolları sıvadı. 

Nostaljik, bilindik ve her dönemin beğeniyle dinlenilen

“Aşk Dediğin Laftır” şarkısını yeniden yorumlayarak müzik dünyasına ilk teklisiyle adım attı.

Yaprak Dökümü, Dikkat Bebek Var, Çat Kapı, Aşk Oyunu ve Yağmur Zamanı gibi reyting rekorları kıran dizilerde oyunculuğu ile göz dolduran sanatçı müzik kariyerine iddialı bir şarkıyla başladı.

Sözlerini Hıncal Uluç ve Ali Kocatepe'nin yazdığı “Aşk Dediğin Laftır” şarkısının Latin alt yapıya sahip düzenlemesi ise ünlü aranjör Selim Çaldıran’a ait. 

Maslak Stüdyolarında çekilen neşeli klibin yönetmenliğini ise yine deneyimli bir isim Ozan Ozan üstlendi. “Aşk Dediğin Laftır” tüm dijital platformlarda ve müzik kanallarında yayınlanmakta.