İDO DOLUDİZGİN!

İdo Tatlıses müzikseverlerle buluşturduğu 'Çünkü' albümünün 2'inci klibini 'Ölebilirim'e çekti.

Albümün ilk şarkısı 'Seveni Bul Da Gel'in ardından 'Ölebilirim'de klibiyle beraber bugün(29.07.2021) tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Bu ayın başında çıkan albümün, aynı ay içinde 2'inci klibini de yayınlayan İdo, albümden şarkıları kliplendirmeye ve yeni şarkı çalışmalarına hızla devam ediyor.

AKUSTİKADAM’IN “YOLDA GÖRÜŞÜRÜZ” ALBÜMÜNDEN YENİ SINGLE

“KARAVAN”

Aslında varılacak bir yerin olmaması; güzel olanın yolda olmak olduğunu anlatan karavan şarkısı, beton binalardan, kasvetli gündemden sıkılıp kendini yollara vurmak isteyen cesaretli insanların şarkısı.”

Adını Balat'ta kendi ahşap atölyesinde verdiği konser performanslarıyla duyuran “Akustikadam”ın çoğunu karavan yolculuğu sırasında bestelediği şarkılardan oluşan albümü “Yolda Görüşürüz”ün üçüncü şarkısı “Karavan” tüm dijital platformlarda yayınlanıyor.

Nostaljik klavye ezgileri ve güçlü gitar tonlarıyla dinleyicilerle buluşan şarkının söz ve müziği sanatçıya, aranjesi Güney Marlen’e, mix ve mastering çalışmaları ise Levent Büyük’e ait. Yolda Görüşürüz albümünün üçüncü şarkısını paylaşan Akustikadam, albümle ilgili dinleyenlerde merak uyandırmaya devam ediyor.

Oğuz Berkay Fidan'ın yeni şarkısı "Bu Ayrılık Ne" tüm dijital platformlarda

Müzikal kariyerine katıldığı yarışmalarda kazandığı birinciliklerin yanı sıra yayınladığı bir çok şarkı ile durmaksızın devam eden Oğuz Berkay Fidan, 30 Temmuz Cuma günü yepyeni şarkısı “Bu Ayrılık Ne”yi müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

Sözü, müziği ve düzenlemesi sevilen sanatçıya ait “Bu Ayrılık Ne” sözleriyle bütünlük sağlayan müzik ve alt yapısıyla dikkat çekiyor.

Oğuz Berkay Fidan ve Ergin Kılıkçıer’in yönetmenliğini üstlendiği video klibi ise MuzikPlay’de izleyebilirsiniz.

Can Baydar'ın yeni şarkısı "Yine" tüm dijital platformlarda

Titizlikle yazdığı şarkı sözleri ve alternatif sounduyla rock müziğin sevilen isimlerinden Can Baydar’ın yeni şarkısı “YİNE” Avrupa müzik markasıyla 30 Temmuz Cuma günü yayınlanıyor!

Geçtiğimiz aylarda yayınladığı “Ateş” ile müzik listelerinde yer alan sanatçı yeni çalışmasında da söz ve müziğin altına imzasını atıyor. Düzenlemesini Cem Şahinle birlikte yaptıkları “YİNE” dinleyicilere ilk duydukları andan itibaren harika bir yaz enerjisi vaad ediyor.

Ecem Gündoğdu tarafından gerçekleşen klip çekimleri izleyicilere özgürlük hissi yaşatıyor. Kamera karşısına tek başına geçen Can Baydar, bize yeni hikayesini anlatıyor.

ÇELİK - DEVİR DEĞİŞTİ ALBÜMÜNÜN ÜÇÜNCÜ KLİBİ EMRE AYDIN’DAN

Müzik dünyasının usta yorumcuları ve sanatçıları Fatih Erkoç, Emre Aydın, Cem Adrian, Pamela, Halil Sezai, Umut Kuzey, İskender Paydaş ve Orkestrası, Oğuzhan Uğur, Gülçin Ergül, Can Gox, Rubato’nun, kariyerinde 35 yılı geride bırakan Çelik’in şarkılarını seslendirdiği “Devir Değişti” albümünün üçüncü klibi Emre Aydın’ın yorumladığı “ Hercai” şarkısına çekildi.

Arpej Yapım etiketiyle yayınlanan 12 şarkılık “Devir Değişti” albümünde,Türkiye’de en çok hit şarkısı bulunan sanatçılardan biri olan Çelik’in geçmişten günümüze sevilen parçalarından bazıları sanatçı dostları tarafından yeniden yorumlandı. Söz ve müziği Çelik Erişçi’ye ait olan, düzenlemesini İskender Paydaş’ın yaptığı “Hercai” şarkısının klip yönetmenliği de Kenan Haliloğlu tarafından yapıldı.

İmha Nadas'ı takipçileriyle buluşturdu

Yaptığı müzik projeleriyle son dönemlerde bilinirlik elde eden İmha (Zekeriya Yılmaz), son şarkısı Nadas ile yine oldukça iddialı. Daha çok arabesk rap ve melankolik rap çalışmalarına ağırlık veren İmha kariyerini de bu tarz üzerinde inşa etti.

Gençlerin ilgiyle takip ettiği İmha son şarkısıyla ilgili olarak: "Nadas adlı şarkımda çok uzun seneler devam eden ve sonu mutlu sona ermeyen bir aşkı anlatmak istedim. Ben Nadas adlı şarkımda, yaşayamadığım ve içimde yarım kalan bu hikayemi, hayata ve aşka karşı isyanımı kağıtlara döküp sizlere ulaştırıyorum. Bundan sonraki şarkılarımı da aşk acısı çeken herkesin aşk acılarına ilaç olmak için yapacağım." ifadelerine yer verdi.

Nadas'ın söz ve müziği İmha (Zekeriya Yılmaz), aranjesi Kotanz Beat, Mix ve Mastering'i ise Mehmet Bati imzası taşıyor. Interstreet Recordings etiketiyle tüm dijital platformlarda yer alan şarkı video klibiyle de imha Official youtube kanalında.

SEYRAN’DAN KIPIR KIPIR BİR YAZ ŞARKISI!

Azerbaycanlı şarkıcı Seyran İsmayilkhanov, Aşkımızdan İçelim adını verdiği kıpır kıpır bir yaz şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu.

Şarkının sözü ve müziği kendisine olan şarkının düzenlemesini Tacikistanlı ünlü aranjör Manucer Ahmadzade üstlendi.

Seyran, yeni şarkısında da yine doğu ve batı enstrümanlarını bir araya getirdi.

“Bu şarkının dinleyen herkese moral olmasını ve onlara enerji vermesini istedim” diyen şarkıcı, hareketli şarkısına dansçılar eşliğinde enerji dolu bir klip çekti.

Almanya’da yaşayan ve yakın zamanda Türkiye gelmeyi planladığını söyleyen Seyran İsmayilkhanov, Türkiye’yi ve burada konser vermeyi çok özlediğini belirtti.