Sevgili dostlarım, iyilik yapmak, iyi pozitif düşünmek, sevgiyle yaklaşmak olaylara insanlara tüm canlılara, tüm işlerimizi aşkla yapmak öyle bir enerji yayıyor ki etrafa sanki bir kalkan oluşuyor etrafımızda ve bizi musibetlerden koruyor ve çevremizdekilere de bulaşıcı olan mutluluğu yayıyor, aynı gülümseme gibi, aynı sevginin mucizesi gibi deneyin ve hayatınızdaki mucizelere şahit olun !

Sabah güne erken başlayıp, biraz zaman ayırın kendinize, mümkünse güneşin doğuşunu izleyin, camları açıp oksijeni ciğerlerinize çekin. Yapın çayınızı , kahvenizi gülümseyin doğaya, dinleyin sessizliğin sesini !

İç dünyanızla buluşun. Biliyorum her sabah bir yetişme telaşı ile güne başlıyorsunuz, çocuklar okula, büyükler işe, bizim ev de öyle.

Koşturmaca insanı yoruyor, stres yaratıyor , mutlu dingin başlamalı güne, kendi elimizde hayatımızın dizginlerini tutmak. Yapabileceğimiz küçük değişiklikler, belki bize büyük mutlulukların kapısını açabilir. Kendimden biliyorum moralim iyi olunca, mutlu olduğumda adrenalin yüksek, farkındalık artmış, yaratıcı gücüm Nirvana ve daha üretken oluyorum çünkü algılarımız açılıyor.

Bir insan içindeki güçle, inançla, iyi niyetle , azim ve çalışkanlıkla dünyayı değiştirebilir, bunu hep inanarak söylerim. İsteyin tüm kalbinizle, gerçekleşsin mucizeler, her an kapımızda, yaşayacaksınız.

Sevgilerimle .