Merhaba dostlarım!

21. Yüzyılın Türkiye’sinde, güzel şehrimiz İzmir’de çirkin bir manzara vardı geçtiğimiz hafta. Birileri halkın bir kesimini tahkir ve tezyif ettiler. Nefret suçunu işlediler.

Sayın Cumhurbaşkanı ve Sayın İçişleri Bakan’ı hemen göstermeleri gereken tepkileri gösterip; gerekeni yapacaklarına ve suçluların bulunup cezalandırılacağına dair söz verdiler topluma.

Aslında EMPERYALİZM ve EMPERYALİST oyunmu var altında olayın bekleyip anlayacağız. Lakin emperyalist oyun olsa da eğer suçlular hemen bulunup cezalandırılırsa; devamı getirilemeyecektir bu oyunun. Çünkü emperyalizm bilinçli halkdan korkar her daim.

ALEVİ YURTTAŞLARIMIZA YÖNELİKTİ BU ÇİRKİN SALDIRI. Geçmiş MARAŞ, MALATYA, SİVAS, ÇORUM’U hatırlatırcasına; Alevi bir yurttaşımızın evi KIRMIZI BOYA ile işaretlendi.

Geçmişte de bu ülkenin yılmaz bekçileri, Cumhuriyet değerlerine her daim sahip çıkan, canı-canlıyı seven-koruyup kollayan yüzlerce Alevi Yurttaşlarımız katledilmişlerdi göz göre göre. Bu aslında Sünni yurttaşlarımız için bir utançtır unutmamaları gereken.

Benim hayatımda da onlarla tanışıyor olmaktan onur-şeref duyduğum bir çok Alevi Dostum var. ERGENEKON KUMPASINDA yanımda dimdik duran Avukatım Arslan TEMEL gibi. O karanlık günlerde “ben bu kahraman kadını tanımak için geldim” giyen Haydar ŞAHINDOKUYUCU gibi.

Bu nedenle ALEVİ VATANDAŞLARIMIZA yapılan bu ayıbı hemen temizlemeliyiz.

Ek olarak da Türkiye Cumhuriyeti’nin asil kurucularından olan Alevi Yurttaşlarımıza, inançlarını ve ibadetlerini özgürce yaşayabilmeleri için, Anayasa 10. maddesindeki “Eşitlik” ilkesini uygulamaya geçirmeli; Diyanet İşlerinin onlar içinde çalışmasını sağlamalıyız.

İNSANDIR ÖNEMLİ OLAN; DEĞERLİDİR NEFES ALAN HER CAN.

SEN VERMEDİN Kİ O CANI, NASIL BÖYLE DAVRANIRSIN YOBAZ İNSAN!

Cana canlıya sevgi ve saygıda kusur eylemeden, sevgilerle kalın dostlarım.