Müzik Dünyası 

Yılın En Başarılı Çıkış Yapan Cover Şarkısı  Yalnız Gece ile Dila

Attila Özdemiroğlu anma albümündeki performansıyla adından sıkça söz ettiren Dila Kalafatoğlu’na Altın Yıldız Ödül töreninden en iyi cover dalında Yalnız Gece şarkısıyla ödül geldi. Pamdemi nedeniyle evinde kurduğu stüdyodan çalışmalarına devam edem genç yıldız, Sezen Aksu, Nükhet Duru, Teoman gibi devlerin olduğu Attila Özdemiroğlu anma albümünde kendisine böyle bir ödül verilmesi nedeniyle çok mutlu olduğunu söyledi.

Neshe’den  Yepyeni Şarkı : “Hijo De La Noche2”

İspanya, Avusturya ve Amerika gibi ülkelerde sanat hayatını sürdüren NESHE ilk teklisi 'Hijo De La Noche'yi Jimmy Dub ile feat yaparak Sony Müzik Türkiye - Staf World etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunuyor. Yetenekleriyle dikkat çeken NESHE şu sıralar sözü ve müziği Emanuela Oancea’ya ait,Jimmy Dub ile featuring yaptığı ilk tekli çalışması 'Hijo De La Noche' yi çıkarmış olmanın heyecanını yaşıyor. İspanyolca ve ingilizce sözlerden oluşan, Latin Pop tarzıyla beğenilen şarkının düzenlemesi DJ Bonne imzası taşırken video klip yönetmenliğini ise İrem Haykır üstlendi. Eşsiz sahneleriyle oldukça dikkat çekecek olan şarkının video klibi 20 kişilik ekiple Mardin ve çevresinde yaklaşık 3 günde çekildi. Klipteki kostümler Shakira,Rosalia gibi starların tasarımcısı Gustavo Adolfo Tari tarafından hazırlanmış olup, klibe Nicki Minaj, Jason Derulo, Bruno Mars gibi sanatçıların koreograflığını yapan Lorenzo Hannah danslarıyla eşlik etmişir.  Farklı tarzı, yüksek donanımı, güzelliği ile göz dolduran NESHE 'Hijo De La Noche’ projesiyle şimdiden tüm dikkatleri üstüne çekmeyi başardı bile.   Neshe - Hijo De La Noche feat. Jimmy Dub tüm dijital mecralarda ve Youtube'da! Şarkı İstanbul, Bükreş arasındaki yolculuklardan ortaya çıkmıştır. Hikayesi ise gizem üzerine kuruludur. Kadının arzu ettiği ve aradığı ‘’Hijo de la Noche’’ aslında kendi içindeki kendisine duyduğu aşktır.

Söz& Beste  : Emanuela Oancea - Neshe -  Jimmy Dub 

Prodüktör : DJ Bonne 

Mix & Mastering : Alexandru Truta

Dil : İspanyolca - İngilizce

Türü : Reggaeton, Latin pop

SEÇİL GÜR "İŞKENCE"

Seçil Gür'ün yeni teklisi İŞKENCE Dmc etiketiyle tüm digital platformlarda yayında. Sözü ve müziği sayısız hit şarkıya imzasını atan Serdar Ortaç'a düzenlemesi  usta aranjör Mustafa Ceceli'ye ait olan şarkı Murad Küçük yönetmenliğinde kliplendirildi. 

İŞKENCE 

Söz- Müzik : Serdar Ortaç  Düzenleme : Mustafa Ceceli Mix-Mastering : Koray Püskül Yönetmen : Murad Küçük Yapım: DMC Yapımcı: Samsun Demir  İletişim: Emel Yalçın 

Kim Kimdir ?  

Aysel Akkanat  

R. Aysel Akkanat  Kocaeli /Karamürsel’de doğdu. İlköğrenim ve liseyi burada tamamladı. Ardından Radyo ve Tv bölümünü tercih ederek buradan başarıyla mezun oldu. Yayın dünyası çalışmalarına yazı ve editörlük çalışmalarıyla başladı. Bir yayinevinde editörlük yapmaktadır. Milliyet Blog'da ve bir kaç yerel gazetede köşe yazıları yazmaktadır. Psikoterapim dergisinde editörlük yapmak da ve yine aynı dergi de köşe yazıları hazırlamaktadır.  Anlayarak hızlı okuma eğitmenliği de bulunan Aysel Akkanat ayrıca Karamürsel de Sahaf Kafe adıyla bir kitap kafe işletmektedir. Burası Aysel Akkanat’ın hem ofisi hem edebiyat söyleşilerini yaptığı mekandır. Derslerini de burada vermektedir. Aysel Akkanat ayrıca profesyonel yaşam koçudur. Aysel Akkanat farklı alanlardaki çok yönlü birikimi , yazı yazmadaki yeteneği , özgün yazı dili , eğitimci yönü gibi özelliklerinin yanında pozitif enerjisi , ışıltısı ve güzelliğiyle de dikkat çekmektedir. Aysel Akkanat tüm bu nitelikleriyle gelecekte de adını sıkça duyacağımız çok önemli bir isimdir.  

Burçin Özdel

Burçin Özdel Berlin’de doğdu. İlköğrenim ve lisenin ardından Anadolu Üniversitesi Felsefe Bölümünü tercih ederek buradan başarıyla mezun oldu. Özellikle çalışmak istediği alan olan oyunculuğa yönelik Türkiye’nin marka eğitim kurumu olan Müjdat Gezen Tiyatro Akademisinden diksiyon da içeren Tiyatro eğitimi aldı. Yine oyunculuk çalışmalarının başında ekran önü eğitimleri aldı. Uzun süredir çeşitli reklam filmlerinde rol alan Burçin Özdel ayrıca Refleksolog ve enerji terapistidir. Tiyatro eğitimleri sırasında da özellikle sunuculuğa karşı ilgisi bulunan Burçin Özdel sunum çalışmaları da gerçekleştirdi. Burçin Özdel özellikle reklam filmi oyunculuğu anlamında çok önemli bir birikime sahiptir. Burçin Özdel oyunculuk ve sunuculuktaki yeteneği , çok yönlü birikimi , kendine özgü oyunculuğu ve sunumu gibi özelliklerinin yanında pozitif enerjisi , ışıltısı ve güzelliğiyle de dikkat çekmektedir. Burçin Özdel tüm bu nitelikleriyle gelecekte de adını sıkça duyacağımız çok önemli bir isimdir.  

Ece Taşpınar

Ece Taşpınar 31 Mart 2001’de İstanbul/Kartal’da doğdu. Eğitiminin sonrasında Dj lik çalışmaları yapmaya başladı. Koç burcu olan Ece Taşpınar enerjik yapısı sosyal yönü ile çalışmalar yaptı. Fotoğrafa olan tutkusu onu modelliğe yönlendirdi. Yakın zamanda farklı markalara dair modellik çalışmalarına başlayacak olan Taşpınar Dj ve dans çalışmalarına ise pandemi süreci nedeni ile ara verdi. Sunuculuk alanında da teklif aldığını belirten Taşpınar bu alanda da eğitim almayı planlamaktadır. Sahneyi dans etmeyi çok sevdiğini belirten Taşpınar modellikte de ilerleyecek. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan ve takipçilerin dikkatini çeken Ece Taşpınar genç yaşına rağmen girişken yapısı , yetenekleri gibi özelliklerinin yanında pozitif enerjisi , ışıltısı , güzelliği ve düzgün fiziği ile dikkat çekmektedir. Tüm bu nitelikleriyle Ece Taşpınar gelecekte de adını sıkça duyacağımız çok önemli bir isimdir.  

Medya Dünyası 

Selen Gül Dayıoğlu ile 5 Çayı FB TV’de 

Ekranların başarısı ödüllerle tescilli güzel spor spikeri Selen Gül Dayıoğlu 5 Çayı Programı ile Fenerbahçe Tv ekranlarında yer alıyor. Her hafta Pazar 17.00’de ekrana gelen programda adına da yakışır samimiyette çay sohbetleri gerçekleştiriliyor. Birbirinden renkli konukların konuk olduğu programda Selen Gül Dayıoğlu kendine özgü tarzı ile konuklarını ağırlıyor. 5 Çayı Pazar 17.00’da FB Tv’de mutlaka izleyin! 

 

Umut Akyürek ile Aile Rehberi 

Başarılı sanatçı Umut Akyürek yepyeni bir programla izleyici ile buluşuyor. Umut Akyürek , Op.Dr. Volkan Kıyak ile birlikte sunduğu programda sağlığa dair özgün bir içerik sunuyor. Aile Rehberi Her Cumartesi 11.00’da Tv 8.5’da Mutlaka İzleyin!