Sevgili Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar; 

İBRAHİM MURATOĞLU '' SANAT YARATMAKTIR,

O VAKİT EN BÜYÜK SANATÇI YÜCE YARADAN'DIR'' DEDİ....

12.Uluslararası Elazığ Çayda Çıra Film Festivali dahilinde Elazığ'a giden Genç Oyuncu İbrahim Muratoğlu; İlki Elazığ Bahçeşehir Kolejinde gerçekleşen panele oyuncu duayenler Engin Çağlar, Bekir Aksoy, Didem Taslan,Cengiz Sezici ile ertesi günde Festival kapsamı dışında yer alan panelede Önce Vatan Gazetesi Sahibi Funda Akosman Erman ve Film-San Vakfı Müdürü ayrıcada kendisinin Sanat Koçu olan Kıvanç Terzioğlu ile Zeycan Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ''Kariyer Günleri'' adıyla ile düzenlenen panellere katıldı. Katıldığı panellerde oyunculuğu ve sanat yaşamından bahsederken yakında 2 dev projeyle ekranlarda boy göstereceğinin müjdesini verdi. Bunlardan birisi ulusal özel bir tv kanalında Talk Show, diğeride uluslararası bir dizi projesi ile Ekim-Kasım ayından itibaren ekranlarda boy göstermeye hazırlandığını belirtti. Ayrıca kendisine sorulan bir soruya cevabında ise ‘’SANAT YARATMAKTIR, O VAKİT EN BÜYÜK SANATÇI, YÜCE YARADAN’DIR’’ dedi ve salonda bulunan genç öğrenciler tarafından alkış yağmuruna tutuldu.    

TÜRK ANNELER DERNEĞİ 



Türk Anneler Derneği Küçükçekmece Şubesi, derneğin kuruluşunun ellinci yılında, 14 Ocak 2019’da başkan Figen Gürlek önderliğinde bir araya gelmiş olan on üç kadın yönetim kurulu üyesiyle beraber yolculuğuna başlamıştır. Henüz çok yeni bir şube olan Küçükçekmece Şubesi kurulduğu gün itibariyle birçok faaliyet düzenlemiştir.  Şube Başkanı Figen Gürlek en hassas noktalarının ‘’harika çocuklar ‘’ olarak nitelendirdikleri down sendromlu, otizmli, zihinsel engelli çocuklar olduğunu dile getirmekte ve eklemektedir ‘’ Bizim için her çocuk birbirinden özel. Kurul üyelerimle beraber bu şubeyi kurarken hedefimiz ve önceliğimiz çocuklardı. Hedefimiz doğrultusunda ilerlemekteyiz. Bununla beraber yaşlılarımıza, ailelerimizi de yardımlarımızı ulaştırmaktan geri kalmıyoruz. Öncelikli olarak ilk büyük projemiz doğudaki okullara yardımlar olacak. Çocuklarımızın eğitim kalitesini yükseltmek ve onlara ulaşmak istedikleri hayatı sunmak bizim başlıca görevimiz. ‘’
Tük Anneler Derneği elli yıldır yaptığı faaliyetler ve yenilikler ile ülke kapsamında ilk sırada gelen yardım kuruluşları arasındadır. Derneğin Küçükçekmece Şubesi de arkasında genç bir ekiple beraber yardım kampanyası çalışmalarını hızlı bir şekilde yürütmeye devam ediyor. Geçtiğimiz iki ay içerisinde Kadınlar Günü Yemeği, Küçükkuyu Çocuk Yuvası’na Eğitim Desteği, Down Sendromu Farkındalık Haftası kapsamında düzenledikleri etkinlik, nisan ayı itibariyle her ay başında yapmayı hedefledikleri erzak dağıtımı ve öğrenim bursları ile Türkiye’deki dernekler arasında adını kısa sürede duyurmayı başarmıştır. Şube Başkanı Figen Gürlek, derneğin insanlar için verimli olabilecek ortak projelere her zaman açık olduğunu, kadınlığın - anneliğin tüm kutsallığını ve sevgisini kullanarak yapılacak her işin elbette fayda sağlayacağına inandığını belirtmektedir. 

Saygılarımla…

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın…

KIVANÇ TERZİOĞLU