SAHNELERE BAHAR GELDİ

Kendine has yorumu ile dinleyenlerini adeta mest eden Türk Halk Müziği’nin kadife sesli sanatçısı Bahar Duman,’Ben Usandım’isimli yeni albümünü piyasaya sürdü.Seyhan Müzik etiketiyle müzik marketlerdeki yerini alan albümün yönetmenliğini Mustafa Öztürk yaptı.’Ben Usandım’isimli şarkısına klip çeken güzel şarkıcı,tek hedefinin müzik dünyasının en iyileri kervanına katılmak olduğunu söylüyor.

KEYİF ALIYORUM

Ünlü astrolok Kaan Soyluhan, rol aldığı filmlerle de adından sıkça bahsettirmeyi başardı. Oyunculuk benim için en güzel keyif vurgusunu yapan Kaan Soyluhan, “Kiki Lanet-i Cin” isimli sinema filmiyle uzun bir aradan sonra beyaz perdede boy göstermeye hazırlanıyor. Filmde iki ayrı karakter canlandıran Kaan Soyluhan “Benim asıl işim astroloji, oyunculuk çok keyif aldığım bir durum. Bu keyfide yeni kendini geliştirmemiş, oyunculuk dersini alarak her şeyin bittiğini sananlarla eziyete dönüştürmek istemiyorum.” dedi.

---------------

EYÜPHAN GİDİYOR

Arabesk müziğinin titreyen sesi, güçlü yorumu Eyüphan, sessizliğini yeni çalışması Gidiyor ile bozdu. Sözleri; Sair Mevlüt Kefli’ye, müziği ise Uğur Bayar’a ait eser tüm dijital platformlarda yerini aldı. Senfoni Müzik tarafından yayınlanan şarkı yönetmen Fikret Iğdırlı tarafından kliplendirildi.

-----------

BENDE VARIM

Medya 24 Tv ekranlarında ünlü astrolog Binnur Sormageç’in sunduğu, Türkiye’nin tek hayvan haklarını koruyan “Her cana bir sahip” adlı programın bu haftaki konuğu Türkiye’nin son dönemlerde en çok konuşulan DJ’lerinden Mahmut Görgen'di .Görgen,Sokak hayvanlar için düzenlenecek tüm etkinliklerde yer alacağını söyledi.

------------------

AVŞAR, KADAR OYNAYAYIM YETER

Oyunculuk mesleğinin sadece oyunculuk dersleri almakla bitmediğini ifade eden Nurdan Paksoy, özel yetenekler konusunda kendini geliştirmeye karar verdi. Tenis, binicilik, dövüş sporları, silah kullanma gibi konularda eğitim alan Nurdan Paksoy, Tenis hocasından ilginç bir ricada bulundu. Beykoz, Tennis Life Clup bünyesinde tenis hocası Ahmet Samet Sancar denetiminde dersler alan Nurdan Paksoy “Tenis sporunu birçok kişi Hülya Avşar sayesinde sevdi, bende Hülya Avşar kadar oynasam yeter daha ne isterim hocam” dedi.

--------------------

MÜZİKLE GEÇEN 50 YIL

Sabih Cangil eserlerini 13 farklı solistin yorumlamasıyla ortaya çıkacak olan “Müzikle Geçen 50 Yıl” albümünün hazırlıkları başladı. Besteci. Söz yazarı, gitarist, yorumcu ve productor Sabih Cangil, müzik dünyasındaki 50. Yılını bir albümle taçlandırıyor. Rock müzik dünyasının önemli yorumcularının bir araya geleceği albümde Yüksek Sadakat grubunun solisti Kenan Vural, Sibel Tüzün, Gizem Saatçi, Gür Akad gibi isimler Sabih Cangil eserlerini seslendirirken geri kalan albüm için tasarlanan 9 eseri de sürpriz isimlerin yorumlayacağını vurgulandı.

----------

USTALAR PERA MÜZİKALİ’NDE

Usta tiyatrocu Müjdat Gezen’in yazıp yönettiği ve başrollerini Cüneyt Arkın, Gönül Yazar, Kayhan Yıldızoğlu, Melike Demirağ, Melihat Gülses, Sevcan Orhan, Barış Taşkın gibi isimlerle paylaştığı “Pera Müzikali” tiyatro severlerle buluşmaya devam ediyor. 3 Kasım'da perdelerini açan oyun, 1453 yılından günümüze İstanbul'daki gece hayatını mizahla harmanlayarak izleyicilere sunuyor. TİM Show Center'da seyirciyle buluşacak olan Pera Müzikali 24 Kasım, 01 Aralık, 08 Aralık ve 15 Aralık'ta sevenleriyle buluşmaya devam edecek.

SANATSEVERİN KARŞISINA ÇIKACAK

Ressam Devrim Erbil, Postmodernizmin parçalanma, bölünme, dağılma ve saçılma alt başlıklarına gönderme yapan canlı performansı ile ilk kez sanatseverlerin karşısına çıkacak.Ressam Devrim Erbil’in İstanbul Art Show için özel hazırladığı; postmodernizmin parçalanma, bölünme, dağılma ve saçılma alt başlıklarına gönderme yapan eseri, sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

------------

BİRADERLER SAHNEDE

Biraderler Yapım’ın kurucusu, oyuncu, yapımcı ve yönetmen Arda Aydın’ın yazıp yönettiği Biraderler Cabaret, temposu yüksek yapısı ve unutulmaz şarkıların ‘cover’larıyla izleyicisini eğlendirmeye devam ediyor. Kabare kültürünün tüm gereklerini yerine getiren Biraderler Cabaret, İstanbul eğlence hayatına da yepyeni bir soluk getiriyor. İzleyiciyi sahnenin ve hikayenin merkezine alan kabarenin temposu bir an olsun düşmüyor. Sahnede takım elbise içindeki oyuncular gerçekleştirmek istedikleri bir müzikal için oyuncu ve müzisyen seçmeleri yapıyor.

----------

YARAMSIN

Arabesk ve fantezi müziğin sevilen sesi GizemKara’nın ‘Yaramsın’ adlı teklisi Kemal Aslan Music Production etiketiyle tüm dijital platformanlarda yerini aldı. Söz, müzik ve düzenlemesi Yusuf Tomakin’e ait olan ‘Yaramsın’ şarkısıyla ilgili olarak konuşan Gizem Kara “ilk duyduğum andan itibaren beni etkileyen bir şarkı ‘Yaramsın’. Bu projemde heyecanımı benimle paylaşan tüm müzik severlere ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

------

O SÖYLEDİ KOCASI ÇEKTİ

Oyuncu ve yorumcu Selen Görgüzel müzik kariyeri'nin üçüncü single çalışması olan Gönül Salıncağı ile sevenleriyle tekrar buluştu. Erkin Koray'ın 1976 yılında söylediği 'Gönül Salıncağı' şarkısını yeni tarzıyla seslendiren Selen Görgüzel'in klibini yönetmen eşi Hamdi Alkan çekti. İstanbul'un Galata ve Beyoğlu .çevresinde gerçekleşen çekimler aralıksız 24 saat sürdü.

BODRUM’DA DENİZ KEYFİ

Sinema ve müzik dünyasının efsane ismi Nil Ünal,Bodrum’da güneşin ve denizin keyfini çıkardı. Sahile inen Ünal,kendini serin sulara bıraktı ve birde fotoğraf çekip sosyal medya hesabından hayranlarıyla paylaştı. Nil Ünal’ın fotoğrafı kısa süre içinde büyük beğeni topladı.