Ünlü Etkinlik Organizatörü Oya Ulucan yurtdışına açıldı!


Organizasyon, davet ve Türkiye’de bir çok önemli ödül töreni ile sektörünün önde gelen isimlerinden olan Oya Ulucan, kurucusu olduğu Oya Ulucan Event’i dünya markası yapma yolunda hızla devam ediyor. Sektördeki rakiplerinden açık ara önde olan Oya Ulucan Azerbaycan, Fransa, gibi bir çok ülkede yaptığı en prestijli ödül törenleriyle adını altın harflerle yazdırdı. Güzel ve başarılı iş kadını Oya Ulucan İstanbul Şehir Ödülleri ve Türkiye Altın Kalite Ödülleri törenleriyle Türkiye’nin en ünlü sanatçılarını bir araya getirdi. Bu başarısı ile Organizasyonların kraliçesi olarak emin adımlarıyla ilerliyor. Kardeş ülkemiz Azerbaycan ile çalışmalarına yoğunlaşan Oya Ulucan adını Ülkemiz dışında da duyuruyor.


RAFET EL ROMAN / SIRRINA EREMEYİZ


Rafet El Roman, sanat hayatının 25. yılında çıkardığı 13. Solo albümü ‘Sırrına Eremeyiz’ isimli yeni albümü ile müzikseverlerin gönlünü bir kez daha fethediyor…Emre Müzik etiketiyle çıkan, stüdyo kayıtları Almanya’da gerçekleşen albümde 10 şarkı yer almakta…Aranjörlüğünü Steffen Müller ve Can Sanıbelli’nin yaptığı albümde Rafet El Roman, yeni şarkılarının yanısıra daha önceden Müslüm Gürses’in sesinden dinlediğimiz ‘Döndür Yolumdan’ isimli şarkıya da kendi sesinden farklı bir yorum getiriyor…
 Albümün çıkış şarkısı, YANGIN’ın video klip çekimleri ,Kapadokya’da, yönetmen Burak Yıldırım tarafından gerçekleştirildi. Kapadokya’nın tüm güzelliğinin sergilendiği klipte, ayrıca bölgenin en özel oteli olan YUNAK Evleri’nden  de görüntüler yer almakta…
Söz ve müziği; Soner Gerçeker ve Tarkan Yiğit imzası taşıyan YANGIN ismli şarkının video klibi ise bugünden itibaren tüm müzik kanallarında yayınlanmakta…

Ünlü Şovmen Onur Yaprakcı baba oldu!

Geçtiğimiz yıl eşi Duygu Yaprakcı ile hayatını birleştiren  Onur Yaprakcı, baba oldu. Çiftin,Çınar Ege ismini verdikleri oğlu 2894 gram olarak dünyaya geldi.
Ünlü Şovmen Onur Yaprakcı ve eşi Duygu Yaprakcı'ın bebeği Çınar Ege doğdu.Yaprakcı,Müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu. "Bugün, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr.Harika Bodur Öztürk şu açıklamayı yaptı:
“Onur Yaprakcı ile Duygu Yaprakcı çiftinin bebeği, 2894 gram olarak dünyaya geldi. Bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Bugün Duygu hanımı taburcu edeceğiz. Ben kendilerine ailece sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum.” dedi


ŞAHKAN “BU YOLDA”


Şahkan, “Bin Yıldız” isimli ilk single’ının ardından iki şarkıdan oluşan “BU YOLDA” isimli maxi single’ı ile müzikseverlerle buluşuyor.
Maxi single’a ismini veren “BU YOLDA” nın sözleri Şahkan’a ve Gökhan Özdemir’e, müziği Şahkan’a, düzenlemesi Sadun Ersönmez’e ait. Bas gitar riffleri üzerine oryantalist havada düzenlenen şarkının mix ve mastering’i Arzu Alsan tarafından yapıldı. Maxi single’ın ikinci şarkısı ise sözleri Fecri Ebcioğlu’na, müziği Marc Aryan’a, düzenlemesi Arzu Alsan’a ait olan “Kalbin Yok mu?”.
Şahkan “BU YOLDA” single’ının kapak fotoğrafı için yönetmen Gökhan Özdemir’in, imaj fotoğrafları için moda fotoğrafçısı Metin Bakırkaya’nın objektifine poz verdi. Single’ın kapak tasarımı Özlem Semiz tarafından hazırlandı.
Prodüktörlüğünü Hakan Eren’in, proje koordinatörlüğünü Pelin Kakırman’ın yaptığı “BU YOLDA” single’ının video klibi Gökhan Özdemir’in yönetmenliğinde; sahili, longoz ormanları ve gölleriyle muhteşem bir doğaya sahip olan Kırklareli İğneada’da çekildi. Üç günde tamamlanan çekimlerde hayatı sorgulayan bir genci canlandıran Şahkan’ı, eğlenceli bir yol hikayesinin içinde izliyoruz.

TUĞBA MELSER – SÜKÛT

Müzisyen bir aileden gelen ve sektöre kendi tarzında şarkılarla giriş yapan Tuğba Melser’in yeni teklisi “Sükût” Seyhan Müzik Etiketi ile Tüm Dijital Platformlardaki yerini aldı.
Şarkıcılığının yani sıra besteciliği kimliği ile yola devam eden Tuğba Melser sözü ve müziğini kendi ait “Sükût”  isimli şarkısının düzenlemesini Suat Aydoğan üstlenirken yönetmen koltuğunda ise Erdem Avcı ve Serdar Yıldırım oturuyor.
Müzik sektörüne kalıcı eserler sunmayı hedeflediği kariyerinde yeni şarkılarla dinleyiciye ulaşmayı hedefleyen Tuğba Melser yaptığı  sahneler ve sosyal medyadaki coverları ile kendi dinleyicisini her daim mutlu etmeye devam ediyor.


Ahmet Parlak “Sevdanın Tadı”


Kendine has yorumuyla dikkatleri çeken Ahmet Parlak, bu defa bir Yıldız Tilbe şarkısı olan ‘Sevdanın Tadı’ ile karşınızda.
Aslen Mersin’li olan sanatçı, 2016 yılından beri profesyonel müzik hayatın içinde. Yurt içi ve yurt dışında pek çok yerde sahne alan Ahmet Parlak, Sevdanın Tadı için şöyle diyor:
“Son klibimizi çok kıymetli duygu yüklü kadın Yıldız Tilbe’nin kaleminden “Sevdanın Tadı” isimli esere çektik. Gönül işlerini yoğun hissettiğimiz yaşlarda, okul çağında dinlediğim ve ben de ayrı bir yer eden bu şarkıyı seslendirmeye çalışmak sanırım yaşadığım en zorlu tecrübemdi. Umarım dinleyenlere o duyguyu aktarmayı başarabilmişimdir.”
90’ların en önemli şarkılarından biri olan ‘’Sevdanın Tadı’’ bu defa Ahmet Parlak yorumuyla 2K Prodüksiyon etiketiyle NetD youtube kanalında ve tüm dijital platformlarda yayında!


Okan Boyar "Dolma" adlı ilk single çalışmasını çıkardı

Ünlü isimlere yakınlığıyla tanınan Fenomen Okan Boyar, "Dolma" isimli ilk teklisiyle müzikseverlerle buluştu.
232 Visual Works Stüdyolarında Köksal Kaya yönetmenliğinde kliplenen "Dolma"nın sözü Münevver Özsarman, müziği ve aranjesi Cemal Yüktaşıyan  Mix & Masteringi ise  Taner Solak imzası taşıyor. Şarkıda yer alan klarnet ezgilerinde ise Mutlu Dündar'ın imzası var. Video klibinde farklı teknikler kullanılan çalışmanın sözleri ise çok dikkat çekici.
Okan Boyar ilk single çalışmasıyla ilgili olarak; "Bu şarkıdan önce pek çok defa şarkı çıkarma girişimlerim oldu ancak sanıyorum ki doğru zaman ve şarkı buymuş. Şarkıyı okurken ve kliplendirirken şarkının adına dair hiç bir fikrim yoktu. Sanatçı bir arkadaşımla beraber şarkıyı dinlediğimizde "Dolma" olsun demesiyle ben de bu fikri çok sevdiğim için şarkı ismi olarak "Dolma"yı tercih ettik. Şarkının aranje ve klip aşaması ise inanılmaz heyecanlı bir süreçti benim açımdan. Klipte ve şarkıda çok emek verdim ve kendim olmaktan hiç bir şekilde vazgeçmedim. Yani dışarda göreceğiniz Okan Boyar kim ise klipte göreceğiniz Okan Boyar'da odur." ifadelerine yer verdi.
Dolma video klibiyle beraber NetD ve tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluştu.