ABD’Lİ RAPÇİ İLE ÇALIŞACAK

Başarılı sanatçı Irmak Ulay (Stormi Noir)  ve DJ Yunus Sezlovic, ABD'li Rapçi Josh Gray ile müzik piyasasını sallayacak hit bir parça çıkaracak.Başarılı sanatçı, prodüktör, DJ ve Rapçi Irmak Ulay  (Stormi Noir) ile DJ ve prodüktör Yunus Sezlovic, globale açılıyor. İki genç yetenek, yakında yepyeni bir projeyi müzikseverlerin beğeni ve yorumlarına sunacak.

ÖDÜLLE DÖNDÜ

Ödüllü yönetmen Ferit Karahan’ın, senaryosunu Gülistan Acet ile birlikte kaleme aldığı ikinci filmi “Okul Tıraşı”, İran’ın başkenti Tahran’da düzenlenen 38. Uluslararası Fecr Film Festivali’nden En İyi Senaryo Ödülü ile döndü. Uluslararası festivallerdeki yolculuğuna hız kesmeden devam eden “Okul Tıraşı”, haziran ayında Çin’de 24. Uluslararası Şanghay Film Festivali’ne ve İspanya’da 36. Uluslararası Valencia Film Festivali Cınema Jove’a katılacak.

ANNE OLUYOR

Tiktok'ta 6 Milyonun üzerinde takipçiye sahip olan Ezgizem takipçilerine anne olacağını müjdeledi. Yalçın Akdoğan ile mutlu bir evliliği olan ünlü Tiktoker Ezgizem, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımla takipçilerine müjdeli haberi duyurdu. "Mr. & Mrs akdoğan anne baba oluyor" şeklinde bir paylaşımla mutlu haberi takipçileriyle paylaşan Ezgizem'in bu paylaşımı kısa zamanda beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. 

EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

Jokerıa isimli şarkısıyla geçen yazın en beğenilen isimlerinden olan Su El Roman, müzik kariyerinde emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.2021 yazında çıkaracağı Türkçe single’ın stüdyo çalışmalarına devam eden Su, İngilizce şarkısı Fake Love için Frankfurt’ta kamera karşısına geçti.

Söz ve bestesi kendisine ait olan Fake Love’ın, klip yönetmenliği ise Ayngraphy Productions tarafınca gerçekleştirildi. Klip çekimlerinin kamera arkasında da, aktif şekilde çalışan Su El Roman; yazın alacağı sahne çalışmaları için dansçı ekibi ve orkestrasıyla, stüdyo çalışmalarına devam ediyor bir yandan da…

ZOR TİCARET SANAT

İngiliz iş adamı Sam Reklaw, Amerikalı yapımcıların Türkiye’de çektikleri sinema filminde oyuncu olarak renkli dünya ya adım attı. “Shame” isimli korku gerilim tarzındaki sinema filminde hem Associate producer hem de oyuncu olarak yer alan İngiliz iş adamı Sam Reklaw “Ben başarısına inandığım her işe girerim, oyunculuk ve sinema benim içimde büyük bir aşk olduğundan oyunculuk dersleri aldım ve sette başarılı bir oyuncu koçu ile çalıştım. Gördüm ki sanat dünyası en zor ticaret, kamera önünde zorlu bir mücadele arkasında başka zorluklar, birçok iş yaptım ama sanat dünyası renkli görünmesine rağmen stresli ve zor” dedi. 

ROMANCA OKUDU

Arabesk müziğin usta yorumcularından Cansever’in son senelerde müzik dünyasına kazandırmış olduğu seslerden biri olarak öne çıkan Samara, yeni tekli çalışmasını Romanca okuyarak müzikseverlerle buluşturdu. Para Para, Havalı Geliyor ve Ramdika isimli roman havalarıyla çok başarılı bir çıkış yakalayan Samara, sözü ile bestesi Cansever’e ait olan "Lava Sa Me Slike' isimli yeni şarkısıyla daha farklı kitlelere ulaşmayı hedefliyor. Enco Rasimov’un aranje ettiği şarkının klibini ise Erkan Nas çekti.

YENİ YAŞ YENİ HAYAT

Geçtiğimiz günlerde “Bencil” adını verdiği şarkısıyla müzik sektörüne merhaba diyen Hakan Ki kısa sürede iddialı projesiyle dikkat çekti.Güzel başlayan ve süren bir ilişkide, sevgiden daha önemli olan saygının yitirildiğinden bahseden ve sitemlerle dolu bir şarkı olan “Bencil”in söz ve müziği genç sanatçının kendisine ait olurken, düzenlemesi Tarık İster ve mix&mastering Utku Ünsal imzası taşıyor. 

DAHA İYİ BİR YARIN

 Hande Doğandemir ve Yağız Can Konyalı’nın başrollerini paylaştığı Altın Portakal ödüllü yönetmen Emre Kavuk’un yazıp yöneteceği “Daha iyi bir yarın” filminin çekimleri 14 Haziran’da Gökçeada’da başlıyor. Film konuk oyuncularıyla da çok konuşulacak. Hüseyin Avni Danyal, Ceyda Düvenci, Özgür Emre Yıldırım, Zeynep Eronat, Onur Büyüktopçu, Engin Benli, Aslıhan Karalar, Burcu Binici , konuk oyuncu olarak yer alacak.

SPOR SALONU AÇIYORUZ

Ünlü Sunucu Ebru Destan ile yönetmen Tamer Aydoğdu Aqua Florya AVM’de objektiflere takıldı. Yönetmen arkadaşı ile geldiği alışveriş merkezinde dünyaca ünlü mağazalardan alışveriş yapan Destan, daha sonra Meos balık restorana geçerek akşam yemeği yedi. Restoran çıkışı muhabirlere poz veren sunucu gazetecilerle ayaküstü sohbet etmeyi ihmal etmedi. “Spor hocam ile ortak oluyoruz. Onunla birlikte zayıflama,bölgesel incelme merkezi açıyoruz. Herkesi incecik ve fit yapacağız. Çok heyecanlıyım açılışta herkesi bekliyorum.” dedi. 

DOĞANIN SESİNİ 

Son kazandığı Chopin Uluslararası Piyano Yarışması birincilik ödülüyle gündeme gelen genç piyanist İlyun Bürkev, Arter’de Melih Fereli küratörlüğündeki ‘Yağmur Ormanı V (varyasyon 3)’ adlı sergiden aldığı ilhamla yeni eseri ‘The Wind’i besteledi. Genç piyanist eserini, herkesi yaratıcı sürecin parçası olabileceği bir ortamı mümkün kılma hedefiyle Vehbi Koç Vakfı’na bağlı olarak on yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Arter’in Sevgi Gönül Oditoryumu’nda kayıt altına aldı. 

ALIŞVERİŞ STİLİ

Model Cansu Taşkın, önceki gün Aqua Florya AVM’de objektiflere yansıdı. Yalnız başına geldiği alışveriş merkezine saatlerce dünyaca ünlü mağazalardan alışveriş yapan Model, muhabirlere poz verip sohbet etmeyi de ihmal etmedi. “Yeni projeler yolda şu an paylaşmayayım zamanı geldiğinde öğrenirsiniz.“ dedi. AVM stili ile bütün dikkatleri üzerine çeken ünlü model sempatik tavırları dikkatlerden kaçmadı. Daha sonra vale noktasından aracını alarak alışveriş merkezinden ayrıldı.

ARASAM DA AÇMA

Dikkat çeken güzelliklerinin yanı sıra iddialı ve yepyeni projeleriyle de çok konuşulacak ikiz güzeller Nur ve Gül’ün ’’Arasam da Açma’’ şarkısı tüm platformlarda müzikseverlerle buluştu.Müzik sektörüne kalıcı bir merhaba diyen güzellerin yeni şarkısının sözü ve müziği Nur Oruç'a ait olurken şarkının düzenlemesi ise Cihat Uğurel imzası taşıyor.

BEBEK HEYECANI

Ünlü oyuncu  Ayça Erturan, bugünlerde bebek heyecanı yaşıyor. 4.5 aylık hamile olduğunu açıklayan Erturan, müjdeli haberi ailesi ve dostlarına unutulmaz bir şekilde verdi.Yönetmen Oğulcan Kırca ile 7 yıldır evli olan Ayça Erturan, bebek müjdesini paylaşırken, bu anları kayda aldı. Pandemi şartlarında fiziki koşulları gözeterek bir araya geldiği ailesi ve dostlarına sevinçli haberi bizzat veren genç oyuncu, uzaktaki arkadaşlarıyla da yaptığı görüntülü görüşmelerle bebek heyecanını paylaştı.