Sevgili Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar; 

2006 yılında Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda sahnelendiğinde o yazın en ilgi gören konserlerinden olan "Broadway’den İstanbul’a Müzikaller" 11 yıl aradan sonra  yepyeni repertuarı ve güçlü  kadrosu ile Harbiye Açıkhava’da dün gece 4500 kişiye unutulmaz anlar yaşattı. 
Projenin mimarı Nurcan Karaca'nın önderliğinde, Haldun Dormen yönetmenliğini yaptığı, müzik direktörlüğünü Tuluğ Tırpan ve koreografisini Nur Sonbahar'ın hazırladığı, seyircinin yoğun ilgisi ile biletleri günler öncesinden tükenen gösteriyi Çağla Şıkel, Onur Saylak, Bade İşçil, Gani Müjde, Nasuh Mahruki, Göksel Kortay, Metin Uca, İzzet Öz, Nedim Saban gibi ünlü isimlerde izledi. 
Finalde bütün oyuncular ile beraber müzikalin onur konukları Selçuk Yöntem ve Perran Kutman'ında sahnede olması, kolay kolay hafızalardan silinmeyecek bir karenin oluşmasını sağladı. Seyirciler bu görüntü karşısında tüm ekibi dakikalarca ayakta alkışladı. 


ALTI ÜNLÜ KADIN HARBİYE AÇIKHAVA’DA SEVGİLİLERİNİ ÖLDÜRME HİKAYELERİNİ ANLATTI.. 

11 yıl aradan sonra sahnelenen "Broadway’den İstanbul'a Müzikaller" projesinde yer alan Ayça Varlıer, Gökçe Bahadır, Irmak Ünal, Pamela, Şehnaz Sam ve Yeliz Şar ünlü Chicago müzikalinde hapishaneye düşen 6 kadının sevgililerini öldürme hikayelerinin anlatıldığı "Cell Blok Tango" parçasını birlikte yorumlayarak, seyircinin coşkun sevgi seli karşısında muhteşem bir görsel ve işitsel şov sundular. 
Projede müzikal star olarak Ayça Varlıer, Edis, Emre Altuğ, Ethel Mulinas, Gökçe Bahadır, Irmak Ünal, Mert Turak,Onur Turan, Pamela, Sami Levi, Şehnaz Sam, Burcu Biricik ve Yeliz Şar yer aldı.  Gökçe Bahadır söylediği "Yalnız Kullar"daki performansı, Pamela'nın şahane "All That Jazz" yorumu,Irmak Ünal'in "Evita"sı, Emre Altuğ ve Ayça Varlıer tek tek ve beraber söyledikleri " Hep Böyle Kal"seyirciden tam not aldı.
Gecenin bir diğer sürprizi de müzikale üç günde 6'şar saat çalışarak katılan Burcu Biricik'in dans performansı ve söylediği  "Chicago" ile izleyenleri kendine hayran bırakması oldu.
Edis'in Gökçe Bahadır ile "Grease"i yeniden yorumlamaları da bir başka sürpriz olarak hafızalarda yer etti 
"Notre Dame de Paris", "Chicago", "Cabaret",  "Mama Mia"," Dream Girls", "Damdaki Kemancı", Evita , "Grease" gibi unutulmaz müzikal parçaların olduğu ünlü Broadway müzikallerinin yanı sıra "Lüküs Hayat", "Hisseli Harikalar Kumpanyası" gibi Türk müzikallerinden de şarkılar seçilen repertuar, büyük beğeni topladı.

Saygılarımla…

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın…