Yılın En Prestijli Estetik Güzellik Merkezi Tevfik Bozdağ Oldu!

Show Tv de  yayınlanan ‘’Kuaförüm Sensin’’ isimli televizyon programında yıldızı parlayan ünlü Estetisyen Tevfik Bozdağ ödüllere doymuyor! 6. Kez ödül alan Tevfik Bozdağ Fuat Paşa Yalısında düzenlenen 2. Altın Kalite Ödül Töreninde Yılın en prestijli estetik güzellik merkezi ödülün sahibi oldu. Hülya Yanıkdağ ve Hevin Cumsen organizasyonunda birbirinden ünlü isimlerin ve sektörün en prestijli isimlerin ödül gecesinde bir araya getirdi. Sosyal medyada paylaşımlarıyla dikkat çeken yakışıklı estetisyen Tevfik Bozdağ yeni sürprizleriyle yakında müzik platformlarında da yer alacağını duyurdu. Yeni şarkısının çalışmasını sürdüren Tevfik Bozdağ şarkısının  Söz ve Bestesinin ünlü şarkıcı Sancak’ın bir çok alt yapısını ve bestelerinin sahibi olan Toprak Kardeşler Erdal Toprak’a  ait olan “ÇÖL MİSALİ” isimli şarkısı ile yakında tüm dijital platformlarda dinleyeceğiz.

Dilan Açelya Yeni Şarkısı İle Alev Alev Geliyor!

3.Single çalışması ile listelere iddalı giriş yapan Dilan Açelya Trap müzik ile sosyal medya’da ilgi odağı oldu. Yeni single çalışması Alev Alev ile müzik listelerine giriş yapan Dilan Açelya şarkınım sözü ve müziği kendisine ait. Şarkının düzenlemesi Buğra Kurt, klip yönetmeni ise Buğra Karaçam yer alıyor. Yeni şarkısı ile tüm dijital Platformlarda! 24 Mayıs 1999 Avusturya doğumlu. Babasının müzisyen olduğu bir Ailede, Dünyaya gözlerini açan Dilan Açelya Omaç müzikle çok erken yaşta tanıştı. Bağlamaya gönül vererek Türk Halk Müziği ile müzik dünyasına giriş yaptı. Bir çok enstrümana severek çalan Dilan Açelya sıkça sahne almakta. Uzunca bir süredir çalışmalarını bir ayağı Avrupa da bir ayağı Türkiye de sürdürürken, geçtiğimiz yılda popüler bir Rap sanatçısıyla yaptığı ortak düet 19 Milyonun üzerinde bir hayran kitlesine ulaştı. Dilan Açelya’nın şu ana kadar yaptığı tanınmış Eserleri sırasıyla (Sarıl Bana ve Yol Yok‘ dan sonra yeni bir çalışma Alev Alev ile iddalı bir şekilde yakın bır zamanda dinleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

İkilem yeni şarkısı "Kaybolurum Gülüşünde" tüm dijital platformlarda yayında.

Alt pop, rock ve arabesk tınılardan beslenen İkilem grubu, geçtiğimiz yıl yayımladığı “Bir Sebebi Var” isimli şarkısı ile milyonların beğenisini kazandı ve uzun zaman radyo & televizyonlardaki listelerin zirvesinde yer aldı. Grup şimdi ise “Kaybolurum Gülüşünde” single’ı ile sevenleriyle buluşuyor.

Sözü ve müziği Serhat Karan, düzenlemesi Uğur Ateş, mix & masteringi Kadir Süzgün imzası taşıyan şarkının kapak fotoğrafı Eray Kıray tarafından çekildi. Vokalde Serhat Karan, geri vokalde Serhat Karan ve Uğur Ateş, elektrik & akustik gitarda Cem Şengül, davulda Ömer Arslan, bas’ta Onur Kamer, synth & programming’te Uğur Ateş ismini gördüğümüz çalışma Karasinek Ses Tasarım Stüdyosu’nda kaydedildi. “Kaybolurum Gülüşünde”yi: “Zamanı elinde tutamayan insanoğlu için hayat su gibi akıp giderken, geçmişten gelen bazı duygular içimizi sızlatan bir hatıra olur bizler için. Yeri doldurulamamış bir aşkı ya da yarım kalmış bir hikayeyi zihnimizde tekrar tekrar yaşar, geçip giden yıllara hayıflanırız. Şarkı, eski güzel günlere duyulan özlemi anlatırken, bitmemiş bir aşkın çağrısını içten ve şiirsel bir dille aktarıyor.” şeklinde açıklıyor.

Yönetmenliğini İlker Savaşkurt’un üstlendiği video klip Büyükçekmece’de çekildi. 1 gün süren çekimlerde samimi ve sıcak görüntülerin yer almasına özen gösterildi. Müzikal kariyerleri 2010’lu yıllarda başlayan Serhat Karan ve Uğur Ateş; söz, müzik ve düzenlemeleri kendilerine ait olan şarkılarını “İkilem” adı altında, 2019 yılında yayımlamaya başladı. İkilem, yeni şarkısı “Kaybolurum Gülüşünde” 9 Nisan Cuma günü itibariyle tüm dijital platformlarda ve radyolarda yerini aldı. Video klibi ise MuzikPlay YouTube kanalında izleyebilirsiniz.

Sebine Celalzade'nin yeniden yorumladığı “Mağusa Limanı” isimli çalışma tüm dijital platformlarda

Karadağ'ın Kobustan kasabasında yaşayan ve ailesinin desteğiyle müzik yapmaya başlayan Sebine Celalzade, “Mağusa Limanı” isimli çalışmasını 9 Nisan’da Avrupa Müzik markasıyla yayımladı. Sözü ve müziği anonim, düzenlemesi ve yönetmenliği Bextiyar Elekberov imzalı şarkı MixxMusicStudio’da kaydedildi. Çalışmada bağlama Alişahin tarafından yapıldı. Türküyü yaratan olayın kahramanı Ali isimli bir genç 7 Hint askeri tarafından bıçaklanır ve Mağusa limanına sürüklenir. Kanlar içinde kalan Ali’nin bu halini eşi görür ve limana doğru gelir. Ali’nin ağzından o son sözler dökülür: "İskeleden çıktım yan basa basa, Mağusa’ya vardım kan kusa kusa. Mağusa Limanı limandır liman, beni öldürende yoktur din iman.” Bu sözleri duyan halk türkü yapar. Türküde aşk, hüzün ve zamansız ayrılık vardır. Bu zamansız ayrılığı yaratanlarda ise ne din ne iman vardır. Uwt Music Azerbaijan şirketinin şarkıcısı Sebine Celalzade’nin yeniden yorumladığı “Mağusa Limanı” isimli Cover’ı tüm dijital platformlarda bulabilirsiniz.

ARDA’DAN 2. TEKLİ “BU DA GEÇER” YAYINDA

26 Ocak’ta ilk teklisi ile müzik piyasasına merhaba diyen,

Arda, ikinci teklisi “Bu da Geçer” ile hız kesmeden müzik piyasasında yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor.

Söz ve müziği Alper Yılmaz’a, düzenlemesi Kutal Gürkan’a ait olan “Bu da Geçer” Kolektifist etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

İstanbul’da samimi bir ev ortamında, gerçek bir anıdan esinlenilen, Arda’nın çocukluk arkadaşlarının da rol aldığı, “Bu da Geçer” şarkısının klibinin çekimi Kolektifist ekibi tarafından gerçekleştirildi.

Bu yaza yoğun bir programla hazırlanmaya başlayan Arda, bir yandan 3. teklisinin çalışmalarına devam ederken bir yandan da dinlemekten ve söylemekten keyif aldığı şarkıları “Arda Music TV” YouTube kanalında, kendi yorumuyla seslendirmeye devam ediyor.

Ferah Dila'nın "Boyun Eğdim Aşkına" isimli yeni single'ı tüm dijital platformlarda

19 yıldır profesyonel olarak sahneye hayatına devam eden Ferah Dila, Avrupa Müzik markasıyla ''Boyun Eğdim Aşkına'' isimli single’ını müzik severlerle paylaşmanın heyecanını yaşıyor.

“Boyun Eğdim Aşkına” şarkısının sözü, müziği Ferah Dila ve Güven Kütük’e ait, düzenlemesini Güven Kütük’ün üstlendiği şarkının, mix ve masteringlerini Özgür Yurtoğlu yaptı. Klip yönetmenliğini Mustafa Taner Özbek üstlendi.

1985’de Kuşadası'nda doğan Ferah Dila'nın müzik tutkusu Türk müziği korosunda başladı ve Dünya müziklerine doğru evrildi. İstanbul, İzmir, Bodrum, Fethiye gibi ülkemizin çeşitli yerlerinde müzikal kariyerine devam ederken, sözü ve müziği kendisine ait olan birçok eser üretti, Ferah Dila'nın ilk single’ının iki versiyonu ile 9 Nisan’da müzikseverlerle buluştu.

9 Nisan Cuma günü yayımlanan “Boyun Eğdim Aşkına” isimli çalışmayı tüm dijital platformlarda bulabilir video klibi ise MuzikPlay’de izleyebilirsiniz.

SERDAR ORTAÇ VE KAAN YILDIZ’DAN 'ADALET' BULUŞMASI

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç ve Kaan Yıldız “Adalet” şarkısında buluştu. Kaan Yıldız feat Serdar Ortaç “Adalet” şarkısı Poll Production by Polat Yağcı‏ etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı. Söz ve müziği Serdar Ortaç ve Sera Tokdemir ikilisine ait olan “Adalet “şarkısının aranjesi ise ünlü aranjör Okan Akı’ya ait. Serdar Ortaç ile Kaan Yıldız birlikte düet yaptığı “Adalet" şarkısının klibi ise fantastik işlerle tanınan yönetmen Efe Cansoy tarafından çekildi. Klipte distopik bir dünyaya ışınlanan kadın mahkumun ardından onu takip eden iki maskeli adalet savaşçısının görüntüleri ilgi çekiyor. Klipte senaryo gereği distopik dünyadaki adalet savaşçılarını simgeleyen maskeli kostümle çekilen aksiyon sahneleri için Serdar Ortaç ve Kaan Yıldız dublör kullandı.