Sevgili Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar; 

TÜRK MÜZİĞİ'NİN BUĞULU SESİ KAMURAN AKKOR KIZI MENEKŞE'Yİ EVLENDİRDİ...

Türk sanat müziğinin assolisti Kamuran Akkor kızını evlendirdi. Kamuran Akkor ile merhum Vasfi Uçaroğlu’nun kızları olan Menekşe Uçaroğlu, Gayrettepe Kats Sahne’nin kurucu ortağı ve oyuncu yönetmen Onur Şenay ile dünya evine girdi. Gelibolu Koruköy’de geçtiğimiz hafta sonu aile dostlarının katıldıkları düğün davetine, tiyatro dünyasından önemli isimler de katıldılar. Ali Poyrazoğlu, Yasemin Yalçın, İlyas İlbey, Cemal Hünal, Arda Esen, Levent Can, Cengiz Orhonlu, Nur Gürkan, Berrak Kuş, Deniz Salman, Kaan Erkam katılan tiyatro sanatçıları idi. Gelibolu Koruköy’de kalp cerrahı Prof. İsmail Yükseltan’nın kurduğu “Yükseltan Bağevi” nde düzenlenen ve 120 davetlinin katıldığı düğün davetinin başında ise ilginç bir nikah töreni yapıldı. Nikahları daha önce kıyılan çift davetlilere tiyatro oyunu tadında bir nikah töreni daha yaptılar. Sigorta şirketi yöneticisi olan Fahri Altıngöz’ün canlandırdığı temsili nikah memuru şahitlerin huzurunda temsili bir nikah kıydı. Ancak ünlü oyuncu Ali Poyrazoğlu’nun “bu nikaha itirazım var” diyerek itiraz ettiği ve doğaçlama rol yaparak nikahı adeta bastığı mini gösteride davetliler keyifli anlar yaşadılar. Temsili nikahta Menekşe Uçaroğlu’nun şahitliklerini  Prof. Yonca Gürol, Semra İnanç ve Yosun Keenan yaparken Onur Şenay’ın şahitliğini ise ve Murat Hancıoğlu, Cemal Hünal ve Cengiz Orhonlu yaptılar. Eğlenceli nikah töreninin ardından da bu gece için Selanik’ten özel olarak gelen Buzuki Orhan ve arkadaşlarının şarkıları davete renk kattı. Kamuran Akkor ile Ali Poyrazoğlu ise davetlilerin büyük istekleri üzerine birlikte Zeki Müren’in “Şimdi Uzaklardasın” adlı şarkısını düet yaparak birlikte seslendirdiler. Kamuran Akkor ile Ali Poyrazoğlu’nun performansları davetlilerden büyük alkış aldı.

DR.ASLI ŞİMŞEK AZLAR’I ZİYARETE GİTTİM.

Geçtiğimiz günlerde Erenköy’de Aplus Estetik’i Sevgili Dr.Aslı Şimşek Azlar’ı ziyarete gittim. Anlattıklarına hayran kaldım vallahi ve şimdi onun kim olduğunu ve neler yaptığından kısaca sizlere bahsetmek istiyorum. Dr. Aslı Şimşek Azlar, 1997 yılından bu yana medikal estetik sektöründe çalışan, birçok ulusal ve uluslararası platformlarda  konuşmacı ve/veya eğitmen olarak bulunan, Mezoterapinin yaşayan duayeni olarak bilinen Fransız Dr. Jaques Le Coz’un ‘’Estetik Mezoterapi’’kitabının editörlerinden biri olarak,bu kıymetli kaynağınTürk hekimlerii ile biraraya gelmesinde katkıda bulunan, METSACADEMY bünyesinde  hem Türk hem de yabancı hekimler için organize edilen kadavra üzerinde medikal estetik uygulamaları eğitimlerinde eğitmen olarak görev yapan ve yaklaşık 2 yıldan bu yana hem IBSA nın,hem de estetik/ameliyatsız yüz askılamada kullanılan yine dünyanın en saygın markalarından biri olan APTOS un global eğitmenliğini yapan bence çok özel doktorlardan birisi. Kendisini tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum .Dr. Aslı Şimşek Azlar’ın uyguladığı yöntemi tanıyalım; My Volution.dünyanın en büyük hyalüronik asit üretici firmalarından biri olan İtalya/Milano daki IBSA tarafından geliştirilen ve Metspharma tarafından ülkemizdeki hekimlerle buluşturan bir telefon aplikasyonudur. Aplikasyon;resmi çekilen hastanın mevcut yüz yapısını ve bu yüzde hangi noktalara tedavi planlanması ve hangi yönlerde çalışılması gerektiğini analiz ederek hekime bir sonuç çıkarır. Yani uygulanacak tedavi algoritması tamamen kişinin yüz yapısına özel planlanır. Böylelikle kişinin yüz özelliklerini bozmaksızın filtresiz bir güzelliğe sahip olması amaçlanır.Sonuçlar hekim ve hasta açısından oldukça tatminkardır.

  

SAMET DURUKAN ORTALIĞI YAKTI…

Çıkardığı ‘Yansın Ankara’ parçasıyla ortalığı kasıp kavuran genç sanatçı Samet Durukan, YouTube’da reklamsız 9 milyon izlenmeye ulaştı. Konuyla ilgili konuşan Durukan; “Şarkımın bu kadar ilgi görmesi beni çok mutlu etti. Milyonlarca dinleneceğimi düşünmemiştim. Ancak insanlar çok sevince kulaktan kulağa yayıldı ve 9 milyon gibi bir rakama ulaştı. Hislerimi anlatmam çok zor, çok mutluyum. Herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Saygılarımla…

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın…