KUŞLAR ALDI

Pınar Seyhun, "Pınar Seyhun'la Hayal Ederken" isimli pop, caz tarzındaki albümünün klip çalışmasını “Kuşlar Aldı” isimli eserine yaptı. Sözü ve müziği Cenk Eroğlu imzası taşıyan, düzenlemesi Ümit Eroğlu’na ait “Kuşlar Aldı” isimli eserin klip çalışmasında yönetmenliği Yekta Özbilen üstlendi.

------------

MODAYA SAVAŞ AÇTI

Geçtiğimiz ay Tv8'de yayına giren ‘Doya Doya Moda ‘adlı programın jenerik şarkısını hazırlayan Aydilge,magazin dünyasındaki güzel ve yakışıklı olarak dayatılan isimlere meydan okudu. Alışılanın aksine,manken ölçülerinde değil,büyük beden kadınların katıldığı moda programının şarkısını hazırlayan sanatçı, ‘’Modanın bedeni olmaz,güzelliğin ölçüsü olmaz!’’ sloganıyla kalıpları yıkmak istediklerini dile getirdi.

-----------

FERHAT GÖÇER CEZAEVİNDE!

Türk Pop Müziğin güçlü seslerinden Ferhat Göçer, edebiyatımızın değerli isimlerinden Sabahattin Ali’nin şiirlerinden oluşan bir albümle sevenlerinin karşısına çıkıyor.Göçer, Ferhat Göçer, sözü Sabahattin Ali, müziği Ahmet Kaya, aranjesi Selim Öztürk imzalı ‘Geçmiyor Günler’ şarkısını albümden tam bir ay önce dinleyicilerle buluşturuyor.

-------------

GAZETE MANŞETLERİNDEN SİNEMA SALONLARINA

Sinema filmlerinin usta senaristi, yönetmeni ve oyuncusu Mustafa Miraç Kaya, yeni projesi “Kiki Laneti Cin” isimli korku dram tarzındaki filminin çekimlerini tamamladı. Gazete manşetlerinde gördüğü bir haber sonrası araştırmalara başladığını ifade eden Mustafa Miraç Kaya, okuduğu haberin arkasından çıkan korku ve dram dolu hikayeyi senaryolaştırdığını ve sinema salonlarına taşımaya hazırlandığını ifade etti.

---------------

2019'UN SON GELİNİ

2019 yılı itibariyle yaptığı işlerle gündemden düşmeyen Nilay Dorsa, yolunda emin adımlarla yürümeye devam ediyor. “Boomerang” isimli oyunuyla tiyatroda, “Caka” isimli şarkısıyla müzikli sahnelerde ve güzelliğiyle podyumlarda Nilay Dorsa fırtınası estirdi. Yeteneklerini birbiri ardına sunan ve başarıyı yakalayan Nilay Dorsa, podyumda giydiği gelinlikle de izleyenleri büyüledi. Ankara’da gerçekleştirilen ve Şebnem Schaefer, İpek Tanrıyar, Wilma Elles, gibi mankenlerin yer aldığı defilede Gelinlik, Kaftan ve abiye kıyafetler sergilenirken Nilay Dorsa dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.

ALEYNA TİLKİ'YE ÖVGÜ

90’lar pop müziğinin en önemli yıldızlarından Nalan Loca Dergisinden Sedat Sarıkaya ile yaptığı Röportajda Merve Özbey, Derya Uluğ, İrem Derici çok yenilerden Aleyna Tilki başarılı bulduğunu söyledi. Nalan, ‘Eğer doğru yönlendirilirse herkesten ayrı olarak uzun yıllarca yerini koruyacak, tam bu iş için biçilmiş kaftan olarak görüyorum ‘dedi .

AVRUPA GÜZELİ

Deniz mavisi gözleri,muhteşem sahne performansıyla dinleyenlerini mest eden ünlü sanatçı Deniz Gençay,yeni yıla Almanya’da girecek. 3 ayrı mekanda sahneye çıkacak olan Gençay,Almanya’da yaşayan gurbetçilerimizle hasret giderecek.Deniz Gençay,yeni yıla özel hazırlattığı sahne kıyafetleriyle de göz dolduracak.

AKSİYON KRALİÇESİ

Rol aldığı filmlerdeki başarılı oyunculuğu ile isminden söz ettiren Tütk Sineması’nın sevilen isimlerinden Kadergül Öztürk,2020’nin ilk haftasında çekilecek bol aksiyonlu sinema filmi için kamera karşısına çıkmaya hazırlanıyor.Seksi güzel filmde dedektif kadını canlandıracak.

YENİ YILDA 2 AYRI MEKANDA

Bir süre önce Akademi Müzik Prodüksiyon etiketiyle piysaya çıkardığı ‘Hüzün Sokağı’isimli yeni teklisiyle yine hedefi 12’den vuran Anadolu Rock sanatçısı Mehmet Ali Babar,yılbaşında 3 ayrı mekanda sahne alacak. Babar,muhteşem sahne performansıyla hayranlarını coşturacak.

SAMARA BOMBASI

Fettan bakışları,muhteşem güzelliği ve kendine has yorumuyla dinleyenlerini mest eden Balkanların esmer bombası Samara,2020 yılında fırtınalar estirmeye hazırlanıyor.Bir süre önce piyasaya çıkardığı 3 şarkılık singlesiyle büyük çıkış yakalayan güzel şarkıcı,’2020 benim yılım olacak.Şarkılarım müzik dünyaına damga vuracak’diyor.

KALDIRIM SERÇESİ

Başar Sabuncu’nun, ikonik müzisyen Edith Piaf’ın hayatını anlattığı “Kaldırım Serçesi” Müzikali, Yiğit Sertdemir’in rejisiyle Kenter Tiyatro’sunda prömiyer yaptı.Tülay Günal’ın Edith Piaf olarak sahne aldığı oyunu izlemeye gelenler arasında Mehmet Aslantuğ, Songül Öden, Nihal Yalçın gibi ünlü isimler de vardı. Edith Piaf, yıllar önce Gülriz Sururi’nin müthiş yorumuyla hafızalara kazınmıştı.

BÖYLE OLMASINI İSTEMEZDİM

İmzasını attığı başarılı projeleri ve güçlü sesiyle Türk müziğinin saygın sanatçıları arasında yer alan Şenay Lambaoğlu, “Böyle Olmasını İstemezdim” isimli yepyeni projesini müzikseverler ile buluşturmanın heyecanını yaşıyor.Sözü ve müziği kendisine, düzenlemesi aynı zamanda şarkının prodüktörlüğünü yapan Alper Gemici'ye ait olan şarkıda, İstanbul Strings ekibi de şarkının kayıtlarında yer alıyor. Şarkının mix ve mastering’i ise Pieter Snapper imzası taşıyor.

KIZIM DA YANIMDA OLSUN

Ağustos ayında anne olan Bengü, 2020’yi sahnede karşılayacak.Crowne Plaza Florya’da yeni yıla 'merhaba' diyecek olan sanatçı, kızıyla geçireceği ilk yılbaşı akşamında 4 aylık Zeynep’in de yanında olmasını istedi.Sanatçı eşi Selim Selimoğlu ve kızı için otelde oda kiraladı.Saat 12'yi vurduğunda ise soluğu Zeynep'in yanında alacak.

MERYEM'E FİLM TEKLİFİ

Ardı ardına çektiği klipleriyle fırtınalar estiren güzel sanatçı Meryem Sevilen’e bu kez film teklifi geldi. Önümüzdeki aylarda çekilecek olan film teklifi karşısında şaşıran Sevilen,’Gelen teklifi nazikçe geri çevirdim. Çünkü tek hedefim en büyük aşkım olan müzik dünyasında başarıma başarı katmak’diye konuştu.

*****

HAYATA DAİR HERŞEY

Ekranların yeni kanalı Tv 100 de Buhara prodüksiyon Yüksel Aman’ın yapacağı yep yeni bir program başlıyor. Hafta sonlarınız Meltem Şarkışlalı’yla renkleniyor. Sürpriz konukları ,keyifli sopetleri burç yorumları ,yıldız name,müzik,kültür sanat , bugün ne yapalım? Çarşı Pazar nerede var?Hastalıktan korunmanın yolları uzman doktorlarımıza canlı canlı soracak hemen cevaplarınızı alacaksınız.Meltem Şarkışlalı ile hafta sonu her cumartesi Pazar canlı yayınla Tv 100’de

-----------

KES BİR OLSUN

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen iş sanat ve cemiyet hayatının katılımıyla Türkiye'nin en seçkin markalarının ödüllendirildiği ve özel bir kanaldan naklen canlı yayınlanan Türkiye başarı ödülleri gecesinde yılın en başarılı markası Ekrem Coşkun dönere verildi. Türkiye çapında 250 bayisi olan ve günde bir bayisinde 500 kilo döneri satan Ekrem Coşkun bu kez Beşiktaş’ta şube açtı. Ekrem Coşkun, dönerde ustanın yerine geçen model Elif Kaya, gelen misafirlere servis için kesim yaparken maharetiyle de ilgi odağı oldu.