HEY GİDİ GÜNLER

Koronavirüsü nedeniyle  eve kapanan ünlüler,ya arşiflerini kurcalıyor,ya kitap okuyor,ya da sosyal medya hesaplarından bol bol canlı yayınlar yapıyor. Türk Sineması’nın efsane ismi Hülya Koçyiğit’te koronavirüsü nedeniyle eve kapanan ünlülerden. Ünlü oyuncu çocukluk fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı. Fotoğraf kısa sürede büyük beğeni aldı.

CORONA FİLMİ ÇEKECEK

Bodrum'da 2 Eylül 2015 yılında cansız bedeni sahile vuran 3 yaşındaki Aylan Kürdi'nin hayatını anlatan filmiyle 73. Cannes Film Festivali’ne katılan bol ödüllü yönetmen Ömer Sarıkaya,şimdi de Coronavirüsü filmini çekmeye hazırlanıyor. ‘Yüce Allah'ın  Son Uyarısı  (Covid-19’)isimli sinema filminin büyük ses getireceğini iddia eden Sarıkaya,’.Bu ne biliyor musunuz?  Corona  Yüce Allah'ın bütün insanlığa göndermiş olduğu  bir  mesajdır  ve kendinize gelin diyor  uyanın. Bu İlahi  mesajı yarı belgesel ve yarı film şeklinde  şimdiden senaryoyu hazırlanmış durumdayım  ve insallah bu haftadan itibaren çekimleri başliyoruz.. Bu film  belgeselin  Yapımcılığını  Almanya’da yaşayan Erdoğan Aşkım  üstlendi.

  

BANA YOLLA

Gülben Ergen 23 Nisan Marşını seslendirdi. Düzenlemesi Okay Barış'ın yaptığı marş tüm dijital platformlarda yerini aldı.Ülke genelinde yaşanan sağlık Kororna virüs salgını nedeniyle alınan önlemler çerçevesinde bu yıl kutlamalar yapılamaması sebebi ile, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel olarak seslendirdiği marşı klibi için hayranlarına 'Evinde kırmızı-beyaz tişörtünle, elinde Türk Bayrağın ile çekeceğin videonu bana yolla” çağrısı yaptı.

------------

DERİN’DEN YENİ ŞARKI

Derin Irmak yepyeni şarkısını çıkarmak ve sevenleri ile buluşturmak için stüdyoya kapandı .Yaza yeni bir şarkı ile girmek isteyen Derin Irmak yeni şarkısı ile müzik listelerini zorlamak istiyor. Korona virüs salgını sebebi ile şarkısına daha da yoğunlaşan genç müzisyen "Şarkı yapmak öyle bir şey ki ruh halini ben seçmiyorum nerede nasıl şarkı yapacağım belli olmuyor. Yolda yürürken de şarkı yapıyorum’dedi.

İSYAN ETTİ

Koronavirüs yüzüden evine kapanan ünlü sanatçı Sevim Egesoy, sosyal medyada yapılan ölüm haberlerinin paylaşılmasına isyan etti. Sosyal medya sayfasında bir paylaşım yapan Egesoy,’ Çok yakını tanıdığı olanları tenzi ederek yazıyorum .Tanıdık tanımadık rahmetli olan herkesi bangır bangır sayfasında paylaşan ana sayfayı kara habere boğanlar inanın soğudum hayattan en yakınlarımı kaybettim.Bu kadar feryadı figan olmadı… Ki en doğal hakkım  ben gördüğümde rahmetimi Fatihamı okurum ama insanların en çok morale ihtiyacı olduğu zaman da bırakın yakınları paylaşsın En ufak olayları facia gibi büyütüp paylaşanlar  da dahil işine gelmeyen de gitsin sayfamdan’notunu düştü.

HAYRANLARINA SESLENDİ

“Ünlü oyuncu ve sanatçı Özlem Savaş,koronavirüs nedeniyle evde kendini karantinaya aldı. Güzel oyuncu sosyal medya hesaplarından sıkça paylaşımlar yaparak hayranlarına evde kalması önerisinde bulunuyor. Savaş,’Boş zamanlarınızda bol bol kitap okuyun’dedi.

SÜPER DÜET

Sosyal medya fenomeni Emrullah Çitil,’Ah Annem Ah’şiiri için ünlü sanatçı Sema Akbulut ile düet yapacak.Akbulut’un klibinde de oynayacağını dile getiren genç şair,’Sema hanım teklifimi geri çevirmedi. Önümüzdeki aylarda stüdyoya gireceğiz.Bu düetin büyük ses getireceğine inanıyorum’dedi.

TUT KOLUMDAN

Derya, "Tut Kolumdan" isimli yeni şarkısıyla, Türkiye ve Almanya’daki dinleyicilerine çok özel bir eser ile hitap ediyorSözleri sanatçıya ait single’ın müziği JYDN & Hasan.K , düzenlemesi ise JYDN imzası taşıyor.Köln şehrinde ikamet eden 22 yaşındaki Derya’nın 6. Single’ı olarak bilinen şarkısında, özlemi, hasreti ve aşkı çok güzel ifade eden konulara yer verdi.

YAZARDAN ROMANTİK ŞARKILAR

İş insanı ve yazar Hüsniye Kaya yazdığı şarkılarla son günlerde adından ettiriyor. İlk olarak Safiye Soyman’ın seslendirdiği “Merhem” isimli şarkısıyla müzik sektörüne giriş yapan başarılı yazar son yaptığı ve sözleri ile dikkat çeken Sevdamı Uyuttum isimli şarkıyla dikkatleri üzerine çekti.

EŞİ SAÇINI KESTİ

Bir aydan fazladır evinde kendini izole eden başarılı sanatçı Emre Aydın, karantina günlerinde yeni şarkılar üretmeye devam ediyor. Uzun süredir evden çıkmadığı için berbere gidemeyen Emre Aydın, saçlarını eşi Eda Köksal Aydın’a emanet etti.

----------------

EVLİLİKTE İKİNCİ YIL

Güzel oyuncu Derya Şen Akbacak, kanal 7 ekranlarında ünlü şef Ayvaz Akbacak ile başladığı “Ayvaz Şef’le Mutfağım Şahane” isimli programa evde karantinaya girmeleri sebebiyle ara verdiler.2 yıldır evli olan ünlü çift 2. Evlilik yıl dönümlerini oğulları Toprak Can Akbacak ile evlerinde kutladılar.

O DA EVDE

Muhteşem güzelliğiyle nefes kesen güzel fotomodel Diana’da eve kapanan ünüler arasında. Seksi model sosyal medya hesaplarından hayranlarına sürekl,’Evde Kal’çağrısında bulunuyor.

ERTELENDİ

Bir iç giyim firmasının katalog çekimleri için ülkemize gelmeye hazırlanan dünyaca ünlü model Ara Vikovic,koronavirüsü yüzünden çekim tarihini erteledi. Teksas’ın San Antonio  eyelatinde oturan güzel model,sosyal medya hesabından ‘Virüs nedeniyle Türkiye’deki çekimlerimi Temmuz’a erteledim’notunu paylaştı.