Tevfik Bozdağ Yeni Şarkı ‘’Çöl Misali’’ yayında! 

Kuaförüm Sensin ve O Ses Türkiye programları ile tanınan ünlü Estetisyen Tevfik Bozdağ yeni single çalışmasını çıkarttı!

Uzun süredir üzerinde titizlikle çalıştığı şarkısını müzik severler ile buluşturan Tevfik Bozdağ Çöl Misali isimli şarkısı ile tüm dijital platformlar da yayında.

DMC Müzik şirketi ile anlaşma yapan Bozdağ şarkının klip çekimi için Çeşme’de bir otel kapattı. Şarkının Sözü ve müziği Erdal Toprak, Düzenleme Cem Coşkun ve Erdal Toprak imzası taşıyor. Klip yönetmen koltuğunda ise Yılmaz Barış Sevgen oturuyor. Ankara’daki güzellik salonu ile Türkiye’de bir çok ödül alan Tevfik Bozdağ Artık şarkıcılık içinde emin adımlar ilerliyor. 

HANDE’DEN ‘SAHTE’ SÜRPRİZ! 

Türk Pop Müziğin kraliçesi Hande Yener, ‘Sahte’ ile yazı karşılıyor. ‘Carpe Diem’ albümünden bir klip vermesi beklenen Yener, yine sevenlerine sürpriz yaptı ve yepyeni bir şarkıyla sevenlerinin karşısına çıkıyor. 

Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle yayınlanan sözü Berksan, müziği Berksan ve Misha, aranjesi Misha imzalı ‘Sahte’ ile Hande Yener yine çok şaşırtacak. Şarkıları, klipleri ve kostümleri ile her zaman öncü olan Yener, yeni şarkısı ve klibiyle yine müzik dünyasının gündemine oturacak.

HANDE’NİN ‘SAHTE’ İMAJI!

80’ler konsepti ile çekilen klibin yönetmenliğini Aytekin Yalçın, stylingini ise Gabriele Papi ve Ebru Beklenoğlu üstlendi. Beykoz’da bir villada çekimleri yapılan klipte Hande Yener, yeni imajı ile kamera karşısına geçti. 

RAFET EL ROMAN ‘’SIRRINA EREMEYİZ’’

Tam 5 yıllık aradan sonra Rafet El Roman müzik severlerin merakla beklediği 13. Albümünü çıkarmaya hazırlanıyor.

26 yıllık müzik kariyerine 13 albüm, onlarca hit şarkı, sinema filmi ve Tv Show sığdıran Rafet El Roman aynı zamanda genç yeteneklere de destek olmaya devam ediyor.

Emre Müzik etiketi ile çıkacak olan ‘’SIRRINA EREMEYİZ’’ isimli albümde 10 şarkı yer almaktadır. ‘’Bağışla Beni’’ şarkısına Almanya’da klip çeken Rafet El Roman’a oyuncu Derya Şahin eşlik etti.

Yine dilimizden düşmeyecek yepyeni Rafet El Roman şarkıları ile sizleri buluşturmanın heyecanını yaşıyor, göstereceğiniz ilgi ve destek için şimdiden teşekkür ediyoruz.

Berkay’ın yeni şarkısı “Karnaval” yayında

Çıkardığı şarkılarla tüm müzik listelerde şarkıları bulunan ve dijital platformlarda en çok indirilenler listesinde yerini alan Berkay sözü ve müziği Murat Güneş‘e, düzenlemesi Serhat Şensesli ait yeni şarkısı “Karnaval” ile çıkararak müzikseverlere yaz sürprizi yaptı. Yeni şarkısının yanı sıra 2021 yazının konser şampiyonluğunu şimdiden garantiledi.

Çeşme, Bodrum, Kuşadası, Antalya, İstanbul, Ankara, Mersin, Adana, binlerce seveniyle buluşacak olan Berkay, yeni şarkısı “Karnaval”ın çıkışıyla 2021 yaz sezonunda toplam 50 bin km‘den fazla yol gidecek, 300 bine yakın kişiyle konserlerinde buluşacak.

Pozları çok konuşuldu...

İnsanın istediği her şeyi azim ve sıkı çalışma ile yapabileceğinin mesajını veren ailesi ve müziğin yanı sıra hayatının bir parçasını spora adayan Berkay, yeni şarkısı için verdiği pozlar ve fit görünümü ile sosyal medyada ilgi odağı oldu. Sosyal medyanın en çok konuşulan ismi olan Berkay‘ın vücudundaki dövmelerin hepsinin bir anlamı olduğunu “Benim dövmelerimin çoğunda sabretmek, şükretmek, inanmak, Allah var.” diye konuştu.

 Avrupa Müzik markası ile 9 Temmuz Cuma günüyayımlanan yeni single “Karnaval” tüm dijital platformlarda yerini aldı.

*MERT GÖKMEN’İN YENİ TEKLİSİ ‘SEN VE BEN’ YAYINDA! *

Daha önce çıkardığı Kabus ve Mektup isimli single çalışmalarıyla isminden bahsettiren Mert Gökmen şimdi ise Sonny Müzik etiketiyle yayınladığı yeni teklisi Sen ve Ben’i müzik severlerin beğenisine sunuyor. 

Sözleri Can Demirci’ye ait olan şarkının, Müziği ve Aranjesi Mert Gökmen’e ait. Klip Mannheım'da çekilirken klibin yönetmenliğini Furkan Candan üstlendi. Sanatçı klipte hayranlarından gelen videolara da yer vererek sevenlerinin bir kez daha gönlünü kazandı.

Seçil Gür'ün yeni teklisi "GELENİ GİDENİ" tüm digital platformlarda yayında.

Sözü, müziği Seçil Gür'e,  düzenlemesi Özkan Meydan ve Alican Özbuğutu'ya ait olan şarkının video klibinin yönetmenliğini de Seçil Gür üstlendi.

Seçil Gür şarkısını şu cümlelerle özetledi" Sabrımın zorlandığı bir zamandır belki ,sevmiyorken seviyormuş gibi yapan, yahut sevipte aldatanlara isyan niteliğinde notlarıma yazdığım ,kimselerin yüzüne söyleyemediğim melodimle sözlerim kavuşunca duygularıma hayat verdiğim gönülçelenlere isyan niteliğinde, gelene gidene salladığım şarkım artık sizin".

Sufle ve Teoman’ın ortak çalışması “Nasıl Güzel” yayında

Sufle, yeni şarkısında sevenlerinin karşısına Teoman ile birlikte çıkıyor.  Bir kadın ve bir erkeğin yaşadığı sihirli bir gece ardından erkeğin sahip olduğu her şeyi yitirdiği ve kadının özgürlüğüne kavuşmasının hikâyesini anlatan “Nasıl Güzel” in sözleri Göksu Taşçeviren ve Teoman’a ait. Trompet, Trombon, Keman, Viyola, viyolonsel, Çello, Elektrik gitar, Kontrbas ve davul enstrümanlarının yer aldığı  “Nasıl Güzel’in düzenlemesini ise Alper Atakan üstlendi.

Yeni single’ın kapak çalışması Oğuzhan Zeytinoğlu imzası taşıyor. 

Avrupa Müzik markasıyla yayımlanan Sufle ve Teoman’nınortak çalışması “Nasıl Güzel”i 9 Temmuz Cuma günü itibariyle tüm dijital müzik platformlarda bulabilirsiniz.