Sevgili Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar;  

BAŞKANLIK DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ...

UR 2420 Bölge IspartakuleRotary Kulübü ve Büyükçekmece Rotary Kulüpleri Başkanlık Devir Teslim Törenlerini gerçekleştirdi.Pandemi Kurallarına uygun bir şekilde yapılan Törende ; UR 2420 Bölge 2021-2022 Dönem Guvernörü Gülperi Gürpınar ve Bölge Sekreteri Mine Ege, 2020-2021 Dönem Guvernörü Gaye Binark, 2015- 2016 Dönem Guvernörü Mehmet Sabri Görkey, Guvernör Yardımcısı Serdar Küçüksarılar, Guvernör Yardımcısı Hilal Erbakan, Guvernör Yardımcısı Engin Dursun'un da katılımıyla gerçekleşti. Yeni Dönem Başkanlıklarını, Büyükçekmece Rotary Kulübün de İlker Beyhan,IspartakuleRotary Kulübünde ise Mert Kocatepe ekipleriyle teslim aldılar.Karşılıksız Hizmet Anlayışı ile gönüllü çalışan Rotary Kulüpleri yeni dönemine 1 Temmuz itibariyle başlamaktadırlar.

TANER ÖLMEZ VE ECE ÇEŞMİOĞLU MASALSI BİR DÜĞÜNLE EVLENDİ...

Son yılların kendi kuşağında en çok konuşulan oyuncularından Taner Ölmez ve başarılı meslektaşı Ece Çeşmioğlu, 28 Haziran Pazartesi günü gerçekleşen düğün töreni ile evlendi. Çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kıyarken, bu ana çiftin aile ve yakın arkadaşları tanıklık etti. Genç kuşağın başarılı oyuncuları Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu, uzun zamandır var olan birlikteliklerini masalsı bir düğünle mutlu sona dönüştürdü. Doğanın kalbinde yeşilliklerin içinde gerçekleşen bir törenle dünya evine giren çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kıydı. “Evet” dedikleri sırada espri dolu anların yaşandığı törende Taner Ölmez’in şahitliğini meslektaşları Ferit Kaya ve Erkan Avcı yaparken, Ece Çeşmioğlu’nun şahitliğini ise oyuncu arkadaşları Gökşen Ateş, Tuğçe Açıkgöz ve Özlem Öcalmaz Yıldız üstlendi. Törenin ardından doyasıya eğlencenin yaşandığı düğüne Çağatay Ulusoy, Serkan Keskin, Meriç Aral, Ece Yörenç, Onur Tuna, Elif Doğan, Fırat Altunmeşe, Sercan Badur ve Nik Xhelilaj başta olmak üzere televizyon ve sinema dünyasının pek çok ünlü ismi katıldı. Pandemiden ötürü çiftin aile ve arkadaşlarından oluşan küçük bir grubun katıldığı törende konuklar Ölmez ve Çeşmioğlu’nun mutluluğunu paylaşırken eğlenceli anlar da yaşadılar.

SERPİL BENAY MÜZİĞE GERİ DÖNÜYOR...

1982 yılında Köşk Gazinosunda Zeki Müren'in kadrosunda sahne alarak adını duyuran, başta Maksim Gazinosu olmak üzere birçok mekanda solistlik yaparak, “gece kulüpleri kraliçesi” olarak adını neonlara yazdıran Serpil Benay yıllar sonra yapımcı, müzik adamı Aykut Gürel ve iletişimci Özgür Aras ile Bodrum‘da bir araya geldi.  1985’te çıkardığı ilk albümünün ardından sahnelerde olduğu kadar başrol oyuncusu olarak 13 sinema filmi ile Yeşilçam’da da başarısını ispatlayan sonrasında Bodrum‘da yaşamaya başlayan Serpil Benay uzun yıllar ayrı kaldığı müzik dünyasına yapımcı, müzik adamı Aykut Gürel ve iletişimci Özgür Aras sürpriz buluşmasıyla müziğe geri döndüğünün sinyalini verdi. Serpil Benay, Aykut Gürel ve Özgür Aras‘ın sosyal medya da paylaştıkları fotoğrafa “gece kulüpleri kraliçesi” geri dönüyor yorumları yapıldı.

Saygılarımla...

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın...