Lerzan Mutlu ‘Kusura Bakma’ dedi! 

Sabah kuşağında sunduğu televizyon programlarıyla adından söz ettiren şarkıcı ve sunucu Lerzan Mutlu, sözü ve müziği kendisine ait olan ‘Kusura Bakma’ isimli teklisi için kamera karşısında cesur pozlar verdi.

Son olarak ‘Gelinim Mutfakta’ isimli sevilen yarışmayla ekrana gelen Lerzan Mutlu, sosyal medya sayfasını aktif kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Instagram sayfasından paylaştığı gönderilerle takipçileriyle iletişim kuran şarkıcı ve sunucu Lerzan Mutlu, yeni teklisinin çalışmaları için geçtiğimiz aylarda stüdyoya girdiğini duyurmuştu. Klip çekimleri tamamlanan ‘Kusura Bakma’ isimli şarkıyı seslendiren Lerzan Mutlu, klibin kapak çekimlerinde birbirinden cesur pozlar verdi. Lerzan Mutlu’nun yeni şarkısı yayında.

Pınar Soykan'ın yeni şarkısı "Zincir" Yayında

Zincir”e Modern İmaj ve Modern Klip 

Son dönemlerde hızla değişen müzik soundunu ve yenilenen moda imajlarını yakından takip eden Pınar Soykan, kapak çekimlerinden video klip çekimlerine kadar müzikseverlere tam bir görsel şov yaptı. Bir çok ünlü isimle çalışan stil danışmanı ve moda editörü Tarık Gül’ün modern objektifine poz veren sanatçı klip çekimleri için de Tarık Gül’le çalıştı. “Zincir”in video klibi Tarık Gül’ün çekimlerini üstlendiği ilk çalışma oldu.

Klip özetle terkedilmiş fakat bitmemiş bir hikayeyi anlatıyor olsa da renklerin hayat verdiği aşkı, flörtöz duyguları, yalnızlığı ve özlemi gözlemleyebiliyoruz. Klip sondan başa bir kurgu ile ilerliyor. Sonunda erkek castımızın beyaz kıyafeti ona olan özlem ve saflığı anlatırken Pınarın klip boyunca siyah giydiği sahneler yalnızlığını anlatıyor. Klip içerisinde yer alan dansçıların renkli seçimleri ise mutlu bir aşk ve flörtöz duyguları anlatıyor. Pınar bir sahne de onların aşkına tanıklık ederek kendi güzel duygularını hatırlıyor beyaz kostüm içerisinde. En sona geldiğimiz nokta da Pınar için bu defter kapanır ve yeni bir aşka yol alma kararı verir.

Yeni single’ı “Zincir” tüm dijital müzik platformlarda yerini aldı.

SAKİLER'DEN OĞUZHAN KOÇ SÜRPRİZİ!

'Dünyadan Uzak’, 'Aşığın Kaderi', 'Canıma Minnet' gibi şarkılarla son döneme damga vuran Sakiler, 'Yalanı Bırak'la sevenleriyle yeniden buluştu. Sözü ve müziği Oğuzhan Koç'a ait olan şarkının düzenlemesini Sakiler yaptı. Koç'un Sakiler'e hediye ettiği şarkıda başarılı sanatçı hem klipte hem de parçanın son bölümünde gruba eşlik etti. Yönetmenliğini Emre Abi'nin yaptığı klip çekimleri Şile sahilinde yapıldı. 

'Yalanı Bırak' Zeyn Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı. 

Başarılı Aranjör Cüneyt Yalmaz’dan yeni single! Safi Keder yayında. 

Cüneyt Yalmaz Safi Keder isimli şarkısı ile AGY Production  Etiketiyle Tüm Dijital Platformlarda yerini aldı.

Türkiye’nin bir çok ünlü sanatçılarıyla çalışan ve bir çok hit olmuş şarkıya sihirli dokunuşlarda bulunan ünlü aranjörden yepyeni single geldi! Aranjörlük kariyerine yorumculuğu da ekleyen Cüneyt Yalmaz Müzik severlere merhaba dedi.

Safi Dem isimli şarkının sözü  Sudenur Çakmak imzası taşıyor.  Müziği ve Aranjörlüğünü Cüneyt Yalmaz üstlendi. Klip yönetmenliği koltuğunda ise Alişan Günay Yıldırım yer alıyor.

 Cüneyt Yalmaz Safi Dem isimli şarkısının video klibi AGY Production müzik kanalında yayında.

Hakan Çakan’ın yeni şarkısı “Senin Bana Borcun Var” Sizlerle!

Hakan Çakan  “Senin bana borcun var” isimli şarkısı ile Grand Müzik Etiketiyle Tüm Dijital Platformlarda yerini aldı. 

Yakışıklı ve güçlü yorumcu Hakan Çakan’dan iddalı şarkı geldi. Hem arabesk hem pop şarkısı ile günümüzün revaçta olan giderli ve eğlenci şarkılarına farklı tarzı ile merhaba dedi. 

Hakan Çakan dinleyicilerden tam not aldı. 

Senin Bana Borcun Var isimli şarkının sözü ve Müziği Hakan Çakan  imzası taşıyor.  Aranjörlüğünü Hüseyin Çeliker üstlendi. Klip yönetmenliği koltuğunda ise Nihat Ulaş yer alıyor.

 Hakan Çakan  “Senin bana borcun var” isimli şarkısı Youtube Grand müzik kanalında yayında. Grand Müzik yapım şirketi kurucusu ve Yapımcı  Hayrettin Güneş  yeni ve iddalı isimlerle müzik severleri kendi çatısında buluşturmaya devam ediyor. Grand Müzik şirketi ünlü Bir çok sanatçı yelpazesi ile farklı ve renkli bir çok proje ile adını müzik camiasında altın harflerle yazdırmayı başardı. Türkiye ve Avrupa’da Müzik severlerle yeni isimleri keşfeden Grand Müzik iddalı isimler ile anlaşmalara devam ediyor. 

Sema Birbilen'den 20 yıl sonra yeni tekli “Çok Yara Aldım”

Söz ve bestesi kendisine ait olan "Çok Yara Aldım" adlı yeni çalışmasıyla müzikseverlerle buluşan Sema Birbilen, müzik dünyasının önemli genç isimlerini yeni çalışmasında buluşturdu.

Düzenlemesi Çağrı Telkıvıran’a ait olan teklisinin klip yönetmenliğini Ahmet Can Tekin üstlendi. Şarkının stüdyo kayıtları sırasında Sema Birbilen'in vokal koçluğunu, birçok oyuncu ve şarkıcının da vokal koçu olan Nilüfer Çelik yaptı.

Sema Birbilen ve "Çok Yara Aldım" DMC etiketiyle, NetD youtube kanalında ve tüm dijital platformlarda yayında!

İLHAN ŞEŞEN KLASİĞİ “SARILINCA SANA”YA HEMŞİRESİ FUNDA BOZKURT’TAN YENİ YORUM

İlhan Şeşen’in hasta olduğu bir dönemde hemşireliğini yapan ve en büyük destekçilerinden biri olan Funda Bozkurt, profesyonel müzik hayatına sanatçının “Sarılınca Sana” şarkısını seslendirerek giriş yaptı.

Söz ve müziği İlhan Şeşen’e, düzenlemesi, mix & masteringi Armin’e ait, Garaj Müzik etiketiyle dinleyicisi ile buluşan “Sarılınca Sana”, klibiyle birlike tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Devrim Gürenç'in Yepyeni Teklisi Yayında; "Sorma"

Devrim Gürenç, "Sorma" isimli yepyeni single çalışmasını Arpej Yapım etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınladı!

İstanbul'da dünyaya gelen Devrim Gürenç, konservatuar eğitimini tamamladıktan sonra çeşitli sanatçılara vokalistlik yaptı. Türk Halk Müziği sanatçısı Erol Parlak ile yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Devrim Gürenç, 2008 yılında ilk albümü olan "Bir Aşk On Şarkı" isimli düet albümünü çıkardı. Devrim Gürenç daha sonrasında "Aşk-ı Devrim", "Ağla Halime", "Adam ve Kadın", "Bahar" gibi pek çok başarılı işin altına imzasını atmıştır. Haziran ayında ise Sezen Aksu'nun sevilen şarkısı "Tükeneceğiz"i kendi tarzıyla yorumlamış ve beğenileri toplamıştır