HASRETİMİ KÖRÜKLÜYOR

2009 yılından beri rap müzik sektöründe bulunan Mert, müziğe nasıl başladığını anlattı.2009 yılında söz yazarlığıyla rap müzik dünyasına adım atan Mert, müzik hayatı boyunca pek çok prodüktörle çalıştı. Şu an ise kariyerine Regna (Enes Akbayır) ile devam ediyor. İngiltere'de yaşayan Mert, başka bir ülkede Türkçe müzik yapmanın verdiği duyguları şöyle anlatıyor "İngiltere’de yaşıyorum ingiltere’de yaşayıp türkçe sözlü müzik yapmak bir yandan da hasretimi körüklese de seviyorum. Tamamiyle rap kültürünü seviyorum."diyor.

REKOR KIRDI

Ziynet Sali, Derya Uluğ ve Norm Ender’in şarkılarıyla çektiği videolarla TikTok’ta izlenme rekorları kıran Alexone, iki iddialı projeye daha imza atmaya hazırlanıyor. Şiirle şarkıyı birleştirerek dijital dünyada yeni bir akım başlatan ünlü TikToker, haziran ayında eski bir Tarkan şarkısıyla sevenlerinin karşısında olacak, hemen ardından Lübnanlı sanatçı Nancy Ajram’la işbirliği yapacak.

AMERİKAN ORTAKLI FİLMDE

Televizyon izleyicisinin spor spikeri olarak tanıdığı Övül Özbay, içindeki oyunculuk aşkını gerekli eğitimleri aldıktan sonra hayata geçirdi. Oyunculuk da her daim kendini geliştirme ve sınırsız öğrenme parolasıyla yola çıkmasıyla “Yeni Hayat” isimli televizyon dizisinde oyunculuk kariyerine başladı. Kısa sürede Övül Özbay, başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkatleri üzerinde topladı. Merkezi Los Angeles, California’da bulunan Three Flames Pictures isimli film yapım şirketinin ortakları Trevor Doyle, Alexa Khan, Nadira Akhonova’nın radarınada giren Övül Özbay, Türkiye’de çektikleri “Shame” isimli korku gerilim tarzındaki sinema filminde rolü aldı. 

YETENEK TRANSFERİ

İstanbul Bebek'te düzenlenen Uludüz Medya ve SE (Sibel Ekici) Germany Produktion ortak lansmanı adeta yıldızlar geçidine sahne oldu. Davete sevgilisi, merhum sanatçı Kayahan’ın kızı Beste Açar ile katılan Görkem Uludüz dostları ile yakından ilgilendi. Spor ve sanat dünyasından ünlü isimler Zafer Peker, Haluk Özenç, Mehmet Çepiç ve Hasan Kabze gibi önemli isimlerin katıldığı davette, Sibel Ekici ile  Görkem Uludüz, birlikte yaptıkları konuşmada tüm davetlilere katılımları için tek tek teşekkür etti.

HEM İZLENİYOR, HEM TARTIŞILIYOR

Sosyal medyadaki şöhretine günden güne arttıran Dilşah Gülşah Çelik güzelliği ve sempatisiyle beğeni kazanırken bir yandan da tartışılan bir isim haline geldi. Dans kariyerinin ardından son bir yıldır sosyal medyada "İnfluencer" olarak adını duyuran Dilşah Gülşah Çelik önce TikTok'taki eğlenceli videolarıyla, sonra da Instagram'daki paylaşımlarıyla dikkat çeker hale geldi. Çelik, Tiktok'ta ve İnstagram'da çok sevilen "Çırte" skeçlerini internette daha büyük mecralara taşımak istediğini, single çalışmasından sonra yeni hedefinin oyunculuk olduğunu söylüyor.

İSTANBUL DÜŞÜYOR

Başarılı sahne performanslarıyla adından sıkça söz ettiren pop müziğin genç ismi Alya, yeni teklisi "İstanbul Düşüyor" adlı şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu.Yapımcılığını Murat Dalkılıç’ın üstlendiği şarkının, söz ve müziğini Zeki Güner hazırlarken klibin yönetmen koltuğuna ise Elif Demiralp oturdu.

AYNALAR

Azerbaycan’da güzelliğiyle ve başarılı projeleriyle her dönem adından sıklıkla söz ettiren Sabina Selcan, yeni şarkısı ’’Aynalar’’ı tüm dijital platformlarda yayınladı. Sözü ve bestesi sanatçının kendisine ait olan şarkının aranjesinde ise Cüneyt Yalmaz imzası var. Türkiye'de çekilen klibin yönetmen koltuğunda Ferhat Şeker otururken, güzel sanatçının klipteki feminen ve sempatik halini ön plana çıkartan iddialı kostümler de projenin dikkat çeken detaylarından oldu.

SARIKAYA YERİNE EVGAR

İki yıldır sete çıkmayan arabesk müziğin efsane ismi Bergen'in hayatının anlatılacağı 'Bergen' filminde flaş bir hamle yaşandı. Merakla beklenen 'Bergen' filminin hazırlıkları devam ediyor. Filmin yeni yönetmeni Yüksel Aksu oldu. Serenay Sarıkaya'nın zamanlaması uymadığı için rol almadığı projenin yeni başrol oyuncusu için Demet Evgar'ın adı geçiyor. Evgar, son olarak 'Alev Alev' dizisinde yer aldı. 

MANKENLERE  ATLAR  EŞLİK ETTİ

Dosso Dossi Fashion Show'un 2021 sonbahar-kış sezonu dijital platform defilesi için Kapadokya’ya gelen 30 manken, yaklaşık 32 derece sıcaklıkta başarılı bir projede yer aldı.Kapadokya'nın muhteşem doğası eşliğinde gerçekleştirilen çekimlere yörenin meşhur atları da eşlik etti."Güzel atlar diyarı" Kapadokya'da olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirten mankenlerden Özge Ulusoy ve Jessica May ise çekim aralarını fırsata çevirdi. Atlara olan sevgileriyle bilinen Ulusoy ve May, çekimlerde kendilerine eşlik eden atlar ile yakından ilgilendi. 

ADI MARKA TESCİLİ  OLDU

Tuğba Ünal, internet üzerinden adını kullanarak yapılan reklamların önüne geçmek için adını markalaştırdı.Tuğba Ünal adına marka tescili yaptıran sanatçı, pandemi nedeniyle e-ticaretin, internet ortamında  alışverişin çoğaldığını belirterek "Ünlüler üzerinden haksız kazanç elde edenler var. Birçok ünlü sanatçının küçük rakamlarla tescil ettirdikleri isimleriyle milyon dolarlar kazanıyor. Ben de kalıcı olarak bunun önüne geçmek için adıma marka tescili yaptırdım. Marka tescili almayan  isimler de ellerini çabuk tutup isimlerinin marka tescilini almalılar" dedi.

ERBİL'İ AŞK KLAVUZU SEÇTİ

Ekranların sevilen yüzü Esra Sönmezer, Milyon Tv ekranlarında sunduğu “Esra Sönmezer İle Pembe Pijama” programıyla tüm dikkatleri üzerinde toplarken, yaptığı bir yorumla sosyal medyayı karıştırdı. Mehmet Ali Erbil’in son aşk dedikodusu sonrası sosyal medyada sayfasında “Ben pandemide evde sevgili bulamıyorum, millet hastaneden çıkar çıkmaz pandemide sevgiliyi nereden buluyor acaba, banada yol gösterin Mehmet Ali bey” yorumunu yapınca ilgi odağı oldu.

DENİZ KIZI

Güzel sanatçı Başak Akıncı, sahilde çektiği can alıcı pozlarını sosyal medya hesabında  paylaştı. Akıncı fotoğrafların altına ise,  Masalları çok severim. O kahramanlardan hangisi olmak istersin diye sorsalar,her zaman “Deniz Kızı “derim. Bu güzel çekimde anlık da olsa kendimi onlardan biri gibi büyülü hissettim.Çok güzel ve çok özel bir andı benim için.Her bir karemi,hayal dünyamda ki sonuçlara görsellediğiniz için çok teşekkür ederim. Güzel fotoğraflarımın, muhteşem kahramanları iyi ki varsınız’notunu düştü.

SAÇLARIMI KESTİRSEM Mİ

Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Pervin Ersayın,sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altına,’ Saçlarım çok mu uzun kestirsem mi kestirmesem mi acaba’notunu düştü. Güzel sanatçının hayranları, ’Sana uzun saç çok yakışıyor. Sakın kestirme’yorumunu yaptı.

BAŞLANGIÇ

‘Yarım Kalan Zamanlar’ isimli single’ı ile geçtiğimiz Aralık ayında profesyonel müzik kariyerine başlangıç yapan Ece Yağcı, Hardal Music etiketiyle tüm dijital platformlarda yayımlanan ‘Başlangıç’ isimli EP albümü ile dinleyicileri ile buluştu.