Aykut Özer Yeni Şarkısı ‘’Yüzün Gülmesin’’ Yayında!

Karadeniz şarkıları ile büyük beğeni ve popülerlik kazanan başarılı şarkıcı Aykut Özer yeni şarkısı ‘’Yüzün Gülmesin’’ ile tüm dijital platformlarda yayında. Grand müzik etiketiyle yayınlanan klip youtube kanalında kısa zamanda 250 bin kişi tarafından izlenildi. Yakışıklı şarkıcı Aykut Özer şarkısına gelen tepkilerden mutlu olduğunu belirtti. Şarkının sözü ve müziği Safa Demirci’ye Aranje ise Serkan Türker imzası taşıyor. Şarkının klip yönetmen koltuğunda Özdinç Cinan oturuyor. Görüntü Yönetmeni ise Recep Yenigün oldu. Klip çekimi İstanbul’da gerçekleşti. Gece boyunca çekimleri tamamlanan klip İstanbul’un muhteşem manzarası ile bütünleşti.

ÖMER ÖCAL’DAN EVRENSEL DÜNYA MÜZİĞİ: INNOCENT

Keman sanatçısı ve akademisyen Ömer Öcal’ın bestelediği “Innocent” adlı eser Rnz Müzik etiketiyle tüm dijital platformlardaki yerini aldı. Bestesinde müziğin en saf ve masum halini yansıtan sanatçı, müziğin evrensel ve birleştirici gücüyle dünyanın her yerine ulaşmayı hedefliyor.

Hakan Öcal yönetmenliğinde çekilen şarkının klibinde Ömer Öcal, İstanbul’un tarihi ve eşsiz güzelliklerinden oluşan görüntüleri eşliğinde kemanını çalarken kamera karşısına geçti.

Birçok sanatçının sahnesinde orkestra şefliği yapan ve müzisyenlik yapan, ayrıca birçok film ve dizinin müziklerine danışmanlık yaparak hazırlayan, çalan, besteleyen, düzenleyen, yorumlayan, emprovizelerini dinlediğimiz usta müzisyen, yaptığı diğer yeni besteleri de önümüzdeki aylarda ardı ardına müzik dünyasıyla buluşturmayı planlıyor.

DUYGU GÜNEŞ - İNANMA

Uzun soluklu bir yolculuğun ilk adımını DUYGU GÜNEŞ İnanma ile atıyor...

Konservatuarı bitirdikten sonra eğitimci olarak kariyerine devam eden Duygu Güneş müzik endüstrisine ilk single çalışması İNANMA ile giriş yaptı.

Türkiye'nin tek kadın perküsyon grubu ZİLLİ PERKÜSYON GRUBU ile birçok sahnede performans sergileyen DUYGU GÜNEŞ ardarda çıkarmayı planladığı şarkıları için ilk selamı İNANMA ile veriyor.

Sözü ve müziği Merve Ket'e aranjesi ise Ozan Sarıboğa ya ait İNANMA'nın yönetmen koltuğunda Ferhat Başer oturuyor. Genç ve dinamik bir ekiple yola çıkan DUYGU GÜNEŞ yaz aylarını da çok iyi değerlendireceği yeni şarkılarını hazırlamaya başladı bile.

Duygu Güneş İNANMA Seyhan Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında.

İddialı Sözleriyle “Cam Güzeli” Yayında!

Alternatif Pop tarzının başarılı ismi Aysemen, duygusal sözlerin hakim olduğu yeni şarkısı “Cam Güzeli” ile müzikseverlere unutulan aşkları hatırlatıyor.

Söz ve müziği Aysemen'e ait olan şarkının düzenleme ve yapımcılığı Murat Güçlü tarafından yapıldı.

Pencere önünde duran, ilgi gösterilmeyen çiçeklerin küsmesinden etkilenen Aysemen, buradan yola çıkarak ele aldığı yeni şarkısını dinleyicilerinin beğenisine sunuyor. Yatak Odası Kayıtlarında kayıt, mix & masteringi yapılan şarkının kapak fotoğrafı Barış Çağlayan’a ait.

“Cam Güzeli” Avrupa müzik markasıyla tüm dijital platformlarda yerini aldı!

Ozbi’nin “Parasetamol”ü Tüm Platformlarda!

“Geceyi Anlatmış” ve “Sana Sormam” şarkılarının ardından Ozbi’nin “Parasetamol” isimli yepyeni çalışması Avrupa Müzik markasıyla tüm dijital platformlarda yayımlanıyor!

Farklı bir ismi olan şarkıda Ozbi, “Gerçeği kavrayan aşığın hüznüne serserilik bir Parasetamol’’ diyerek çekilen dertlere ve acılara karşı serseriliği acıyı azaltma biçimi olarak tanımlıyor.

Beatini Barış Mert Peker ile birlikte düzenleyen ve her şeyini kendisi tasarlayan Ozbi, mastering için yine Gökhan Güler ile birlikte çalıştı. “Parasetamol”ün kapak Fotoğrafı Ogün Akgün’e, tasarımı ise Berkcan Okar’a ait!

ÇAĞRI KESKİN "YEDİ CÜCELER"

Müzik sektöründe uzun yıllar vokalist ve solist olarak rol alan Çağrı Keskin ilk projesi "Yedi Cüceler" ile müzikseverlerin karşısına çıkmanın heyecanını yaşıyor.

Çağrı Keskin sözü, müziği, düzenlemesi kendisine ait olan "Yedi Cüceler'"in video klibi için, başarılı sanatçı ve aynı zamanda unutulmaz video kliplere imzasını atan Metin Arolat yönetmenliğinde kamera karşısına geçti.

Metin Arolat' a sahnelerinde vokalist olarak eşlik eden Çağrı, bu video klip ile bir hayalini daha gerçekleştirdi.

Çağrı " Yedi Cüceler" den bahsederken "Kendimi bu masalda pamuk prensesi uyandıran prens olarak hayal ediyorum. Ama bu sefer hikayenin sonu farklı" dedi.

Çağrı Keskin'in müzik serüveninin geniş kitlelere ulaşmayı hedeflediği başlangıcı "Yedi Cüceler" yeni nesil dinamik soundu, eğlenceli klibiyle ve söz, müzik, düzenlemesinin kendisine ait olmasının verdiği üreten müzisyen kimliğinin sinyalleriyle şimdiden listelere göz kırpıyor.

SAMET KURT - EYVAH EYVAH!

Dünya çapında bir çok hit şarkıya ve başarıya imza atmış olan ünlü Dj / Producer İlkan Günüç kendi müzik yapım şirketi Eva Recors'u kurdu. Şirketin ilk single çalışması rap müziğin başarılı ismi Samet Kurt'a ait. Samet Kurt 'Eyvah Eyvah' isimli tekli çalışması Eva Records etiketi ile yayınlandı.

Samet Kurt, ilk profesyonel single çalışması 'Eyvah Eyvah'ı müzikseverlerin beğenisine sundu. Söz ve müziği Kerim Araz' a, düzenlemesi Kerim Araz ve İlkan Günüç tarafından yapılan şarkının mix masteringi de İlkan Günüç imzası taşıyor. Şarkının video klibi ise Samsun'da dev bir platoda ünlü yönetmen Emre Alev yönetmenliğinde 20 kişilik kalabalık bir ekiple çekildi.

Yayınlandığı gün itibariyle oldukça olumlu ve yoğun ilgi gören Samet Kurt'un ilk tekli çalışması Eyvah Eyvah tüm dijital müzik platformlarında yerini aldı ve şimdiden birçok müzik listesine eklendi.