"YORUCU VE HEYECAN DOLUYDU"

İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlenen ve yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Bahar Candan geride bıraktığımız gün Aqua Florya AVM’de objektiflere yansıdı. Sevgilisi ile birlikte geldiği alışveriş merkezinde dünyaca ünlü mağazalardan saatlerce alışveriş yapan ünlü fenomen, muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayarak objektiflere poz verdikten sonra muhabirlerin sorularını yanıtladı.  14 Şubat sevgililer gününün nasıl geçtiğini soran muhabirlere “14 Şubat benim için yorucu ve heyecan doluydu.” şeklinde cevaplandıran Candan, manidar cevapları ile şaşkınlık yarattı.

CANSEVER DESTEĞİ

Yaşamını Almaya'da sürdüren genç Aranjör ve şarkıcı Emrah Useinov yeni teklisi “Yasak” ile tüm dijital platformlarda yerini aldı. Emrah Useinov farklı ses rengi ve tarzıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Söz ve müziği Cansever’e ait Yasak adlı şarkının klip yönetmenliğini ise  Useinov kendisi yaptı.

TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK

Moujan Rajaei, Türkiye'yi temsil edecek'World Next Top Model'' güzellik yarışmasında Miss Asia seçilerek tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Rus asıllı genç model  Moujan Rajaei, 2021 yılında gerçekleştirilecek Miss Europe Güzellik Yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek. 26 yaşında olan ve güzelliği ile bir çok dizi ve film yapımcısının da dikkatini çekmeyi başaran Moujan Rajaei, aynı zamanda Arapça, Farsça, İngilizce, Türkçe ve Rusça olmak üzere iyi derecede beş dil biliyor.   

''START'' DEDİ

Başım Sağolsun'' adlı şarkısı ile müzik dünyasına iddialı bir giriş yapan genç sanatçı Zeyn, yeni projesi için kolları sıvadı.Kariyerinin ilk teklisi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran genç sanatçı, ünlü müzisyenlerin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Türkiye'den Mustafa Ceceli ve Sezen Aksu gibi isimlerleri yeni projesinde buluşturmak isteyen Zeyn, bir yandan da komşunun kapısını aşındırmaya başladı. 

DİPSİZ KUYU

Selin Baycan, solo kariyerine giriş yaptığı "Tutsak" ve "Ocak" şarkılarının ardından "Dipsiz Kuyu" isimli şarkısını "Kare Müzik" etiketiyle yayımladı. Söz ve müziği Selin Baycan’a ait olan şarkının prodüksiyonu Şevket Akıncı’yla beraber yine sanatçının kendisine ait. Kişisel bir hikayeden yola çıkılarak yazılan “Dipsiz Kuyu”, içinden geçtiğimiz halleri, olayları ve belki de kişileri terk etme zamanının gelişinin ardından bizi yapılacak yolculuğa ve varılacak dünyalara dair umutlu olmaya çağırıyor. 

SENİ SEVİYORUM

Esra Sezer, "Seni Seviyorum" adlı son single şarkısını "Mft Production" etiketiyle tüm dijital platformlarda yayımladı.özü, müziği Erman Türköz  ve  Hüsamettin Hüner imzası taşıyan şarkının aranjesini  Erman Türköz üstlendi ve aynı zamanda vokallerde Esra Sezer'e eşlik etti.Şarkının canlı enstrüman kayıtlarında;  gitarlar ve piyano Erman Türköz, yaylılar Smyrna, ud Burak Pekuyar imzası taşıyor.

İMAJINI OĞLUNA TESLİM ETTİ

 Her pazartesi Milyon TV'de yayınlanan Özgür Aras, Can Bozoklar ve Sibel Arna'nın yorumculuk yaptığı Üçü Her Yerde programı magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Programda gündemdeki haberler yorumlanırken Sibel Can ile ilgili şaşırtan bir karar verdiği öğrenildi. Sibel Can'ın son dönemdeki olumlu değişiminden bahseden Can Bozoklar'ın fikrine katılan Özgür Aras, değişimin sebebini de açıkladı. Yeni albümüne hazırlık döneminde bu kararı veren Sibel Can, tüm imaj çalışmalarında son söz hakkını oğlu Engincan Ural'a verdi. Sibel Can'ın fotoğraf çekimlerinden şarkı seçimine karar tüm kararları yurtdışında eğitim alan oğlu Engincan Ural veriyor. 

TANZANYA’DA KLİP ÇEKTİ

Türk Pop Müziğin kraliçesi Hande Yener, yepyeni bir sürpriz ile sevenleriyle buluştu. Geçtiğimiz aylarda çıkardığı ‘Carpe Diem’ albümünden ‘Boşuna’ şarkısına klip çeken sanatçı, müzikseverlerin beklemediği bir anda klibi yayınladı. İlk kez 14 Şubat’ta yayınlanan klip, sosyal medyada büyük heyecan yarattı. Yener’in kariyerinin 20’nci yıl özel albümü olan ‘Carpe Diem’in üçüncü video klibi ‘Boşuna’nın sözleri Mete Özgencil ve Devrim Karaoğlu, müziği ve aranjesi ise Devrim Karaoğlu imzası taşıyor. 

BİRAZ TEMİZLİK YAPTIM

Yaşamı müzikle iç içe olan iş insanı Nurten Ünsev, Del Luce Prodüksiyon’dan bir süre önce yayınladığı ve sosyal medyada büyük ilgi gören şarkısı “Bugün Biraz Temizlik Yaptım”a eğlenceli bir video çekti. Pandemi sürecinde çok kişinin önem verdiği fiziksel ve ruhsal temizliği şarkısında dile getiren Ünsev, klipte bol bol temizlik yaptı.

KENDİMDEN

Türkiye'nin en genç yıldızı Alper Erözer, müzik kariyerinin ilk slow şarkısı olan "Kendimden"i müzikseverlerle buluşturdu. Erözer Prodüksiyon etiketiyle tüm dijital platformlarda yer alan "Kendimden"in sözü & müziği kendisi ve Eraycan Bozkurt, düzenlemesi Avro, mix ve mastering ise İlkay Şencan imzası taşıyor. Klipte, The Odds tarafından hazırlanan styling ile Erözer'in yeni imajı, hayranlarından tam not aldı.

DUYGUSAL PAYLAŞIM

Türk Sineması’nın ünlü ismi Leyla Somer,sosyal medya hesabından çocukluk fotoğrafını paylaştı. Somer, fotoğrafın altına, ‘Sağdaki anem, kucağında ben. Çok gençken daha 37 yaşında rahmetli oldu. Acısı dün gibi… Canım annem mekanın cennet olsun.Nurlar içinde yat inşallah’notunu düştü. Somer’in hayranları fotoğraf altına duygusal yorumlar yazdı.

ÖZGECAN’A ŞARKI

Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Aylin Dinçer,vahşice katledilen Özgecan Aslan için bestelenen şarkıyı okudu. Dinçer, İbrahim Kutlu’nun Özgecan Aslan’a yazdığı şarkıya klip çekti. Duygusal anların yaşandığı sette ,Özgecan Aslan’ın bir nevi hayalini gerçekleştirdiğini belirten Aylin Dinçer,’ Özgecan kızımız,biriktirdiği harçlığından küçük altın satın almış ve bunu LÖSEV’e bağışlamaya karar vermişti. Ancak başına gelen bu trajik hadise nedeniyle bu  hayalini gerçekleştirememişti. Onun bu isteğini yerine getirdim’dedi.

"PEKMEZLİ KAR"

14 Şubat sevgililer gününde su orucu tutarak; üç gün sadece su içen güzel şarkıcı Fulin ,İstanbul'da yağan yoğun kar sonrası kendisini sıradışı bir tatlıyla ödüllendirdi. Tipi şeklinde yağışın etkili olduğu saatlerden sonra ,soluğu dışarda alan sevilen isim, topladığı kara, pekmez katarak, yaptığı tatlıyı afiyetle yedi. Hem pratik, hem sağlıklı, hem de enerji veren böyle bir tatlı yapma fikrinin bir anda aklına geldiğini belirten Fulin " Ben doğallıktan ve her daim doğadan yanayım. Kar o kadar güzel yağdı ki; ve o kadar güzel bir görseli vardı ki; pekmezi de içine katarak mideye indirdim " dedi.