Muti, UZI, Critical ve Heijan'ın ortak çalışması “Le Cane” yayında

Türkçe Rap müziğini dünya çapındaki müzik listelerinde günlerce zirvede tutmayı başaran Muti, UZI, Critical ve Heijan güçlerini “Le Cane”de birleştirdi.

 Sözü ve müziği Muti, UZI, Critical ve Heijan’a ait “Le Cane”nin düzenlemesi Osmancello ve Memduh Akatay tarafından yapıldı. Mix & mastering ise MixedByG imzası taşıyor.

“Le Cane” 16 Temmuz Cuma günü Ava Music & Avrupa Müzik iş birliğiyle tüm dijital müzik platformlarında yayınlandı!

 Yaşar İpek'in yeni single'ı "İmkansız" tüm dijital platformlarda yayında

Yayımladığı tüm şarkılarla Pop & Fantezi müziğini dinleyiciye sevdiren Yaşar İpek, 16 Temmuz’da sevenlerinin karşısına “İmkansız” isimli yeni single’ı ile çıkıyor.

 Sözü ve müziği başarılı müzisyen Sinan Akçıl’a ait şarkının aranjesini ise birçok eserde imzası olan Mustafa Ceceli üstlendi.

 16 Temmuz Cuma günü Avrupa Müzik markasıyla yayımlanan “İmkansız” isimli single’ı tüm dijital platformlarda bulabilir, Ahmet Can Tekin’in yönetmen koltuğuna oturduğu video klibi ise MuzikPlay’de izleyebilirsiniz.

Gripin’den Yeni Single “Belki Çok da Şey Yapmamak Lazım” Yayında!

Rock müzik dünyasının başarılı gruplarından Gripin, 16 Temmuz Cuma günü sevenleriyle yaza hareketli bir giriş yapıyor. Avrupa Müzik markasıyla yayımlanan single tüm dijital platformlar ve radyolarda yerini aldı.

“Belki Çok da Şey Yapmamak Lazım” şarkısının sözleri Birol Namoğlu, müziği Murat Başdoğan, düzenlemesi ise gripin grubunun imzasını taşıyor.

Mustafa Özen, yönetmenliğinde çekilen video klip ise  YouTube MuzikPlay kanalında izleyebilirsiniz.

Kaset'in yeni single'ı "Yeniden Başlarım" yayında

Yazın kendini hissettirmeye başladığı ve pandeminin azalarak bitmeye yaklaştığı şu dönemde Kaset, “Yeniden Başlarım” isimli dördüncü single’ı ile umut tazelemeye geliyor.

Sözleri Tarık Canca ve Erdem Avcı’ya, müziği ve düzenlemesi ise Kaset’e ait olan şarkıda; vokaller, sampling, mix ve mastering Tarık Canca; elektrogitarlar Çağlar Okumuş; basgitar ve geri vokaller Erdem Avcı’ya ait.

Pozitif sözleri ve enerjik müziği ile içinizdeki gücü hissetmenizi sağlayacak yeni single  “Yeniden Başlarım” Avrupa Müzik markasıyla 16 Temmuz tarihinde tüm dijital platformlarda yayında!

Tarık Canca’nın yönetmenliğini üstlendiği video klibi ise MuzikPlay’de izleyebilirsiniz.

Karadeniz Müziğine Yeni Renk: İremTuncer

İrem Tuncer canlı ses tonuyla klasikleşmiş Karadeniz türküsü ''Yağarsa Yağmur Yağar'ı tekrardan yorumladı. Arpej Yapım etiketiyle yayınlanan şarkının klibi doğayla iç içe ve rengarenk gökyüzü konseptinde çekildi. Şarkının düzenlemesini Erhan Doğancıoğlu yaparken Müzik Yönetmenliğini ise Ramazan Yanık üstlendi. Mehmet Bayka yönetmenliğinde çekilen klip rengarenk bir karadeniz türküsü sunuyor. 

Ünlü Tiktok Fenomeni Merve Yalçın “Milyonlara” İsimli Yepyeni Şarkısıyla Dördüncü Kez Yayında!

Hemen hemen tüm sosyal medya platformlarında hatırı sayılır bir takipçi kitlesine sahip olan Merve Yalçın, “Milyonlara” isimli yepyeni şarkısını sevenlerinin beğenisine sundu.

 Sözü ve müziği Talya Zilcinoğlu ve Hakan Kılınç imzası taşıyan “Milyonlara”, video klibiyle birlikte 16 Temmuz’da yayınlandı. Şarkı, Ava Music & Avrupa Müzik iş birliğiyle tüm müzik marketlerde yerini alıyor.

İlk şarkısı “Bella” ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran genç yetenek, son olarak Rumen şarkıcı Gpsy ile “Romale”de bir araya gelmişti.

Merve Yalçın’ın pop müzik tarzındaki “Milyonlara” isimli yepyeni şarkısını tüm dijital platformlarda bulabilirsiniz.