Kuaförüm Sensin Yarışmacısı Tevfik Bozdağ Şarkıcılığa Soyundu! 

Show TV kanalında yayınlanan Kuaförüm Sensin yarışmasıyla ünlenen Estetik ve Güzellik uzmanı Tevfik Bozdağ Şarkıcılığa soyunuyor. Şan dersleri almaya başlayan Yakışıklı İş insanı 2021 yılında Single çıkaracak olan Tevfik Bozdağ 

2014 yılında yapılan o Ses Türkiye yarışmasına da katılmıştı ve derece elde eden Tevfik Bozdağ, YouTube kanalında  yaklaşık 120 milyon izlenmiş bir şarkının akustik versiyonu ile gelecek olan çiçeği burnunda şarkıcı adayı Bozdağ, Çok büyük bir beğeni alacağına ve çok fazla izleneceğine emin olduğu bir parçayla geleceğinin sinyallerini verdi. Basında adını Estetik ve Güzellik dalında sıkça duyduğumuz Tevfik Bozdağ Müzik Sektöründe de başarılı olacağını hissettirdi. 

Yasak Elma Dizisi Entrikaya Doymuyor!

Yeni sezonda yeni oyuncularıyla devam eden dizi reyting kaygısı olmadan devam ediyor. Son bölümde Ender, Yıldız ve Şahika Cezaevine düşüyor ve bir birine giriyorlar bu durumdan Hasan Ali bey yani Başkan faydalanıyor Ender ve Şahika’nın hisselerini geçici süre için alması karşılığında onları kurtaracağını söylüyor. Bu durum biraz mantıksız olsada dışarı çıkan Ender ve Şahika Hasan Ali’nin oyununa gelip şirketten atılıyor! Yine 5 saniyede fakir olan ikili bir olup elbirliği vererek Hasan Ali nin karşısına geçmek için hazırlanıyor. Ender, Yıldızdan yardım istediğinde Yıldız ona yardım etmedi tabi Ender bunun da acısını çıkaracaktır. Bu dizide her şey bir anda oluyor. Buda beni çok rahatsız ediyor 1 saniyede milyon dolarlık bir saniyede de çok fakir oluyor. Senaristler fazla hayal peres olmalı ki oyun oynar gibi iş yapıyorlar. Yapımcının bu duruma el atması şart. 

İvana Sert Ekranlara Geri Dönüyor! 

İkoncan olarak tanıdığımız ve sevdiğimiz ünlü isim İvana Sert daha sonra moda programında uzun yıllar jüri üyesi olunca kendisini daha yakından tanıdık ve çok sevdik. Programlardaki başarısına şarkı çıkarttığında verdiği konserlerle devam eden başarılı kadın uzun süredir sessizliğini koruyordu ki TV8 de Doya Doya Moda programına jüri üyesi olarak geleceğini öğrenince kendim adıma çok sevindim. Bence Türkiye’nin en iyi giyinen kadınlarından biri kendi tasarımlarınıda daha önce piyasaya sunmuş ve ilgi görmüştü. Ekranlar seni özledi İvana bol şanslar ve Bahar Candan için de sabırlar diliyorum. 

Hülya Avşar 140 Bin TL ye Uludağ Tatilinde

Hülya Avşar yılbaşında kızı Zehra Çilingiroğlu ve kardeşi Helin Avşar ile birlikte Uludağ’da tatilin keyfini çıkardı. Gelelim otel fiyatlarına Avşar kızı 4 gün Herşey Dahil tam 140 bin TL’ye mal oldu. Avşar’a fiyat fazla gelince 40 bin TL indirim yapıldı ve 100 bin TL ödedi. Bunun üzerine bende Uludağ’ın önemli otellerinden birini aradım ve 4 gece fiyat aldım. 3 kişilik aldığım ödeme 45 bin oldu. Sanırım Avşar kızı Kral dairesini tercih etti ki bu kadar yüksek bir rakam ortaya atılmış. Avşar kızı otelin instagramdan reklamını yapması da bu hesabın ödenmediğini ve reklam için olduğu hissediliyor. 

Sıla ve Yalın'dan Sürpriz düet " Ver O Zaman Gömleklerimi"

Pandemi döneminde sosyal medyada yaptıkları düetlerle adlarından söz ettiren Sıla ve Yalın, yeni bir şarkıya imza attı. Eski dostlar, 'Ver O Zaman Gömleklerimi' adlı düetlerini yeni yılın ilk günü hayranlarının beğenisine sundu. Dostlukları 20 yıl öncesine dayanan ünlü şarkıcılar,

 söz ve müziğini birlikte yaptıkları şarkının klibi için de beraber kamera karşısına geçti .Şarkının Bodrum’da çekilen klibini Murathan Özbek yönetti. Düzenlemesini Gürsel Çelik'in yaptığı 'Ver O zaman Gömleklerimi' tüm dijital platformlarda yerini aldı.

İrem, “Gitme” isimli yepyeni şarkısıyla geri dönüyor!

2006 yılında Türkiye’nin dijitalde patlayan ilk sanatçısı olan ve milyonlar tarafından ezbere söylenen “Hayalet Sevgilim” sarkisi ile unutulmaz bir başarıya imza atan İrem, 15 yıl aradan sonra yeni single’ı “Gitme” ile geri dönüyor. Sözü ve müziği İrem Aydın, düzenlemesi Cenk Çelebioğlu imzası taşıyan şarkının mix ve masteringi Aliş Kaygusuz tarafından yapıldı. Gitarda Selahattin Güzelel, ud ve cümbüşte Enes Yolcu, piyanoda Cenk Çelebioğlu imzası var. Sözleri kadar görüntüleriyle de dikkat çeken video klibin yönetmen koltuğuna ise Berk Coşkun, oturdu. İrem, yeni çalışması için: “2020 yılında başımıza gelen, dünya çapında milyonlarca kişiyi kaybettiğimiz bu COVID-19'un bana öğrettiği şükür duygusunun yanı sıra anladım ki hayat çok kısa ve bazen gerçekten beklenmedik derecede çok acımasız. Bu yüzden çok zevk aldığım ve beni çok mutlu eden ne varsa peşinden koşmak istediğimi hissettim. Bunun için müzik çalışmalarıma tekrar başladım. Kaybettiklerimize ya da bize sırtını dönenlere ‘GİTME’ diyebilmek için bestemi yaptım ki hem yaranıza biraz merhem olabileyim hem acınıza derdinize ses olabileyim ve yine, yeniden, bir yerlerde yolumuz kesişsin. Belki bir 15 yıl daha bazen ağlayarak, bazen gülerek ama daima şarkılar söyleyerek, özgür ve mutlu günlerde bir arada olabilmeyi hayal etmekten hiç vazgeçmeyelim.” şeklinde konuştu.

Orhan Ölmez’den, yeni yılın ilk haftasında sürpriz tekli BIRAK GİTSİN

Söz, müzik ve düzenlemesi Orhan ÖLMEZ’e ait olan “Bırak Gitsin“ sizlerle.

Herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği bu çalışmada, geçtiğimiz yılın üzerimize yığdığı yükleri atmaya, ruhumuza iyi gelen şeyleri yapmaya ne dersiniz? Dileriz, bu eser size kılavuz olur.

Görünenin ardındakini anlamak için, farklı bakmak gerekir hayata.  Önce anlamak gerekir anlatabilmek için, bu eserle anlatmaya çalıştık.

Her yeni gün, elinde umutla gelir. Siz, ona nasıl bakarsanız size onu yansıtır. Gülümseyerek bakın her yeni güne. Özgür olmak için, huzurlu olmak için, “Bırak Gitsin“ deyin. Mesajını iletti.