Müzik Dünyası 

FATİH BOĞALAR, YEPYENİ BİR HİTLE MÜZİK PİYASASINA SAĞLAM BİR DÖNÜŞ YAPTI!

“TEMAETMAJE” adlı bestesi Dünya çapında ses getiren, Dünya listelerinde zirveye çıkan müzisyen, bu kez Türkçe bir şarkıyla listeleri sallamaya geliyor.

Sevilen müzisyen FATİH BOĞALAR, “İSTİYORSAN GEL” adlı çalışması ile Türk ve Dünya piyasalarında yine iddialı olduğunu belirtiyor. Müzisyen, ilk Türkçe bestesinde genç sanatçı SİNEM GAYA ile birlikte çalışıyor. “İSTİYORSAN GEL” adlı şarkının sözlerinde  ve bestesinde imzası olan SİNEM GAYA, aynı zamanda şarkıyı yorumluyor. Ortaya da harika bir proje çıkmış oluyor. 

FATİH BOĞALAR, 250 milyon izlenmeye sahip “TEMAETMAJE” ile yakaladığı başarıyı uluslar arası arenada çeşitli ödüllerle süslemişti. Ardından çıkardığı singlelar ile de yine başarısını sürdürmüştü.  “PRINCY” adlı çalışması ile de birçok ödülün sahibi olmayı başaran müzisyenin şimdiki hedefi yeni çalışması ile yine Dünya çapında yankı uyandırmak. 

“İSTİYORSAN GEL”, 14 Ağustos 2020 Cuma tarihinde TFB etiketiyle müzikseverlerle buluştu. İlk günden dinleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. 

Uzun bir çalışma süreci geçiren bu yeni şarkının söz ve bestesi hazır olunca sıra yoruma geldi. SİNEM GAYA güzel sesiyle şarkıyı yorumladı  Ve işte ortaya çıkan sonuç şarkının tüm iddialarını doğrulamış oldu!

SİNEM GAYA, şarkıya harika bir ruh katıyor ve genç yaşından itibaren sahnelerde önemli isimlere vokalistlik yapmasıyla kazandığı tecrübenin avantajını kullanıyor.  FATİH BOĞALAR ve SİNEM GAYA enerjilerini birleştiriyorlar ve dinleyicinin severek dinleyeceği “İSTİYORSAN GEL” I çıkarıyorlar.

 

BURAK KİNG ‘’GİDESİM VAR" DİYOR

ÜNLÜ RAPÇİ BURAK KİNG ‘DEN 15 GÜNDE YENİ ŞARKI

Burak King ‘in yeni şarkısı ‘’Gidesim Var’’ yayında

‘’Günah Benim Suç Benim ‘’ ‘’Koştum Hekime ‘’ ‘’Yanıyoruz ‘’ ‘’Var Git ‘’  ‘’Sızı  Kaldı‘’ ‘’Bi Sonu Var Mı? ‘’  ‘’Paramparça’’ ‘’Eyvallah ‘’feat ve teklileriyle toplamda milyonlarca izlenmeye ulaşan , kısa zamanda  güçlü bir kitleye sahip  olan Burak King  ;   gece gündüz çalışarak ve üreterek   on beş günde yeni şarkı yayınlayacağını belirtti. Her  yeni şarkı benim için bir teşekkür diyen Burak King yeni şarkısı ‘’Gidesim Var ‘ı hayranları ile buluşturdu.Söz ve Müziği kendisine ait olan ,aranjörlüğünü Alican Buğutu ve Özkan Meydan ‘ın üstlendiği ‘’Gidesim  Var ‘’  DMC  etiketiyle tüm dijital platformlarda  ve  Netd Youtube kanalında yayınlandı.Video klip; Kadir  Yücel yönetmenliğinde çekildi.Burak King ‘in ‘’GİDESİM VAR ‘’ isimli yeni teklisi  ve video klibi  çıktığı andan itibaren Youtube ‘da  trendlerde ve Spotify de en çok dinlenenler  arasında  yerini aldı.

‘’GİDESİM VAR"  Tüm dijital platformlar da yayında , Keyifle dinlemeler…

BURAK KİNG  ''GİDESİM VAR ''

Söz-müzik :Burak King

Düzenleme: Alican Buğutu,Özkan Meydan

Emru’dan Yok Bende 

2020 de Almanya’da Emru Stüdyosuna 

gelen iki Müzisyen Arkadaşları ile Emru feat. Merdo & Reymo ‘Yok Bende’ Single çalışmasını hazırlığını bitirip,Klibi ile de sevenlerinin ve dinleyicilerin karşısına çıkmanın heyecanını yaşıyor… Ve tüm dijital platformlarda…

Emrullah yani kısacası Emru aslen Zonguldak / Devrekli ve Almanya’da yaşıyor. 

Almanya da doğup büyüyen Sanatçı Müziğe Babasının 14.Doğum gününde Aldığı  Piano ile basladı. Pianosu ile bilinmiş şarkıları ilk Olarak’ Biz Ayrılamayız’ şarkısını çalıp söyleyen ve o yaşlarda kendi kendine sözler ve melodiler üretmeye başlamış.

18 yasında evlenip iki çocuk sahibi olan Sanatçı 2006 ve 2007 arası ilk profesyonel Albümünü ‘Tutmayın Beni’ yi çıkardı, yalnız yapımcısı tarafından destek gelmeyince ilk Albümünü istedigi gibi tanıtamadı. 

2019 da tekrar Müzik adına bu sefer Emru ismiyle ’Yeniden’ adlı Single cıkardı. İçin de 2 sarkı vardı biri Zonguldaklı olduğu icin "Zonguldağın Güzeli" biride Kelebek hastası olan bir çocuk icin yazdığı’ Kelebeklere Sor ‘isimli bir eseri. Zonguldağın Güzeli Zonguldaklılardan güzel tepki aldı. 

‘Kelebeklere Sor’ eseri A Haber’de yer aldı.

Eserlerinin söz ve müziklerini kendisi yapan Sanatçı Almanyada kendisi kurdugu Emru Stüdyo’da hazırlayıp Digital Müzik platfomlarda  sunuyor. Emru Stüdyo olarak almanya’da yaşayan Müzisyenlere Müzik ve Video çekimleriyle hizmet veriyor. Youtube kanalında Rap müzik yapan Müzisyenlere Beat yapip Free kullanıma sunuyor.

Medya Dünyası

 

  

Yaprak Tüter’e Oyunculuk Ödülü 

Genç ve güzel oyuncu Yaprak Tüter geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 2020 İmaj Sanat Ödülleri ödül töreninde oyunculuk alanında ödüllendirildi. Kültür ve sanata katkıda bulunanların ödüllendirildiği törende Yaprak Tüter şıklığı ve güzelliğiyle de dikkat çekti. Güzel oyuncu en son Kayıp Ruhlar filminde başrolde yer almıştı. Bu yıl içinde pek çok müzik klibinde de rol alan oyuncu yurtdışı projelerde de yer almıştı. Oyunculuk anlamında her geçen gün adından söz ettiren Yaprak Tüter ödülle başarısını taçlandırdı.

Trakya Film Akademisinden Çocuk ve Bandırma Vapuru 

Lüleburgaz ve Trakya’da sinema sektöründe gerçekleştirdiği faaliyetler ile adından sıklıkla söz ettiren ve ücretsiz sinema dersleri verdiği öğrencilerini sinema sektörüyle buluşturan Trakya Film Akademisi, kısa film gösterilerinin galasını geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi.  Trakya Film Akademisinin öğrencilerinin senaryosunu kendilerinin yazdığı, oyuncu kadrosunda yer aldığı ve yönetmenliğini yaptığı “Çocuk ve Bandırma Vapuru” isimli kısa filmlerin gösterimi ve kamera arkası görüntüleri, 11 Ağustos Salı günü saat 20.00’da Trakya Film Akademisi Youtube kanalında izleyicileriyle buluşmaya başladı.  Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Trakya Film Akademisi Proje Koordinatörü ve Filika Medya Organizasyon Sahibi Dilek Çakır “Gösterim için desteklerini esirgemeyen başta Lüleburgaz Belediyesi’ne, Lüleburgaz Belediyesi Basın, Yayın, Halkla İlişkiler Birimine, Özel Kalem Müdürü Ahmet Cem Sain’e, çekimlerde yanımızda olan ve desteğini esirgemeyen Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Sayın Ertuğrul Çamlıca Bey’e teşekkürlerimizi sunarız.” dedi. Çocuk filminde Trakya Film Akademisi Proje Yöneticisi Mehmet Göksel Orhan yöneticiliğinde Cantürk Sevinç , Yasemin Sevinç , Ata sevinç , Ayberk Atalay , Utku Kırbaş , Selman Kayıkçıoğlu oyuncu olarak yer aldı. Filmin senaryosunu Gürkan Arslan ve Enes Günarslan yazdı. Montajını Enes Günarslan , Cantürk Sevinç ve Gürkan Arslan yaptı. Kamera ile ışıkta ise Raif Emre Kabasakal , Enes Günarslan ve Muhammet Ateş görev aldı. Filmin gösterim galası da ses getirdi. Trakya Film Akademisi Proje Koordinatörü Dilek Çakır’ın organizasyonu ile gerçekleştiren gala renkli anlara sahne oldu.

DUAYEN MODACI YILDIRIM MAYRUK’TAN AHMET GÜNEŞ’E ÖDÜL

Geçtiğimiz günlerde Suda Tur Gemisinde Tuğçe Sarıkaya Dağıstan tarafından düzenlenen 1.Zirve ve Kariyer Ödül Töreni’nde Türkiye’nin En İyi İç Mimarı Ödülüne  ünlü iç mimar Ahmet Güneş layık görüldü. İş, sanat ve sosyeteden birçok ünlü ismin pandemi nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde katıldıkları törende ödül  alan başarılı İç Mimar Ahmet Güneş  Yılın En İyi  İç Mimarı Ödülünün sahibi oldu. Son dönemde sanat, iş ve cemiyet hayatının birçok ünlü ismi ev ve iş yerlerinin iç mimarı tasarımlarını Ahmet Güneş’in sıra dışı tasarımlarına  teslim ediyor.

DUAYEN MODACI YILDIRIM MAYRUK’TAN AHMET GÜNEŞ’E ÖDÜL

 Ödülünü duayen modacı Yıldırım Mayruk’un elinden alan ünlü iç mimar Güneş,’ Duayen modacı Yıldırım Mayruk’un elinden ödül almak benim için çok büyük bir gurur ve onurdur. ’dedi. Yıldırım Mayruk’un da oğlum olarak  anons ettiği Ahmet Güneş  ödülünü aldıktan sonra Yıldırım Mayruk ile birlikte objektiflere poz verdi.

TÜRKİYE'NİN EN İYİ YABANCI MODELİ  YANİTA SCHMİDT SEÇİLDİ

Geçtiğimiz günlerde Suda Tur Gemisinde Tuğçe Sarıkaya Dağıstan tarafından düzenlenen 1.Zirve ve Kariyer Ödül Töreni’nde Türkiye’nin En İyi Yabancı Modeli Ödülü Yanita Schmidt’ın oldu. İş, sanat ve sosyeteden birçok ünlü ismin pandemi nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde katıldıkları törende ödül  alan başarılı manken Yanita Schmidt  En İyi Yabancı Model Ödülünü aldı.  Best Model of Ukrayna 2018 seçilen ve .İstanbul’da yaşayan  başarılı manken başta Yıldırım Mayruk olmak üzere birçok ünlü tasarımcının gözde mankenlerinden.  Ödül gecesinde ünlü modacı Aylin Yılmaz imzalı elbisesiyle objektiflere poz verdi. Ödül aldıktan sonra düzgün Türkçesiyle duygularını ifade eden Yanita Schmidt, ilk kez böyle bir ödül alıyorum, gurur duydum, çok mutluyum. Bu meslekte ne kadar doğru adımlarla yürüdüğümü görüyorum.Türkiye’yi çok seviyorum ve  bu ülkede yaşamaktan çok büyük mutluluk duyuyorum.dedi