Güzelleşmekse İstek Adres Buse Şimsek 

Show Tv ekranlarında yayınlanmış olan Kuaförüm Sensin isimli programda adını duyduğumuz Buse Şimşek Güzellik sektöründe emin adımlarla ilerliyor Buse Şimşek Beauty İstanbul’da müşterilerine hizmet sunmaya devam ediyor. Makyaj sanatçısı Buse Şimşek her platformda fenomenliğini tescilliyor. Youtube, Tiktok, Instagram gibi hesaplarını yüz binlerce kişi takip ediyor. Sanatsal makyajlarını hesabından paylaşan Şimşek büyük beğeni topluyor. Son zamanlarda fenomen Ece Ronay ile samimi halleri gözlerden kaçmıyor. Buse Şimşek ne yapıyor diye aradığımızda telefonlarımıza tebessümlü, tatlı cevap vermesi bizden tam not aldı. Ece Ronay’ın yeni klibi için bir araya geldiğini belirten Buse, klip makyajını ben yaptım dedi. Birçok klip ve özel çekimlerde profesyonel makyajları yapan Buse Şimşek Beauty sloganı ise şu ‘’ Güzelleşmekse İstek Adres Buse Şimşek’’  

Hadise’den Güzel Mesaj Var!

Oyuncu Kaan Yıldırım ile dolu dizgin giden aşklarının ardından çöküntüler uğrayan ikili aşklarını devam ettirdiğini Hadise’nin basın toplantısında yaptığı açıklanada öğrendik. Umarım mutlulukları hep devam eder. Ben yakıştırıyorum. Evlilik bile olacak hatta hadiseye kız cocuğu çok yakışacak! Bir an öyle hissettim sadece! Bakalım bunu zaman gösterecek. Bu arada Hadise demişken O Ses Türkiye Rap star olarak Exxende yayınlanacak olan programda Hadise de jüri olacak. Bu çok konu çok eleştirildi. Hadise ne anlar rap müzikten diye. Bakalım neler olacak! 

Manken Tuğçe Aral’dan Doğum Günü Pozu! 

Manken, sunucu ve şarkıcı Tuğçe Aral Antalya‘da lüks bir otelde kral dairesinde doğum gününü kutladı. Gözlerden uzak yaşadığı Aşk merak konusu acaba hayatında kim var bu güzel kadının? 30 yaşına giren güzel Manken Tuğçe Aral iddalı tarzı ve güzelliğiyle adeta büyülüyor. Medya’dan uzak yaşantısını sürdüren manken Tuğçe Aral marka tutkunu. Porsche arabası ile paylaşımları dikkat çeken Aral kaliteli yaşamı ile parmak ısırtıyor. 

Etiler Ebru Polat’tan Sorulacak!

İlk olarak Ebru Polat Cosmetics i kuran ve başarılı ürünleriyle beğeni kazanan ünlü şarkıcı Ebru Polat ilk güzellik salonunu Etilere kurdu. Görsellerini takipçileriyle paylaşan Polat bu salon benim ilk göz ağrım olacak Türkiye’de heryerde olacağız dedi. Markasına çok güvenen Ebru Polat şarkıcılığı unuttu mu dersiniz? Ondan giderli yeni şarkılarda bekliyoruz! Ona kendi şarkı sözlerini armağan edelim. Bu alemde telsin Kraliçe! 

Cemal Can Hayırlı Evlat Çıktı! 

Muhsin Akgün Objektiflerine poz veren survivor birincisi ünlü fenomen Cemal Can Canseven hayırlı evlat çıktı. Survivordan kazandığı parayı babasının 30 yıldır çalıştığı esnaf dükkanı satın alarak babasını mutlu eden Cemal Can Herkesin takdirini kazandı. Cemal sempatik tavırları ile Türk halkının Beğenisini kazanıyor Exxen platformunda Aleyna Tilki ile dizide yer alan Cemal Can başarıya emin adımlarla ilerliyor. Ayrıca kitap tutkunu olan Cemal Can kitap isteyenlere kitapta yolladığın bir röportajında söyledi.

Alan Dere, “Tadım Tuzum” isimli teklisiyle müzikseverlerin karşısında.

Alan Dere, Cenevre Catalyse Müzik Okulu’nda şan eğitimi aldı. 10 yaşında Türkçe, İngilizce ve Fransızca şarkılar okumaya başlayan Dere, Cenevre Festivali başta olmak üzere birçok etkinlikte sahne aldı. Üniversiteye hazırlanmayı ihmal etmeyerek, eğitimine de önem veren genç sanatçı, “Tadım Tuzum” adlı şarkısıyla gerçek aşkı yaşayanların, ayrı düşseler bile, her ne koşulda olurlarsa olsunlar, tekrar kavuşmak için mutlaka birbirlerini bulabilecekleri bir yerleri olduğunu hatırlatıyor. Şarkının aranjesi Celil Yavuza ait.

Fahriye Evcen’dan Kar Pozu

Ekranlardan bir süredir uzakta kalan ünlü oyuncu Fahriye Evcen Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarıyla büyük beğeni topluyor. Acaba bu güzellik ne zaman ekranlara tekrar geri dönecek? Burak Özçivit ile olan evliliğinden doğan çocuğu kalan gün geçtikçe daha da güzelleşiyor yakışıklı oluyor. Karlı havada evinin bahçesinden güzel pozlar veren fahriye Evcen yine oldukça beğeni topluyor.

Hatice’den Yepyeni Şarkı "Sensizde Yaşanıyor’’ 

Fantazi müziğinin güçlü seslerinden Hatice yepyeni single çalışması ile müzik severlere merhaba dedi. Sözü ve müziği kendisine ait olan şarkı ile çıkış yapan Hatice duygusal şarkı ile kış aylarınındaki duygusal zamanı bizlere yaşatacak. Yıllardır duygusal şarkıların efsane sesi olan Hatice bu şarkıda da o atmosferi o enerjiyi bize hissettiriyor şarkıyı çok beğendim Hatice’nin sesi bu şarkıya çok uymuş bence. Tebrik ederiz 

Çağla Şikel Fox Tv’nin Vazgeçilmezi oldu. 

Ünlü model ve sunucu Çağla Şikel uzun süredir Fox TV ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen programını hazırlayıp sünüyor muhteşem konukları ile reyting rekorları kıran program keyifle devam ediyor. Çağla Şikel Fox TV de iki program sunuyor. Çarşamba akşamları ‘’hepsi benim’’ isimli yarışma programını da kendi sunuyor. Fox TV de kardolu sunucu oldu diyebiliriz:) yakında hava durumunu da sunarsa şaşmam açıkçası ama gerçek şu ekranlara çok yakışıyor ve işinin hakkını veriyor!

Nurgül Yeşilçay Beğeni Yağmuruna Tutuldu. 

Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu Nurgül Yeşilçay'dan yeni bir paylaşım geldi. Yeşilçay, Instagram'dan paylaştığı son fotoğrafları ile büyük beğeni topladı. Nurgül Yeşilçay kar manzaralı fotoğrafına 'Eskişehir de üniversitede okurken o kadar güzel kar yağardı ki! Yağmazdı da yere konardı sanki! Böyle kocaman kocaman! Hava sıcacık olurdu yağarken! Keşke öyle yağsa di mi ama' notunu düştü.