Mustafa Yılmaz ‘’Ben De İnsanım’’ Dedi İki Günde 2 Milyon kişi izledi!

Keşke ve Sorun Yok gibi bir çok şarkısı ile 10 milyonlarca kişi tarafından izlenilen ve beğenilen yakışıklı şarkıcı Mustafa Yılmaz yeni şarkısı ‘’Ben De İnsanım’’ yayında!

2 günde 1.5 milyon kişi tarafından izlenilen klip yaşanmış bir hayat hikayesini ele alarak çekildi. Oyunculuğu ile ön plana geçen Mustafa Yılmaz kısa film tadında çıkan yeni klibi Avrupa ve Türkiye gündeminde trendlerde. Mustafa Yılmaz sempatik tavırlarıyla sosyal medya hesabından binlerce kişi tarafından büyük beğeni topluyor. Sosyal medya uygulaması Tiktok ta şarkıları binlerce kişi tarafından kullanılan Mustafa Yılmaz 16 Nisan’da Grand Müzik etiketi ile çıkan yeni şarkısı ‘’Seven Hiçbir İnsan Asla Aldatılmayı Hakketmez” etiketiyle paylaşıldı.

Yapımcı Hayrettin Güneş & Mehmet Güneş Grand Müzik etiketiyle tüm dijital platformlar da yayında. Yaklaşık 40 kişilik ekip tarafından çekiminin üç gün toplam hazırlığının 30 gün sürdüğü klip aslında daha çok kısa film tadında izleyicisi ile buluştu. Söz Müzik Ersoy Dinç olan şarkıda ayrıca birde düeti bulunmakta.

Şarkının klip yönetmen koltuğunda oturan Hayrettin Güneş ; inandığım her proje kısa film tadında ve mesaj içerikli olmak zorunda, bu anlamda Önümüzdeki günlerde bu tarz kliplerimizi daha çok izleme fırsatı bulacaksınız. Açıklamasında bulundu. Grand müzik etiketiyle bir çok sanatçıyı bünyesinde taşıyan Yönetmen Hayrettin Güneş yakışıklı sanatçısı Mustafa Yılmaz ile iddalı klipler ile gündemden düşmüyor.

İBRAHİM TATLISES’TEN BÜYÜK SÜRPRİZ!

11 YIL ARADAN SONRA ‘GELMESİN

Uzun zamandır müzik dünyasından uzak kalan İbrahim Tatlıses, sürpriz bir şarkıyla sessizliğini bozuyor. 11 yıl aradan sonra stüdyoya giren Tatlıses, ‘Gelmesin’ single’ı ile müzikseverlerle buluşuyor.

Kısa süre önce ‘İbo Show’ ile ekranlara dönen imparator, yeni şarkısıyla da sevenlerine ikinci bir hediye veriyor. Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle bugün yayınlanan şarkının sözü ve müziği Sema Nur Kaplan, aranjesi ise Ceyhun Çelikten imzası taşıyor. Geçtiğimiz akşam ilk kez İbo Show’da yayınlanan ‘Gelmesin’ şarkısının tanıtımı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Müzikseverleri heyecanlandıran şarkı ‘Efsane geri döndü’ yorumlarını beraberinde getirdi.

Nigar Ekinci - Hoşça Kal

Nigar Ekinci 1997 yılında TRT'nin açtığı ses yarışmasında İç Anadolu Bölgesi birincisi seçilerek müzik yolculuğuna başladı. Bu ilk adımdan sonra kültür Bakanlığı Gençlik Korosunda noto solfej eğitimi, kömür işletmeleri korosunda repertuar eğitimi, TRT Ankara radyosunda noto solfej ve şan eğitimi aldı. İlk sahneye 2000 yılında çıkmaya başladı. 2008 de Ankara da ilk albümünü yaptı,

2015 yılında 2inci albümü Aşkın Tarifi’nde 5 eserden oluşan halk müziği ve fantezi eserler i yorumladı. Üçüncü albümü Kurban Olduğum' la müzik kariyerinde sağlam adımlarla ilerleyen Nigar EKİNCİ’nin üç albümden sonra sözü ve müziği kendisine ait olan ilk single çalışması HOŞÇAKAL ile yeniden dinleyenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Hoşça Kal isimli single çalışması 8 Nisan’da Seyhan Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.


Deeperise & Jabbar'ın ortak çalışması "Unuttum Derdimi" tüm dijital platformlarda

Prodüksiyon ve sahne performanslarıyla dikkat çeken Deeperise’dan sürpriz single!

 Yayınladığı her çalışması ise müzikseverlerden tam not alan Deeperise 16 Nisan Cuma günü Avrupa Müzik markasıyla yayımladığı “Unuttum Derdimi” isimli yeni şarkısında Jabbar ile işbirliği yaptı. Sözü Jabbar, müziği Deeperise ve Jabbar imzalı yazın yeni hiti olmaya aday olan şarkının düzenlemesi de Deeperise tarafından yapıldı. Ramazan Arslankaya’nın yönetmenliğini üstlendiği video klip ise şarkı ile eş zamanlı olarak müzikseverlerle paylaşıldı.

Özge Şafak'ın yeni teklisi "Geçmişi Araladım" yayında!

Bilal Sonses’in Yıldız Tilbe ile beraber okumak istediği şarkı Özge şafak’ a nasip oldu…

Sözü müziği ve düzenlemesi Bilal Sonses’e ait Geçmişi Araladım şarkısına Bilal birde vokal yapınca harika bir proje ortaya çıktı. Cher Hotel İstanbul ‘da çekilen klibin yönetmenliğini Murad Küçük’ün üstlendi. Sipan Babur Production etiketi ve Sony Music Türkiye işbirliği ile tüm dijital platformlarda ve Sipan Babur Productions Youtube kanalında sizlerle!

EBRU’DAN YENİ HİTLER!

Başarılı yorumcu Ebru Yaşar, merakla beklenen yeni albümü 'Gel de Sevme'yi ( 9 Nisan Cuma ) müzikseverlerle buluşturdu.

DMC etiketi ile müzik marketlerde ve dijital platformlarda yerini alan projede Ebru Yaşar, 10 yeni şarkısıyla dinleyicisini selamladı.

Ebru Yaşar, albümünün ilk klibini de Melda Gürbey ve Fikret Dedeoğlu imzalı 'Yalnız Uyunmaz’' adlı çıkış şarkısına Gülşen Aybaba yönetmenliğinde çekti.

2017 yılında çıkardığı ‘Haddinden Fazla’ albümünde çok sayıda hit şarkıya imza atan  Ebru Yaşar, ‘Gel de Sevme’ albümünde de herkesin kalbine dokunacak şarkılarının olduğunu söylüyor.

Sanatçı dostları Orhan Kural'ı unutmadı

ürkiye'nin en büyük gezgini, çevreci, aktivist, hayvansever Prof. Dr Orhan Kural 'i 23 Aralık 2020 tarihinde Covid 19 sebebiyle kaybeden dostları, onun anısına hazırlanan Yol Şarkıları albümüne destek verdiler.

Şiirleri ile Metin Altıok,Kemal Burkay,

Attila Atasoy, Bulutsuzluk Özlemi, Gündoğarken, Haluk Levent, Leman Sam, Serap Yenici, Vedat Sakman, Yeni Türkü, Zafer Doğan, Selim Atakan, Nalan Yıldız, Selcan Yıldırım eserleri ve yorumları ile ve bir çok değerli besteci, söz yazarı yol şarkıları ile bu albümde buluştular

Geliri ile Prof. Dr. Orhan Kural anısına bir orman oluşturulması planlanan albüm tüm müzik marketlerde ve digital ortamlar da yerini aldı.

Albümde ayrıca ünlü fotoğraf sanatçısı İbrahim Zaman ve Orhan Kural'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olduğu Türkiye Gezginler Kulübü( Derneği) üyesi Nasuh Mahruki, Mete Darcan yanısıra bir çok yarışmada derece alan Sacit Şerbetçi, Osman Uğur Şahin, Eren Damlar Ahmet Remzi Tuluce'nin gezi fotoğraflarına da yer verildi.

CAN BONOMO'NUN YENİ SINGLE'I KAPLAN YAYINDA!

Başarılı sanatçı Can Bonomo, pandemi döneminde üretmeye ve ürettiklerini dinleyicileri ile paylaşmaya devam ediyor.

Son single'ı Yine Karşılaşırsak hala listelerin üst sıralarında yerini korurken, Kaplan isimli yeni şarkısı ve şarkının video klibi dinleyicilerle buluştu.

Söz ve müziği kendisine, düzenlemesi Can Saban'a ait olan yeni single Avrupa Müzik markasıyla 16 Nisan tarihinde tüm müzik platformlarında yayına girdi.

Beykoz Kundura Fabrikası’nda şarkının aynı zamanda aranjörü olan Can Saban yönetmenliğinde çekilen ve performans ağırlıklı görüntülerden oluşan klipte Can Bonomo’nun takipçileri de kendisine eşlik etti. Kayıt, mix ve mastering'i Ali Rıza Şahenk tarafından The Fatlab'de yapılan teklinin kapak tasarımı Öykü Karayel’e ait. Şarkının fotoğraf çekimi ise Aylin Güngör tarafından analog kameralarla yapıldı.