Aslan Sayım Yazıyor! 

Sabahların Sultanı Geri Döndü! 

Ünlü sanatçı Seda Sayan Star Tv de yeni başlayan programıyla bu sezonda ekranlara merhaba dedi. Öncelikle farklı format ile yayın hayatına başlayan Kadırgalı nihayet doğru yolu buldu. Biz onu ünlü konukları, magazin haberleri ve eğlenceli sohbetleriyle sevdik. Artık ünlü konuklar ile müzik ziyafeti yaşatan Sayan yeni çıkarttığı şarkısı ‘’ Gel Günaha Girelim’’ ile müzik listelerinde izlenme rekoru kırıyor. Tarzı ve yenilikçi görüntüsü ile her kuşağa hitap eden Türkiye’nin en güvenilir sanatçısı Seda Sayan emin adımlar ile yoluna hız kesmeden devam ediyor. 

Sevda Giray Youtuber Oldu! Ortalık Karıştı! 

Sevilen şarkıcı Sevda Giray youtube kanalını açtı ve kendi hazırlayıp sunduğu programı ile iddalı açıklamalarıyla gündemin nabzını tutuyor. Deniz Akkaya, Seren Serengil ve Seda Sayan gibi bir çok ünlü sanatçıyı topa tuttu. Sevda Giray ekranlardaki programları tek tek eleştiriyor. Ayrıca youtube kanalında magazin gündemine de parmak basıyor. Ünlü şarkıcı Sevda Giray yorum yaparken çok cesur ve programları büyük ilgiyle izleniyor. İzleyiciler böyle cesur ve doğal ekran önünde olan kişileri özledi. Yolun açık olsun Sevda Giray

Diva Bülent Ersoy’un  Orkestrası İle Başı Dertte! 

Türk sanat müziğinin efsane ismi Diva Bülent Ersoy Kıbrıs konserine  covid aşısı vurulmadığı halde vurulmuş gibi sahte kimlik hazırlatan orkestrası ile gitti ve tüm orkestra Kıbrıs’ta tutuklandı. Bunun üzerine konserleri devam eden Diva, Muazzez Ersoy’un orkestrası ile sahne almaya devam etti. Diva, Muazzez Ersoy’a teşekkür etmediği için ikinci konserine Muazzez Ersoy orkestrasını yollamadı. Diva krizi iyi yönetti. Bodrum’da sahnesi olan Bülent Ersoy’a izmirden önemli müzisyenler eşlik etti. Bülent Ersoy Kıbrıs’ta mahsur kalan müzisyenleri için Seda Sayan’dan yardım istemiş ve daha sonra yardım istemediğini asılsız haber olduğunu sayfasından paylaştı. Star Tv de Mustafa Keser ile ikili show u çok yakında ekranlara gelecek. 

REYHAN KARACA TAM 12’DEN

Türk Pop Müziğinin sevilen sesi Reyhan Karaca yepyeni şarkısı ile sevenlerinin kalbini 12’den vurdu!

Sözü Sadettin Dayıoğlu, müziği ise Reyhan Karaca ve Sadettin Dayıoğlu imzasını taşıyan Tam 12’den isimli şarkının  düzenlemesi Emre Gören’e ait. Çağdaş dans sanatçısı Seçil Demircan’dan aldığı eğitimle klibinde dans performansı sergileyen Reyhan Karaca’nın  klip yönetmenliğini ve fotoğraf çekimlerini Gökhan Özdemir üstlendi.

Ünlü tasarımcı Murat Aytulum’ un klip için özel tasarladığı kostümlerle Reyhan Karaca izleyicilerine adeta görsel bir şov yaşatıyor.

Kozmetik Kraliçesi Sibel Demir’den Dikkat Çeken Açıklamalar! 

2021 ve 2022 yılı S-iron Cosmetic için yenilikler yeni oluşumlar varmı acaba ? 

Sibel Demir: 2021 yılı S-iron Cosmetic olarak Türkiye de Bir çok güzellik Fuarlarında yerimizi aldık...

İstanbul ve bir çok ilimizde Eğitimlerimize devam ediyoruz.

Ürünlerimiz her geçen gün daha çok talep görüp daha hızlı bir şekilde kozmetik sektöründe yerini almaya devam ediyor.

S-iron markası bildiğiniz üzere yerli bir markadır. 

Kalıcı Makyaj ve Cilt Ürünlerimizden sonra skalamıza yazın gelmesi ile birlikte Güneş Kremleri ve Alovera ürünleri ekledik. Her geçen gün projelerime yenilikler eklemeye ve hayata geçirmeye devam ediyoruz.

Uzun yılardır sektöre uzmanlar yetiştirdiniz.Yetiştirdiğiniz uzmanlarınız ile iletişiminiz daha sonrasında nasıl ilerliyor? 

Sibel Demir: 30 yıllık sektörel tecrübelerim ve Eğitmenlik hayatım öğrencilerimin uzmanlarımızın bana olan güvenini elbette artırıyor.. 

Benim için en önemlisi,de sevgili uzmanlarımızın güvenlerini boşa çıkarmamaktır..

Yaptığım ve yapacağım her işin altına Sibel Demir imzası var ise gözü kapalı adımı duyar duymaz size sonuna kadar güveniyoruz hocam kelimesi dünyalara bedel..

Fuarlarımız Eğitimlerimiz günler gerçekten su gibi geçiyor.

2022 yılını hedefimiz geçirdiğimiz bu zorlu süreçte daha güçlü daha dinamik ayakta tutabilmek ve daha neler yapabilirizin planlarını yaparak emin adımlar ile İlerlemek olacak inşallah.

Sibel Demiri Sibel Demir yapan en belirgin özelliklerini bir kaç cümle ile özetleyin desek ? 

Sibel Demir: Sibel Demir,i Sibel Demir yapan en büyük özelliği insani ve güven duygusu,sürekli yenilikçi ve hep kendini güncelleyen,sektör tarafından yüzünü hiç eskitmeyen,hayata hep pozitif bakan ve sürekli imaj değiştiren ruhu diyebiliriz sanırım :)