Sevilay Ekinci Yare Yare İsimli Single Çalışması Tüm Dijital Platformlarda!

Sevilay Ekinci  “Yare Yare” isimli şarkısı ile Grand Müzik Etiketiyle Tüm Dijital Platformlarda yerini aldı. 

Güçlü sesi ile yare yare isimli yeni türkü çalışması ile müzik listelerine başarılı giriş yapan Sevilay Ekinci dinleyicilerden tam not aldı. Video klibi ve türkü çalışması ile kış aylarına uygun slov çalışması ile müzik severlere merhaba dedi. Güçlü sesli yorumcu Sevilay Ekinci 2023 yılına iddalı şarkısı ile giriş yaptı. 

Yare Yare isimli şarkının sözü ve Müziği Özgür Ata  imzası taşıyor. Klip yönetmenliği koltuğunda ise Serhat Güldük yer alıyor.

 Sevilay Ekinci   “Yare Yare” isimli şarkısı Youtube Grand müzik kanalında yayında. Grand Müzik yapım şirketi kurucusu ve Yapımcı  Hayrettin Güneş  yeni ve iddalı isimlerle müzik severleri kendi çatısında buluşturmaya devam ediyor. Grand Müzik şirketi ünlü Bir çok sanatçı yelpazesi ile farklı ve renkli bir çok proje ile adını müzik camiasında altın harflerle yazdırmayı başardı. Türkiye ve Avrupa’da Müzik severlerle yeni isimleri keşfeden Grand Müzik iddalı isimler ile anlaşmalara devam ediyor. 

Arabesk pop müziğin başarılı ismi Yaşar İpek, merhum sanatçı Müslüm Gürses’in yorumu ile gönüllerde taht kuran “Seni Yazdım Kalbime” adlı şarkıyı yeniden seslendirdi.

Sözü Hasan Bağlan, müziği ise Burhan Bayar’a ait olan şarkının düzenlemesi Yenal Yıldız imzası taşıyor. İstanbul Strings’in kemanda yer aldığı şarkının mix & mastering’i Emre Kıral’a ait.

Geçtiğimiz aylarda Türk halk müziğinin sevilen ismi Elif Buse Doğan ile birlikte yeniden yorumladığı “Bir Alo De” adlı şarkısıyla dinleyicilerin beğenisini toplayan Yaşar İpek, aralıksız üretime devam etti ve kısa bir süre sonra “Yangın” isimli şarkısını yayınladı.

Yaşar İpek’in yeni single’ı “Seni Yazdım Kalbime” Avrupa Müzik markasıyla tüm müzik mağazalarında yerini aldı!

Yaptığı besteler ve başarılı yorumuyla müzikseverlerin gönlünde taht kuran, yeni jenerasyonun başarılı sanatçısı Bilal Sonses, 2023’e 'Ardından' isimli yeni şarkısıyla başladı. Geçtiğimiz yıla, ‘Başa Sar’, ‘Olmuyor’, ‘Dön Diyemem’ gibi milyonlarca kez dinlenen şarkılarla imzasını atan başarılı şarkıcı, söz, müzik ve düzenlemesi kendisine ait olan 'Ardından’ ile yeni yıla iddialı bir giriş yaptı. Şarkının Kağıthane’de bir stüdyoda çekilen klibi, Ramazan Arslankaya tarafından yönetildi. ‘Ardından’, DMC etiketiyle tüm dijital platformlardaki yerini aldı.

ZANNA “ YA DELİLER HAKLIYSA?"

Türkçe Pop müziğin yeni yıldızı Zanna yılın ilk teklisi "Ya Deliler Haklıysa?" ile Pop müziğin çıtasını yükseltmeye geliyor.

Sözleri başarılı hitlere imza atan Nehir Kıyıcı , Bestesi İlker Bayraktar'a ait olan şarkının aranjesi ise ünlü Dj/Producer Kaan Gökman tarafından yapıldı. 

Ya Deliler Haklıysa? adlı şarkısı için "benim gibi deli ruhlara bir şarkı verdim" diyen Zanna özlenen Pop vokalleriyle yılın ilk hitlerinden birine imza atmaya aday. 

Yönetmenliğini Kaan Gökman'ın üstlendiği 18 saat kalabalık ekip eşliğinde , özel bir film platosunda çekilen klibin kreatif direktörlüğünü ve stylingini ise Zanna üstleniyor. Ya Deliler Haklıysa?" Spica Records etiketiyle Netd ve tüm müzik platformlarında! 

Söz ve müziği Yener Çevik ile Burçin Birben'e ait şarkının düzenlemesi Emrah Türken ve İlkan Günüç'e ait. Şarkının Mix & Masteringinde ise İlkan Günüç imzası bulunuyor.Buğra Karaçam'ın yönetmen koltuğunda oturduğu klipte  Murat Yaprak Yener Çevik haricinde  İlkan Günüç, Tekir ve O1 Adana ekibinden Mehmet Elmas yer aldı.

Prodüktörlüğünü İlkan Günüç, Osman Altun'un yaptığı Murat Yaprak ve Yener Çevik'ten GECELERİME  TFB Yapım etiketiyle tüm digital mecralardaki yerini aldı.

Türkçe Pop’un romantik sesi Ceren Gündoğdu’nun sözü ve müziği kendisine ait şarkısı Kapı, kaostan ve kederden uzaklaşıp, kendine ait bir odada soluklamak isteyen birinin duygusal yolculuğunu anlatıyor. Serdar Ayyıldız imzalı bu remix versiyonda, şarkının lirik bestesine deep house synth’ler ve elektronik sample’larla süslenmiş modern bir dans altyapısı eşlik ediyor.

Geçtiğimiz yıl yayınladığı “Hatırla Bari” adlı çıkış şarkısının ardından “Delilik Belki”, “7” ve “Yolun Sonu Yok” adlı parçalarını yayınlayan alternatif pop sanatçısı Sergen İspir, yepyeni şarkılarını sevenleriyle buluşturmaya devam ediyor!

Sözü ve müziği Sergen İspir’e, aranjesi Muhammed Yılmaz Özlenir’e ait olan “Adı Sen” için her zorluğa karşı göğüs gerip her geçen gün yeniden inanıp hayaller kurulan fakat yarım kalmış bir hikâyenin melodiye dökülmüş hali demek mümkün.

Single, Avrupa Müzik markasıyla tüm müzik mağazalarında!

Ecem Okan "Tek Başıma" isimli dördüncü single çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sundu.

Doğada çekilen klibin, şarkı sözleriyle olan uyumu ise oldukça dikkat çekici. Klibin yönetmenliğini ise Bertuğ Okan üstlendi. Günümüzde rap müziğin popüler olmasıyla beraber, bu tarz dinleyici kitlesine

ulaşmayi basaran Ecem Okan'in yaptığı müzik, trap, rnb tarzında, "Konuşsun Herkes " , "Yok Saydim" ve "Anlatirdim" isimli single çalışmalarıyla da dinleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı.