YANSI İkinci Teklisi 'CAM'ı Yayınladı!

Yakın zaman önce Hande Ünsal imzalı ‘Haklı Haksız’ şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan genç popçu YANSI , ikinci tekli çalışması ‘CAM’ ı müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor.  İlk tekli çalışması ‘Haklı Haksız’ ile tüm ulusal ve yerel radyolarda ençok çalan ilk 10 şarkı listesinde yer alan YANSI, ikinci teklisi ‘CAM’ ı Alper Atakan prodüktörlüğünde Boss Records etiketiyle yayınladı.  ‘CAM’ın söz ve müziği bir çok hit şarkıda imzası bulunan başarılı besteci Oğuz’a, düzenlemesi ise usta isim Alper Atakan’a ait. ‘CAM’ın video klibi için Ramazan Arslankaya yönetmenliğinde kamera karşısına geçen başarılı popçu YANSI klipte dikkat çekici fiziği ve güzelliğiyle de göz dolduruyor.
YANSI’ nın ikinci teklisi ‘CAM’ Boss Records etiketi ile tüm dijital platformlarda ve Youtube NetD kanalında yayında!


MURAT CANSES –UNUTMAK İSTİYORUM


 1976 Samsun doğumlu olan sanatçı’nın macerası çocuk yaşlarda ilkokul öğretmeni tarafından keşfedilerek başladı.  1996 yılında Avusturya Viyana da İş  adamı Ayhan Akdın sayesinde sahne hayatına adım attı. Turgay TaşkIn'dan Müzik üzerine almış  olduğu  eğitimin ardından 15 sene grup solistliği yaptı.En büyük hayalinin albüm yapmak olduğunu belirten sanatçı,Ailesi’nin de verdiği destek sayesinde  ‘Unutmak İstiyorum’ isimli teklisi İle arabesk ve fantezi müziğine yeni bir ivme  kazandırmayı hedefliyor.
Murat Canses'in, Be Müzik etiketiyle yayınlanan "Unutmak İstiyorum" isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te.
Söz-Müzik, Düzenleme:Mesut Özşahin Mix-Mastering:Enver Akarcalı  Klip Yönetmeni:Yunus Emre Kaya , Yapımcı : Mustafa Kösetürk , Hüseyin Kösetürk
 Murat Canses ‘Unutmak İstiyorum’ Tüm dijital platformlarda yayında!

RAVİ İNCİGÖZ'DEN YENİ HİT ŞARKI!

Ravi İncigöz’ün 10. Yılına özel hazırladığı 10+1 albümünün ilk teklisi ‘MUTLU SON' Yayında.
Dillere pelesenk olmuş bir çok hit şarkının sahibi Ravi İncigöz 'Yorgun Gemi'yle başlayan ve 10. Yılına ulaştığı şarkıcılık kariyeri için özel hazırlıklar yaptı. 10. Yıla özel hazırladığı 10+1 albümünü önce tekliler halinde yayınlayacak ve sonrasında albüm haline getirecek olan sanatçı; bu özel hazırlıkların ilki olan 'Mutlu Son' şarkısının eşine yazdığı ilk şarkı olduğunu ve bütün sevenleri aynı frekansta buluşturacağını belirterek; bir kez daha âşık kalpleri fethedeceğinin sinyalini veriyor. Söz ve müziği kendisine ait olan şarkının prodüktörlüğünü de üstlenen sanatçı, RaVinci Sanat etiketiyle paylaşacağı ilk proje heyecanın müjdesini, sevenlerinin beğenisine sunmaktan gurur duyduğunu belirtti.
Şarkının düzenlemelerinde iki ayrı versiyon çalışması yapan Ravi İncigöz; Romantik versiyonda duyguyu yoğunlaştırırken, Enerjik versiyonda sevenlerini eğlendirerek coşturmaya niyetli.
Şarkının düzenlemesi Hatem Tutkuş imzası taşırken, Mutlu Son'un enstrüman kayıtları geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz usta müzisyen İlyas Tetik'in stüdyosunda yapıldı. Romantik versiyonun düzenlemesi Anıl Göçen’le Londra'da yapıldı. Şarkının Mix çalışmasını usta kulaklardan Ahmet Aygör, Mastering'i ise Tarkan ve Gülşen albümlerinden tanıdığımız Emre Kıral üstlendi. Pandeminin ilk günlerinde çekilen ve yayını günümüze kadar ertelen klip çekimi için yönetmen koltuğuna İsa Kurt oturdu. Şarkının kapak ve dijital fotoğraf çalışmalarında Kürşad Karakuş imzası bulunuyor.

- SAMET KURT Ünlü Rapçi DİYAR PALA ile 'Seviyorsun Sende' Diyor!

 


İlk tekli çalışması 'Eyvah Eyvah' ile Z kuşağının beğenisini kazanıp paylaşım rekoru kıran Samet Kurt , ikinci stüdyo çalışması 'Seviyorsun Sende' için ünlü rapçi Diyar Pala ile bir araya gelerek sürpriz bir düete imza attı.
Başarılı şarkıcı Samet Kurt birkaç ay önce Eva Records etiketi ile ilk tekli çalışması 'Eyvah Eyvah' ı yayınlamıştı. TikTok ve Youtube başta olmak üzere sosyal medya platformlarında oldukça ilgi görüp paylaşılan Samet Kurt, yaptığı her şarkıyla listebaşı olan, son olarak 'Benden Uzak Ol' hitiyle 50 milyondan fazla dinlenen ünlü rapçi Diyar Pala ile oldukça iddialı bir düet hazırladı.
Söz ve müziği Samet Kurt'a , düzenlemesi İlkan Günüç'e ait 'Seviyorsun Sende' de bir araya gelen ikili Emre Alev yönetmenliğinde çekilen video klipte birbirinden renkli sahnelere yer verdiler.
Samet Kurt & Diyar Pala düeti 'Seviyorsun Sende' Eva Records etiketi ile 17 Eylül 2021 tüm dijital platformlarda yayında!


Merve Kazanç'la Adresler Karıştı'nın Hikayesi


Anne babası konservatuar mezunu olan Merve Kazanç İstanbul’da doğdu.Çok küçük yaşlardan itibaren rock ve metal müziğe yöneldi.
Yıldız Teknik Üniversitesi’nde iktisat okudu. Baba işi aile çiftliğinde at eğitmenliği yaptı. Amatör olarak arkeolojiyle ilgilenmeye başlayarak tüm Anadolu’yu tek başına gezmeye başladı ve şu ana kadar 70 şehir gezebildi. Latince ve Antik yunanca öğrenen Merve Kazanç’ın en sevdiği şeyler Anadolu’yu keşfetmek, antik kent gezmek,sinemaya gitmek, hayvanlar ve kitap okumak. Sahne hayatına 2008 yılında dahil olduğu heavy metal grubuyla aktif olarak başladı, 80’s oldies & disco, 70 ’ler türkçe, Türk sanat müziği ve heavy metal en sevdiği tarzlar. Hala aktif olarak sahne almakta. Müzikteki idolleri Shirley Bassey, Gloria Gaynor, Antonio Vivaldi, Zeki Müren, Ferdi Özbeğen, Bruce Dickinson, W.Axl Rose ve Ronnie James Dio.  Arpej Yapım etiketiyle yayınlanan " Adresler Karıştı "  teklisinin video klibinin çekimi Kilyos Milyon Beach'te gerçekleştirildi. Sözleri ve müziği  Barlas Erinç'e   ait olan, düzenlemesini  Uğraş Çömez 'in üstlendiği şarkının klip yönetmenliğini ise Ferdi Çalışkan üstlenmiştir.

CEREN GÜNDOĞDU’DAN AKUSTİK BİR TÜRKÜ ALBÜMÜ: “KALBİMİN ODALARINDAN”


Yeni nesil Türkçe Pop’un romantik sesi Ceren Gündoğdu, bu coğrafyanın mirası olarak tanımladığı Anadolu ezgilerini yeniden yorumlayarak dinleyicisine 6 şarkılık bir albüm hediye ediyor. Piyano başında kaydettiği akustik türkülerin içerisinde bir de canlı kayıt bulunmakta.
Ayletme Beni albümün ilk habercisi olarak  tüm digital platformlarda müzikseverlerle buluştu.
CEREN'DEN SAMİMİ AÇIKLAMALAR
'Kalbin 4 odacığı var derler. Benim kalbimin bir odası türkülere rezerve. Ve bu türküler benim kim bilir nereye açılan kapım. Belli ki doğduğum evin izleri pusulam, bu topraklarda benden önce yaşamış kişilerin müzik yoluyla derdini anlatma becerileri ilhamım. Daha önce YouTube kanalımda yayınlanan akustik türkülere yenilerini de ekleyerek “Kalbimin Odalarından” ismini verdiğim bir mini albüm hazırladık. Kendi şarkılarımı yazıp söylemeye devam ederken, kalbimin odalarında yankılanan Anadolu ezgilerini yorumlamaya da devam edeceğim. Buluşmak dileğiyle’