2.ALBÜM GELİYOR


Müzik direktörlüğünü Emre Bayar’ın yaptığı Türkçe ve İngilizce olarak hazırladığı iki yeni albümü için uzun zamandır hazırlıklarını sürdüren Gülçin Ergül, sosyal medya hesabından bazı açıklamalarda bulundu.Ergül,Türkçe albümünde kendi şarkılarının yanı sıra Yıldız Tilbe’den bir yeni şarkı ve Anıl Piyancı ile bir düet olmak üzere toplam da 10 yeni şarkının olacağını söyledi.

BÜYÜK ÖDÜL İÇİN YARIŞIYOR

Serhat Kılıç’ın başrolünde oynadığı, eksi 20 derecede kar üzerinde çekilen ’Mavzer’ filmi Saraybosna’da büyük ödül için yarışıyor.Yönetmen ve senarist Fatih Özcan'ın ilk uzun metrajlı filmi 'Mavzer' 26. Saraybosna Film Festivali'nde önceki gün seyirciyle buluştu. Salgın nedeniyle online düzenlenen galada gösterim festivalin resmi internet sitesinde yapıldı. 'Mavzer' ana kategoride 'Andromeda Galaxy', 'Otto The Barbarian', 'The Island Within', 'All The Pretty Little Horses', 'Digger', 'Exile' ve 'Mare' filmleriyle yarışıyor ödül için yarışıyor.



TERK EDİLMİŞ GİBİ

Güçlü sesiyle ve özgün tarzıyla müzikseverlere iddialı bir merhaba diyen Barçın, merhum sanatçı Hüseyin Altın’ın efsanevi şarkısı ’’Terk Edilmiş Gibi’’yi yeniden yorumladı. Sözleri Gönül Şen’e, müziği Mustafa Sayan'a ait olan ''Terk Edilmiş Gibi''nin yepyeni ve günümüz alt yapısına uygun düzenlemesi ise Cenk Kandıralı imzası taşıyor.

TEK TEK


Hasan Yıldırım, İbrahim Tatlıses'in 18 yıl önce seslendirdiği "Tek Tek" adlı şarkıya cover yaptı. Sanatçı, söz ve müziği Ömer Önder Güney'e, düzenlemesi Barış Engürlü'ye ait şarkıya Şile'de klip çekti.Halk müziği ve Fantezi müziğin önde gelen isimlerinden başarılı sanatçı Hasan Yıldırım, 1 yıl aradan sonra 'Tek Tek' adlı single çalışması ile müzikseverlerle buluştu. Engürlü Müzik'ten çıkan single, netd Müzik üzerinden Dijital Platformlar da bugün itibariyle yayınlandı.

REKORA KOŞUYOR

Müzik dünyasının sevilen ismi Nevzat Soydan, ‘Murat Gilin Damından Atlayamadım’isimli şarkısıyla hedefi 12’den vurdu. Sosyal medyada  rekora  koşan şarkı TikTok 35 , YouTube  ise 2 milyonun tıklandı.  Soydan’ın yorumuyla hayat verdiği şarkı sahillerin de  beğenilen şarkıları arasındaki yerini aldı.


SEVGİLİSİYLE YEMEKTE

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Necip Uysal, önceki gün Vadistanbul’da görüntülendi. Akşam saatlerinde sevgilisi  Nur Beşkardeşler ile birlikte Vakko Resturant'ta gelip yemek yiyen Uysal, mekan çıkışında objektiflere poz verdi. Necip Uysal ile sevgilisi Nur Beşkardeşler daha sonra Vadistanbul moda caddesine giderek lüks mağazaları gezip sezonluk ürünleri incelediler.


HEYECANLIYIZ


Başarılı oyuncu Serkan Çayoğlu, geçtiğimiz gün Vadİstanbul’da görüntülendi. Öğle saatlerinde Michellle restorantta ailesi  ile birlikte gelen Çayoğlu, yaklaşık 2 saat sonra mekandan ayrıldı. Mekan çıkışında muhabirlere tek başına fotoğraf veren başarılı oyuncu, sohbet etmeyi de ihmal etmedi.Çayoğlu, “Yeni dizimizin çekimleri çok güzel gidiyor. Bu süreçte dizi stoğumuzu artırdık, iki hafta sonrada seyirci karşısında olacağız, heyecanla bizde bekliyoruz” diye konuştu.


GÜREL'E BENZETİLMEK ONURDUR

“İlaç” isimli teklisiyle kısa sürede önemli bir çıkış yakalayan Baran, Seslendirdiği eserlerin söz ve müziği kendi imzasını taşırken, birçok müzik otoritesi tarafından ve işinin ustası gözüyle, şarkı yazım şekli ve duygu anlamında Aysel Güzel şarkıları ve ustalığı var yorumları genç sanatçıyı onurlandırdı. Yakışıklı şarkıcı,Türk pop müzik tarihinin en önemli isimlerinden birinin tavrı ve tarzına benzetilmek bana verilen en büyük ödüldür’diyor.

OYUNCULUKTAN YOGAYA


Başarılı oyuncu Ayçın Tuyun oyunculuktan yoga ya olan yolculuğunu "Oyunculuktan Yogaya " isimli kitabını Bi kitap kıvamına getirerek Internet sitesinde blok şeklinde ücretsiz koyarak herkesin faydalanmasını istediğim için yaptığını belirtti.Tuyun, evet bu Pandemi döneminde ve hayatımızda yaşadıklarımızla en iyi baş etme yolu olarak yogayı bulduğunu söyleyerek beklentisizce yapılan herşey Bi gün büyük Bi ödüle dönüşür diyerek son noktayı koydu.

KALBİNİ DİNLE


 “Kalbini Dinle” “Unut Geçmişi” isimli şarkıda Deeperise ve Patron bir araya gelen Yaprak Çamlıca müzik kariyerine hızlı ve güçlü bir başlangıç yaptı.Sanatçı şimdi ise “Kalbini Dinle” isimli yepyeni duygusal şarkısıyla müzikseverlerin karşısına çıkıyor.

SAY MAŞALLAH


Esma Er, yeni teklisi “Say Maşallah” ile yine fark yaratıyor.Söz ve müziğini Murat Güneş, aranjörlüğünü İskender Paydaş’ın yaptığı “Say Maşallah” 20 Ağustos günü tüm dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunuldu.Yapımı Paydaş Prodüksiyon’a ait şarkının klibi DMC ortaklığı ile ilk kez Netd Müzik Youtube kanalında izlenebilecek.

“DÖN” DÜ
 
Duygu dolu sesiyle, yüreklere dokunan yorumuyla ve hanımefendi kişiliği ile dikkatleri üzerine çeken sanatçı Nilgün Kızılcı’yı yıllar önce TRT Müzik kanalında uzun süre sunduğu “Fısıltılar” programı ile tanımıştık.Kültür ve Turizm Bakanlığı Türk Halk Müziği Sanatçısı olan Nilgün Kızılcı, yurt içi / yurt dışı katıldığı önemli organizasyonların yanı sıra yoğun stüdyo çalışmalarını da ihmal etmeyerek müzikal kariyerini “Dön” albümü ile taçlandırdı ve müzik severlerin beğenisine sundu.

MODANIN ÜÇ ASI


Tekstil sektörünün yeni markası Miss Marquez, üç kız kardeşin enerjisiyle yükselişini sürdürüyor. Selin, Yasemin ve Zeynep Kul’un sahibi olduğu yeni marka, kadın giyiminde yeni bir trend yaratma peşinde. Aileden tekstilci olan üç kız kardeş, üniversite eğitimlerini bitirir bitirmez sektöre hızlı bir giriş yaptı. Kul Kardeşler, Miss Marquez markalı ürünleri, sosyal medya ve web sitesi üzerinden satışa sundu.