Sevgili Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar; 

JESSICA MAY’DEN ATA’YA SAYGI DURUŞU... 

Maria ile Mustafa dizisinin başrol oyuncusu Jessica May, 10 Kasım sebebiyle Anıtkabir’i ziyaret etti. Başkent’e her geldiğinde Anıtkabir’e uğradığını söyleyen May; “Ben Atatürk’ü Türkiye’ye geldikten sonra tanıdım; öğrendikçe de daha çok sevdim. Onun fotoğraflarına bakmak bana çok güzel bir enerji veriyor. Türkiye’ye geldiğimden beri her 10 Kasım’da saat 9’u 5 geçe ben de saygı duruşunda duruyorum. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey görmedim, duymadım. Hep tüylerim diken diken oluyor. Bir gün Atatürk’ü rüyamda görmüştüm ve uyandığımda inanamamıştım. Onu rüyada görmek bile insanı çok mutlu ediyor” dedi.

PINAR DENİZ YENİ YAŞINDA KANSERLE MÜCADELE EDEN GÜZEL KALPLERİ UNUTMADI! 

İçinde bulunduğu başarılı projelerle adından sıkça söz ettiren sevilen oyuncu Pınar Deniz, 4 Kasım’da doğum gününü kutladı. Doğum gününde ‘Kansersiz Yaşam Derneği’ ile değerli bir projede bir araya gelen Deniz, örnek bir davranış göstererek başta İzmir’de depremden etkilenen kanser hastaları olmak üzere bütün kanser hastalarına umut olabilmek adına sevenlerine yardım çağrısında bulundu. Son yıllarda ilgiyle takip edilen oyuncu Pınar Deniz, yeni yaşında anlamlı bir projeyle kanser hastalarına destek olmak için harekete geçti. 4 Kasım’daki doğum gününde ona hediye göndermek isteyenleri ‘Kansersiz Yaşam Derneği’yle yürüttüğü projeye yönlendirdi, sevenlerini öncelikli olarak İzmir’deki depremzedeler arasından bu hastalıkla mücadele edenlere ve daha sonra tüm kanser hastalarına bağışta bulunmak konusunda teşvik etti. Pınar Deniz’in bu örnek davranışı yıllar boyu bu amansız hastalıkla savaşan birçok güzel kalbe umut olurken ülkemizin geçtiği bu zorlu süreçte birlik ve beraberliğin önemini tekrar hatırlattı. 

HAYVANLAR İÇİN ‘’ DAHA İYİ BAKIM EVLERİ’’…

AK Parti İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak, gönüllü hayvanseverlerden oluşturulan bir ekiple barınak denetlemeleri yapıyor. Yeni yılda meclisten geçirilmesi planlanan Hayvan Hakları Yasası öncesinde çok daha önemli bir başlık haline gelen hayvan barınaklarındaki sorunları tespit etmek için gönüllü bir ekip kuruldu. “Daha İyi Bakım Evleri” ismi verilen proje kapsamında Meclis'in en genç vekili Kadak ve hayvanseverler ilk olarak Sancaktepe Barınağı'nı ziyaret etti. Gönüllü ekipte Yük Hayvanlarını Koruma ve Kurtarma derneği WARF’ın yönetim kurulu başkanı Okan Oflaz, Hayvanlara kendini adamış insanlar; Nesrin Uzun, Rabia Öztürk ve Hayat Tamircisi Hasan Kızıl gibi isimler yer alıyor. Önce İstanbul’daki sonra tüm Türkiye’deki barınakların gezilmesi hedefleniyor. Kötü yönetilen barınakların eksikleri açıkça belirlenip, ilgili yerel yöneticilerle toplantılar yapılıp barınakların takipleri yapılacak. "Gezilmedik, girilmedik barınak kalmayacak!" mottosuyla harekete geçen ekip, yeni yasa teklifi öncesi neler yapılabileceğiyle ilgili de sık sık bilgi alışverişinde bulunuluyor.

Saygılarımla…

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın…