Ünlü Sanatçı Cengiz İmren Grand Müzik’le Anlaştı. 

Şarkılarıyla milyonların gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Cengiz İmren yeni şirketi Grand Müzik ile anlaşmalarını yaptı. Grand Müzik sahipleri Hayrettin Güneş ve Mehmet Güneş ile anlaşan Cengiz İmren yeni projeleri ile iddalı geliyor! 

İlk olarak Tiktok’ta binlerce kişi tarafından dinlenilen şarkı ‘’Yılan’’ ile sizlerle olacak. 2. Şarkı yıllardır İbrahim Tatlıses'in okuması yılan hikayesine dönen 'Hele Bakın Kim Gelmiş' isimli eseri piyasaya çıkaracak olan Cengiz İmren ardından da 'Arz Ederim' adlı şarkılarını sevenlerinin beğenisine sunacak. 3 single çalışması için imzalar atıldı. Uzun süredir single çıkarmayan Cengiz İmren Grand Müzik etiketiyle yeni şarkılarıyla sevenleriyle buluşacak. 

Zeliha Kendirci'nin ilk single'ı "İlk Aşkım" tüm dijital platformlarda!

Arabesk-pop müziğin genç müzisyenlerinden Zeliha Kendirci, yepyeni çalışması “İlk Aşkım” ile profesyonel müzik dünyasına adım atmak için geri sayıma başladı.

Sürpriz şarkının söz, müzik ve düzenlemesi Ercan Demirel imzası taşıyor.

Buğra Karaçam, yönetmenliğinde çekilen video klip şarkı ile eş zamanlı olarak dinleyicinin beğenisine sunuluyor.

2004 yılında Adana’da dünyaya gelen genç müzisyen Zeliha Kendirci, 10 yaşında katıldığı “O Ses Çocuklar” yarışmasında dikkat çekti. İlerleyen yıllarda arabesk müziğin sevilen isimlerinden merhum Dilber Ay’ın hayatını anlatan “Küçük Dev Kadın Dilber Ay” sinema filminde sanatçının gençliğini canlandırdı.

11 Haziran Cuma günü Avrupa Müzik markası ile yayımlanan yepyeni çalışmayı tüm dijital platformlarda bulabilir video klibini ise MuzikPlay’de izleyebilirsiniz.

AYDA YENİ TEKLİSİ 'BU DAĞLAR KÖMÜRDENDİR' İLE YAYINDA!

“Senkron“, “Alla Beni Pulla Beni“ ve “Son Durak” gibi arka arkaya yayınladığı teklileriyle isminden sık sık söz ettiren ve müzikseverlerden beğeni toplayan Ayda, repertuarına bu sefer bir türkü ekledi. Sermet Ağartan ile hazırlamış olduğu „Bu Dağlar Kömürdendir“ isimli Türkü’yü anadolu sound’unu kaybetmeden, deep house tınılarıyla modernleştirdi.

Vokal kayıtların Londra’da, enstrümanların İstanbul’da, Mix ve Mastering’i ise Berlin’de yapılan şarkının barındırdığı renklilik ve doğallık Londra’nın dover bölgesinde ByBiggz ve ekibi tarafından çekilen klipte de kendini gösteriyor.

Daha önceki çalışmalarında sıradışı kliplere imza atan son dönemin yenilikçi ve yaratıcı isimlerinden Ayda, başarılı yükselişine “Bu Dağlar Kömürdendir” adlı yeni şarkısıyla devam ederek, 11 Haziran 2021 tarihinde dijital platformlardaki yerini aldı.

Sufle'nin yeni çalışması "Bu Dağlar Kömürdendir" tüm dijital platformlarda!

Sufle'nin yeni şarkısı, anonim bir türkü uyarlaması olan "Bu Dağlar Kömürdendir" 11 Haziran Cuma günü Avrupa Müzik markasıyla müzikseverlerle buluşuyor.

 Geçmişte yaptıkları başarılı cover çalışmalarla da adından söz ettiren ve dönem dönem sevdikleri şarkılara farklı uyarlamalar yapmaktan keyif alan grup, bu kez bir türküyle karşımıza çıkıyor. Düzenlemesi grubun gitaristi Mustafa Kemal Atik'e ait olan parçanın sözlerinde var olan yalnızlık ve hüzün, retro synth melodiler, yalın bir altyapı ve vokal yorumuyla dinleyenin içine daha da işliyor. 

 Sufle grubunun son single’ı "Bu Dağlar Kömürdendir" tüm dijital platformlarda yerini aldı.

BURCU FURTUN - “GEL”

Burcu Furtun müziğindeki ve sözlerindeki olgunlaşmayı yeni albümüne yansıtıyor. Elektronik öğelerin hâkim olduğu kayıtlarda akustik enstrümanları da kullanmayı ihmal etmeyen sanatçı, günümüz yaşantısına uygun bir harmanlamaya ulaşıyor. Hem eğlenceli hem romantik şarkıların yer aldığı albüm sanatçının kariyer yolculuğunu yansıtıyor.

 “GEL” altısı yeni, toplam dokuz şarkıdan oluşuyor. Tüm sözler ve besteler sanatçıya, düzenlemeler ise Onur Ensert’e ait.

Albüm ile aynı adı taşıyan çıkış şarkısı “GEL”, Onur Ensert yönetmenliğinde farklı lokasyonlarda çekildi. Şarkı her haliyle kabullenilmeye hazır bir aşkın duygularını yansıtıyor.

İPEK AÇAR’DAN “MASAL KUŞU” 

İpek Açar, yeni teklisi “Masal Kuşu” ile müzikseverlere güzel bir aşk şarkısıyla seslenmeye hazırlanıyor. 

Tam bir yaz şarkısı olan Masal Kuşu’nun sözleri Hakkı Yalçın’a, bestesi Ayla Çelik ve Serdar Aslan’a aranjesi ise eşi Alper Kömürcü’ye ait.

Kendi yapım şirketleri  Elma Şekeri Prodüksiyon etiketiyle çıkacak olan şarkının klibinin yönetmenliğini Kemal Başbuğ üstlendi. 17 günlük tam kapanmada özel izinle İstanbul’da  çekilen klip, romantik tarzıyla da dikkat çekecek…  

İpek Açar yeni şarkısı için duygularını şu cümlelerle anlattı: Şarkının çalışma sürecinde  Alper, Aslı Gönül ve ben çok eğlendik Aslı Gönülde güzel sesiyle bana eşlik etti, şarkıya vokal yaptı, Aşkın en mutlu halini anlatan, her yaştan herkesin birbirine hediye edebileceği masalsı bir  şarkı. Umarım dinleyen herkesin kalbinde yer bulsun çok sevilsin.  Bu güzel şarkı için Hakkı Yalçın, Ayla Çelik ve Serdar Aslan’a çok teşekkür ediyorum. Yüreklerine sağlık

GÖKHAN ÖZEN  "BAĞRINDA"

İSTANBUL - Gökhan Özen'in kendi şirketi Pony Music ve Sony Music Türkiye işbirliği ile  tam 1 yıl önce yayınladığı, başta albümün açılış ve isim şarkısı

"Firardayım" olmak üzere yayınlanan video klip şarkılarının haftalarca ulusal listelerde zirvede kaldığı albümünden 4. video klip şarkısı "Bağrında" oldu.

"Bağrında" bir ayrılık sahnesinin aynası.

"Korona'dan dolayı aşağı indim, klibi çektim, eve geri çıktım."

Sözü, müziği ve düzenlemesi Gökhan Özen’e ait çok duygusal bir şarkı olan “Bağrında”nın klip çekimleri ünlü sanatçının yaşamını sürdürdüğü Los Angeles, Hollywood Bulvarı’nda tamamlandı. 12 kişilik bir ekiple gece boyunca Hollywood'un yıldızlı kaldırımlarında (Walk Of Fame) süren çekimlerde ünlü sanatçıya

New York Film Academy mezunu, Brezilyalı oyuncu Anna Scremen eşlik etti. Önceki kliplerindeki gibi geleneği bozmayarak klip yönetmenliğini de üstlenen

hit makinesi Gökhan Özen, “Korona döneminde koşullar zor olsa da klip için Hollywood’da çekim izni almayı başardık. Ve profesyonel şartlarda iyi bir ekiple çalışabildik. Bu dönemde sokaklarda korona riskini almamak adına Bulvarı tercih etme sebebimiz ise evimin de Hollywood bulvarında olması. Aşağı indim klibi çektim eve geri çıktım." diyerek çekim sürecini anlattı. Video klipte performans sahnelerinin yanı sıra iki aşık arasındaki romantik bir ilişki ve gelen ayrılık durumları sinematik bir anlatımla işlendi.