EZA TEKLİSİ YAYINDA

Oldscool rapçi denilince ilk akla gelenlerden olan DeliMC, Yedi Müzik etiketiyle yayınlanan ‘EZA’ isimli tekli çalışması ve video klibiyle Netd ve tüm dijital platformlarda.DeliMC’nin ‘EZA’ isimli klibinin yönetmenliğini Anıl Özcan yaparken, klibin Prodüksiyonu Medya Gibi’ye ait. Şarkının prodüktörlüğü DeliMC, Beat- Mix- Mastering işlemleri ise Hollanda’nın tanınmış ismi Şener-E tarafından yapıldı.

2021'E HIZLI GİRDİ

Kalıcı makyaj usta eğitmeni, aynı zamanda ünlülerin makyözü Rüya Masal Coşkuntuna, 2020 yılında yaptığı alt yapıyla yeni yılda mesleğinde damga vurmaya hazırlanıyor. Yeni markası 'RM'C BROWS' ile adeta Türkiye'ye damgasını vurmaya hazırlanan Rüya Masal Coşkuntuna,  Azem Gezer, Rojbin Aslan, Ömer Atılgan ve Türkiye'nin birçok yerinden eğitim verdiği  öğrencileri ile öne çıkarken bu çalışmasının semeresini yeni markasıyla her yere dağılarak gösterdi. 11 ile, 13 isim hakkı verdi.

----------------

İTALYA’YA DAVET EDİLDİ

Ülkemizin önemli klarnet hocaları arasında yer alan Onur Sağlam geçtiğimiz günlerde bir dergiyle röportaj yaptı. Röportaj esnasında çok samimi cevaplar veren Sağlam, Türk müziğinde klarnet ağızlığının önemini vurgulayarak 2014 yılında dünyaca ünlü bir ağızlık üreticisi firma tarafından İtalya’ya davet edilerek firmanın endorseri olarak kendi ismini taşıyan ağızlıklar üretildiğini ifade etti.

MÜZİK VE YENİ YIL KEYFİNE +1 OLDU

Aralık ayı boyunca özlenen konser deneyimini evlerimize taşıyan +1 FEST, yılbaşı özel programıyla da bizlere keyifli bir akşam yaşattı. Kamufle, Büyük Ev Ablukada ve Athena’nın sahne aldığı +1 FEST Gel-sene 2021 programı 31 Aralık akşamı @artibir hesabında yayınlandı. @artibir Instagram hesabı üzerinden yayınlanan ve farklı müzik türlerinden önemli isimleri evlerimize konuk eden yeni konser serisi +1 FEST, yılbaşı özel programı Gel-sene 2021 ile evde geçirdiğimiz 31 Aralık gecesini müzikle doldurdu.

MÜZİK DÜNYASINA GİRDİ

Yer aldığı dizi ve sinema filmleriyle oyunculuk sektörüne imzasını atan Derya Şen, büyük bir sürprizle müzik dünyasına adım attı. Oyunculuk konusunda yeni yapımlarla görüşmelerinin devam ettiğini ifade eden Derya Şen, başka yönüyle de sanat dünyasında yoluna devam ediyor. Her oyuncunun iyi şarkı söylemesi gerektiği vurgusunu da yapan Derya şen, her iyi oyuncu şarkıcı olur ama her şarkıcı oyuncu olamaz vurgusuyla, girdiği müzik camiasında birde tartışma fitilini ateşledi. BASIN DANIŞMANI

COŞTURDULAR

TRT1 Ekranlarının en uzun soluklu aile dizisi,  "Kalk Gidelim” 31 Aralık’ta 4. Sezonuyla 135.  bölümde ekranlara veda etti.  Çekimleri Muğla’nın Yeşilyurt ilçesinde gerçekleşen dizinin Yılbaşı gününe denk gelen Final bölümünde Müzik dünyasının ilgiyle takip edilen sanatçıları Gülşen, Kubat ve Göksel ile evlerinize konuk olacak. Sanatçıların  ilk kez gerçekleştirdiği oyunculuk performanslarıyla renkli görüntüler ortaya çıktı.Çekimlerin hemen öncesinde Gülşen, heyecanını şu sözlerle dile getirdi. “ İlk kez bir projede oynayacağım. “Kalk Gidelim” ailesine konuk olduğum için çok mutluyum. Birazda heyecanlıyım” dedi.

-----------------

YENİ YILIN İLK ŞARKISI

Pop müziğin şarkılarıyla kadar olduğu renkli kişiliğiyle de büyük beğeni toplayan yeni neslin starı İrem Derici’den, 2021 yılının ilk dakikalarında sürpriz yaparak yeni şarkısını yayınladı. Alper Atakan’ın düzenlemesini yaptığı şarkı yeni yılın ilk dakikalarında yayınlandığı andan itibaren tüm listelerin ilk sırasına yerleşti. İrem, bu sürprizi ile sosyal medyanın gündemi oldu uzun süre en çok konuşulan ismi oldu.

 ----------

REKOR İZLENME!

Eğlenceyi dijital ortamda “en gerçekçi’’ halde yaşamak isteyenler için her ayrıntısı düşünülerek geliştirilen JoJo platformu yılbaşında müzikseverleri yalnız bırakmadı. A+A-Jolly Joker Vadistanbul’dan canlı yayınla gerçekleşen Berkay konseri JoJo platformu üzerinden Türkiye ve yurt dışından 10 binin üzerinde müziksever tarafından izlendi. Berkay, yılbaşı gecesine özel bir repertuar, 10 kişilik orkestra ekibi ve dansçılarla sahnede oldu.

-------

İSYAN ETTİ

65 yaş üstü yasağını “ceza” olarak değerlendiren Işıl Yücesoy, “İsyan ediyorum” dedi. Yücesoy, “Her yerden sarıldık her yerden. Pandemiden, 65 yaş üstü olmamızın getirdiği cezalandırılmaktan, sabah 07.00- 17.00 arası süren kentsel dönüşüm gümbürtüsünden. Koca koca kamyonların neredeyse evin içinde toprak taşımalarından. İsyan ediyorum. Ama Kendim söyleyip kendim duyuyorum” mesajını paylaştı.