Ünlü Fenomen Hakan Kakız’dan Duygusal Paylaşım!

Bir süredir Instagram hesabı bazı kişiler tarafından Spamlandığı için 1 milyon kişiye ulaşan Instagram hesabı kapatılmıştı. Ünlü fenomen Hakan Kakız uzun süredir ortalarda yoktu sevenleri onu çok merak etmişti. Sahne çalışmalarına yoğun şekilde devam eden Hakan Kakız Instagram hesabı açıldığında gözyaşlarını tutamadı ve Instagram‘da duygusal anlar yaşadı. Bu platform benim ekmeğime suyum diyerek açıklama yapan Hakan Kakız herkese selamlarını iletti.

Genç Popçu Çağrı Kaymak İstanbul Sahnesinde Herkesi Mest Etti

Sensizde Severim Seni, İstiyorum ve son olarak Dünya isimli tekli şarkısı ile müzik listelerinde yer edinen genç yorumcu Çağrı Kaymak konserlerine hız kesmeden devam ediyor. İstanbul Göktürk’te Aden Meyhanesinde sahne alan başarılı yorumcu Ünlü simaları bir araya getirdi. Gecede Ünlü şarkıcı Gökçe Kırgız, Çağla, Yılmaz Taner’de gecede eğlendi. Radyocu Doğancan Özadlı ve Radyo PR danışmanları Emel Yalçın ve Habil Ceyhan’da vardı. Geniş repertuarıyla Pop, Rock, Arabesk ve Fantezi müziklerle Çağrı Kaymak geceye imzasını attı. Duyduğumuz bilgiye göre artık her cuma akşamı saat:21:00 da Göktürk Aden Meyhanesinde yer alacak.

Deniz Kayran yeni şarkısı ‘Kör Kuyular’ Yayında!

 Deniz Kayran’ın  yeni tekli çalışması ‘Kör Kuyular’ Grand Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında.

Yalan Oldu ve Gözlerim Arıyor Ya isimli şarkılarıyla kendi dinleyici kitlesini oluşturan başarılı yorumcu Deniz Kayran yeni single çalışması ile tüm dijital platformlarda yerini aldı. Youtube Grand Müzik kanalında yayınlanan şarkının sözleri ve müziği Deniz Kayran imzası taşıyor. Aranjörlüğünü ise Ozan Arapoğlu üstlendi. Klip yönetmenliği koltuğunda ise Onur Kını oturuyor. Grand müzik yapımcıları Hayrettin Güneş ve Mehmet Güneş yeni müzisyenlere her zaman kapılarının açık olduğunu ve her tarzda müzik projelerlerine Grand müzik ailesi olarak yer vereceğini açıkladı.

Ödüllü Spiritüel Yaşam Koçu Koray Demiray’dan Olumlama!

Sadece iyi şeyler düşün !

Defter al , bir kağıt al ve aklına gelen herşeyii yaz.

Mesela ;

Hedeflerin neler ?

Gerçekte ne olmasını istersin ?

Neyi istedin ? Neden olmadı ? Esas sebep neydi ?

Peki hedeflerin heleki yeni yeni hedeflerin neler ?

Neden bunu yazıyoruz ? Şimdi başlıyorum

18 Ekimde nihayet merkür retrosundan kurtuluyoruz. Geçmişten arınıyoruz. Geçmiş saplantı , takıntı düşünce ne var ise atıyor bırakıyoruz. 18 ekime kadar bu dusunceler beynimizde ruhumuzda cok olacagi icin 18 ekimden sonra da yeni sayfaya adim atmamiz icin bunu yapmamiz lazım.

18 ekimden sonra ay sonuna kadar ; Lütfen bir kağıt kalem alarak yukarıdaki saydığım isteklerinizi tek tek yazın. Yazarak olumlama enerjisi yapacağız.

*Ben bu ilişkimin bitmesini istiyorum ,

*Yeni bir eve tasinmak istiyorum

*Araba almak istiyorum

*Bu arkadasligimi sonlandirmak istiyorum

Gibi gonlunuzden ne geciyor ise net bir sekilde yazin. Sonrasinda yazdiginiz kagidi ay sonuna kadar gorebileceginiz ama sadece sizin gorebileceginiz bir sekilde ara ara bakin.

Guzellikleri cagirin

Ve öylede oldu

MELİKE CEM “DÜŞLER BÜYÜR” ALBÜMÜ VE FARKLI SES RENGİ İLE DİNLEYENLERİ MASALSI BİR YOLCULUĞA DAVET EDİYOR

Hayatın her notasına aşık olan Melike Cem, 6 şarkıdan oluşan “Düşler Büyür” adlı ilk projesiyle müzik dünyasına merhaba dedi. Sözü ve müziği kendisine ait olan şarkıların aranjesini Emre Şen yaptı.

İlk olarak “İçimde Yangınlar” adlı şarkısını kliplendiren sanatçı, Cem Yolyapan yönetmenliğinde Büyükçekme Gölü ve çevresindeki doğayla baş başa olan yerlerde kamera karşısına geçti. Ayrıca, Çatalca’da bir ay çiçeği tarlasında huzur dolu görüntüler çekildi. Klip çekiminde 4K drone da kullanıldı ve ortaya doğanın eşsiz güzelliğinin gösteren ve sanatçının performansının öne çıktığı bir klip çıkmış oldu.

“Düşler Büyür” adlı ilk Melike Cem albümü ve çekilen ilk klibi “İçimde Yangınlar”, DistroKid platformu üzerinden youtube ve tüm dijital platformlarda yayında.

Ozan Gelen, Kendi Şarkısıyla Müzik Listelerinde

Alternatif-Pop türünün genç isimlerinden Ozan Gelen’in söz ve müziği kendisine ait olan yepyeni şarkısı, “Mahmur” ile dinleyicinin karşısına çıktı.

Düzenlemesi Anıl Şanlıel’e ait olan “Mahmur”; akustik gitar (Serhan Bülbül), elektrik gitar (Emirhan Üçkardeş), basgitar (Emre Türkmen), keman ve perküsyon (Onur Nar), drums (Cengiz Tural) ve keyboard (Koray Üsgülen) gibi pek çok enstrüman ve müzisyeni bir araya getiriyor. Burak Serter tarafından Babajim İstanbul’da kaydedilen şarkının mix & masteringi Özgür Yurtoğlu’na ait.

1994 İzmir doğumlu genç sanatçı, 10 yaşında babasının hediye ettiği bağlama ile enstrüman çalmaya başladı. Genç yaşına rağmen lise eğitimi yıllarında çeşitli müzik gruplarına gitarist ve vokal olarak yer aldı. Dokuz Eylül Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümü’nde tamamladı. 2019 yılında Dokuz Eylül Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde Yüksek Lisans eğitimine başladı. Sözü ve müziği kendisine ait birçok şarkısı bulunan sanatçı, müziğini dinleyicileri ile buluşturmaya devam ediyor.

BARIŞ YILDIRIM "LANETLENDİM" ŞARKISI VE FARKLI YORUMUYLA YAYINDA

İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümünü ve Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisansını tamamlayan Barış Yıldırım, müzik kariyerine 2010 yılında kurucusu olduğu Grup Migrant ile başladı ve sonra müzik kariyerine tek başına birçok şehirde sahne aldığı akustik pop-rock performanslarıyla devam etti.

İlk olarak “Sen Gül Yeter” şarkısıyla müzik dünyasına giriş yapan Barış Yıldırım'ın sözü ve müziği kendisine ait olan "Lanetlendim" adlı yeni şarkısının düzenlemesini Türkiye’de önemli isimlerle çalışarak adından söz ettiren başarılı aranjör Bahadır Tanrıvermiş yaptı.

"Lanetlendim" adlı şarkısı için Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi Önerler köyünde, yıkılmakta olan kemik ayırma fabrikasında kamera karşısına geçen Barış Yıldırım'a 12 kişilik bir ekip eşlik etti. Tek başına kamera karşısına geçen Barış Yıldırım'ın klip yönetmenliğini Serkan Vatansever üstlendi.