Melisa Özmen Ramazan Ayında Yardımlarıyla Yine Konuşuluyor! 

Sosyetik güzel ve Yerli Paris Hilton olarak tanınan Özmenlerin biricik güzeller güzeli kızı Melisa Özmen genç yaşta hem dünya modasını takip ediyor hemde aldığı eğitimlerle bir çok kişi tarafından büyük beğeni topluyor.

Hem Lüks hayatından vazgeçmiyor hem de yardıma muhtaç ailelere yardım ediyor! Ramazan ayında büyük yardımlarıyla birçok aileye yiyecek erzak dağıtan Melisa Özmen Çengelköy de boğazda yalısından tüm yardım ettiği evleri tek tek takip ediyor. Pandemi sürecinde evinden çıkmayan Melisa Özmen Yardımcılarıyla tüm istanbul’a ve çevre illere ramazan için hazırlattığı binlerce yardım kolilerinin dağıtımını yaptırıyor. Geçtiğimiz ay İki dergiye birden kapak kızı olan Melisa Özmen İstanbul’da bir çok elit Avm ve bilboardlarda yerini aldı. 

Nişantaşı Üniversitesi Turizim ve Otelcilik bölümünü eğitim hayatında tercih eden Melisa Özmen babasının yolundan gidiyor! Otellerinin başına geçecek! Her alanda donanımlı olduğunu hissettiren Melisa Özmen Star Tv’de Vahe Kılıçarslan’ın programına konuk olmuş ve boğazdaki yalısında program çekmişti. Düzgün diksiyonu ile oyunculuk tekliflerini değerlendirdiğini dile getiren Sosyetik Güzel sürprizlerle geliyor!

Evden Uzak, Yeni Şarkısı İle Müzikseverlerin Karşısına Çıkıyor!

Alternatif müziğin başarılı ismi Evden Uzak, geçtiğimiz Şubat ayında “İzin Verin” şarkısını Avrupa Müzik markasıyla sevenleriyle buluşturmuştu. Başarılı grup şimdi ise yepyeni şarkıları “Kendimden Kaçarken” ile dinleyicinin karşısına çıkıyor.

 Bu şarkılarında yeni bir tarz yansıtan Evden Uzak’ın söz ve vokal kısmında Oğuzhan Sever, düzenleme kısmında ise Yunus Öz yer alıyor.

 “Kendimden Kaçarken” 30 Nisan Cuma günü itibariyle tüm dijital platformlarda yayınlandı.

DERYA ULUĞ KANUNLAR GİBİ DÖNDÜ! 

Derya Uluğ, 2 yıllık bir aradan sonra yeni bir şarkı ile sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Sözü ve müziği Emrah Karakuyu, aranjesi ise Ozan Bayraşa ve Asil Gök imzalı "Kanunlar Gibi" şarkısına Aytekin Yalçın yönetmenliğinde klip çekildi.

Derya Uluğ; 2 ay boyunca klip için özel diyetisyen ve spor hocasıyla kampa girdi. Eş zamanlı olarak dans hocasıyla haftada 4 gün sıkı bir tempoyla dans çalıştı. Karbonhidrat, süt ve süt ürünleri, ekmek asla tüketmeyen Derya Uluğ, klip hazırlığında da kendi kanunlarını yazdı.

Derya Uluğ, "Kanunlar Gibi" single çalışması DMC etiketi ile 30 Nisan Cuma günü itibariyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Göksel’in Yeni Single Şarkısı "Çölde Bi’ Vaha" Yayında

Bugüne kadar yayınladığı tüm çalışmalarıyla müzik listelerinin zirvesinde yer alan başarılı sanatçı Göksel, Avrupa Müzik markasıyla müzikseverlerle buluştu. Sevilen sanatçının yeni çalışması “Çölde Bi’ Vaha” yaratıcı sözleri ve hayal üstü atmosferiyle pop müziğe yeni bir alternatif sunuyor. Synth seslerin ve canlı enstrümanların dikkat çektiği şarkı Göksel’in güçlü sesiyle harmanlanıyor.

Sözü Göksel, müziği Göksel ve Osman Şahin’e ait “Çölde Bi’ Vaha”nın düzenlemesinde ise Sabi Saltiel ile Osman Şahin’in imzaları var. Yönetmenliğini Aytekin Yalçın’ın üstlendiği video klip, Göksel’in oyunculuğunun yanı sıra şarkı ile uyum sağlayan sahneleriyle de oldukça iddialı.Göksel’e ait yepyeni single “Çölde Bi' Vaha” tüm dijital platformlarda ve radyolarda yerini aldı. Video klibi ise MüzikPlay kanalında izleyebilirsiniz.

AKTÖR “Sen Beni Sevmedin” Yayında!

Bağımsız rock / synthpop müziğin başarılı ismi Aktör, söz, müzik ve düzenlemesi kendisine ait olan son single'ı ''Sen Beni Sevmedin'' ile 30 Nisan Cuma günü Avrupa Müzik markasıyla tüm dijital platformlarda yayımlandı.

Sözleri kadar müziği ve düzenlemesiyle de iddialı çalışmanın kayıtlarını kendi stüdyolarında, mix ve mastering'i Andy Bradfield tarafından Londra'da yapılan parçanın kapak görseli ise Yusuf Kelçe'ye ait. “Sen Beni Sevmedin” tüm dijital platformlarda yerini aldı. Lyric video klibi ise MuzikPlay kanalında izleyebilirsiniz.

Ender Çalışkan - Bizi Düşün Yayında!

Ender Çalışkan’ın Arpej Yapım etiketiyle yayınlanan ‘Bizi Düşün’ isimli teklisi müzikseverlerin beğenisine sunuldu. İlk albümü “Misafir” ile isminden söz ettiren sanatçının yine aynı albümde yer alan ‘Hayta Sevgilim’ isimli şarkısı ülkemizde ve Yunanistan’da büyük ses getirmiş ve albümün hemen ardından yayınladığı "Gülümseyelim mi" isimli teklisiyle yeniden müzikseverlerin beğenisini toplamıştır. En son yayınladığı ‘Sen Üzülme’ isimli teklisiyle de dijitalde ki yükselişini hala korumaktadır. Sözü ve müziği sanatçının kendisine ait olan şarkının düzenlemesini Serdar Seçmen yaptı. Şarkının video klibinin yönetmenliğini ise Utku Çılgın üstlendi. Güzel görüntülere sahip olan klip İstanbul Arnavutköy’de bir dağ evi ve çevresinde çekildi

Ardıç Cennetim Olsan ile Sizlerle! 

“Deli Rüzgar”, “Ne Severmişim Seni” isimli şarkıları ile herkesin beğenisini kazanan Ardıç, “Sonbahar” ile milyonları yakaladıktan bir ay sonra yeni şarkısı “Cennetim Olsan” ile yola devam ediyor. Yorumculuğunun yanı sıra yazdığı ve bestelediği şarkılarla da bilinen Ardıç, bu kez sözü ve müziği Haydar Karadağ ait olan “Cennetim Olsan” şarkısını müzikseverlerin beğenesine sunuyor.

Maltepe’de bir fabrikada Alişan Günay Yıldırım yönetmenliğinde çekilen klipte Ardıç, oyunculuk performansı ile de göz dolduruyor. Aranjesi Barış Engürlü, Mix ve Mastering’i Gökhan Erken imzası taşıyan “Cennetim Olsan” Engürlü Müzik etiketiyle, Net D youtube kanalında ve tüm dijital platformlarda yayında!