Ayhan Erkılıç Hem Oyuncu, Hem Matematik Öğretmeni!

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinde canlandırdığı Ali karekteriyle yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu Ayhan Erkılıç Oyunculuğunun dışında Matematik Öğretmeni olduğu ortaya çıktı. Yakışıklı Oyuncu Siyaset Bilimi ve Matematik Öğretmenliği bölümleriyle 2 üniversite bitirmiş. Öğretmenlik yapmaya devam eden oyuncu bir yandan Ayla Algan’dan oyunculuk dersi almış ve oyunculuk kariyerine de birçok eğitim alarak kendini geliştirmiştir. Yeni Sinema filmi için hazırlıklara devam eden Ayhan Erkılıç At binmek, kılıç kullanmak ve Dövüş Teknikleriyle yeni Sinema filmi için hazırladığını dile getirdi. Kanal 7 dizisinde tanınan ve sevilen yakışıklı oyuncu hem ekranlarda olacak hemde okulda ders vermeye devam edecek! On parmağında on marifet yakışıklı oyuncu Ayhan Erkılıç şimdiden dikkatleri çekmeyi başardı!

Serkan Can ‘Kusura Bakma’ Diyor

Serkan Can ‘Acele’ ve ‘Ben Sustum’ isimli single çalışmalarından sonra, akustik şarkısı ile ‘Kusura Bakma’ diyor.

‘Islıklı Şarkılar’ ismini verdiği projesi için üç şarkısının stüdyo aşamasını tamamlayan Serkan Can, serinin ilk şarkısı olan ‘Kusura Bakma’yı 19 Mart Cuma Günü dinleyicileri ile buluşturdu.

Sözleri ve müziği kendisine ait olan ‘Kusura Bakma’ isimli şarkısına, gitarı ile yaptığı akustik versiyon, 19 Mart Cuma Günü tüm dijital platformlarda ve klibi ile birlikte Youtube’da yayınlandı.

Şarkının kayıt ve mix işlemlerini aranjör Ozan Sarıboğa yaparken, klibin yönetmenliğini Serkan Can’ın abisi olan, yönetmen Sinan Can yaptı.

Kusura Bakma’nın akustik havasını, doğa ile iç içe bir klip ile taçlandıran şarkıcı, ıslıklı şarkılar serisinin diğer şarkılarını Nisan ve Mayıs aylarında, dijital platformlardan ve Youtube’dan dinleyicileri ile buluşturacak.


ABDULLAH POLATCI’DAN İKİNCİ KEZ AYLA ÇELİK ÇALIŞMASI

"NAZ BARI"

Türk Halk ve özgün müziğin güçlü yorumcusu Abdullah Polatcı, kısa bir aradan sonra,

sözleri AYLA ÇELİK, müziği Azerbaycan anonim olan ‘NAZ BARI ’ (Hakikat) adlı çalışmasını N.A.P. Müzik etiketiyle sevenlerinin beğenisine sundu.

2012 yılında İlk albümü "Türkü Seven Yüreklere" ardından

söz ve müziği Ayla Çelik ve Gökhan Tepe’ye ait olan "ANTEP BUYURSUN", daha sonra sözü Aşkın Tuna müziği Aydın Sarman’a ait olan "GÜNEŞİMİ KAYBETTİM” ve sözleri Cahit Sıtkı Tarancı müziği Fatih Kısaparmak tarafından bestelenen Zerrin Özer'le birlikte düet yaptıkları "KARA SEVDA" isimli şarkılarıyla beğeni toplayan POLATCI, son çalışması hakkında "uzun süredir üstünde titizlikle durduğumuz "NAZ BARI (Hakikat)” adlı eserinin çok ses getireceğine inandığını dile getirdi.

“DAĞILMIŞ TAŞLAR” ŞARKISIYLA KARŞINIZDA BAMBAŞKA BİR ZEYNEP SAĞDAŞ VAR!

Bir dönemin en çok dinlenen şarkılarından olan ve birçok ayrı sevgilinin barışmasına vesile olan “Yarım Kalanlara Rağmen” ile Türk dinleyicisinin klasikleri arasında yer almış Zeynep Sağdaş, “Dağılmış Taşlar” isimli yeni bir balad şarkıyla müzik dünyasına yenilenerek geri döndü.

Söz ve müziği kendisine ait olan şarkının aranjesi tecrübeli müzisyen Tolga Kılıç'a ait. Yeni dünya soundlarından beslenen “Dağılmış Taşlar" Zeynep Sağdaş'ın deyimiyle kırgın bir aşk hikayesini değil, kırgın bir aşk hikayesi sonucunda kişinin kendisini bulma yolculuğunu anlatıyor.

Kendi klibinin yönetmenliğini de yapan Zeynep Sağdaş, klipte hem imajıyla hem de oyunculuğuyla dikkat çekiyor.

Birçok diziye tema müzikleri yapan,

2015’te Fransa'da gerçekleşen ses ve beste yarışmasında dünya 3.sü olan ve Paris Charle de Gaulle havaalanında konser veren tek Türk olan Zeynep Sağdaş bu şarkıyla beraber yeni başarılara imza atmaya hazırlanıyor. “Dağılmış Taşlar” Media Pineal işbirliği ile tüm dijital platformlardaki yerini aldı.

MELTEM EREN’İN SESİNDEN UNUTULMAZ ŞARKILAR!

Uzun zamandır müzik sektörü ve sahnelerde olan Meltem Eren, Ferdi Tayfur ve Müslüm Gürses'in eserlerini kendi tarzında yorumladı. Eren’in seslendirdiği şarkılar, DMC etiketi ile dijital platformlarda yerini aldı. Nostalji tadındaki beş şarkılık albümün müzik yönetmenliğini Taşkın Sabah üstlendi. Eren, albümün şarkılarından olan “Yanmış Bir Yürek Var” şarkısına klip çekti. Klip, Gülşah Saraçoğlu imzalı kostümlerle renklendi. Albümde yer alan şarkılar; İkimiz Bir Fidanız, Ağla Gözlerim, Sev Yeter, Yanmış Bir Yürek (DJ Mert Aydın Vers.)

Can Baydar'ın yeni şarkısı "Ateş" tüm dijital platformlarda!

Gece grubunun solisti Can Baydar, Alternatif Rock türündeki yeni şarkısı “Ateş” ile müzik listelerini hızlı bir giriş yaptı .

''Ben Öldüm'', ''Bana Bir Şarkı Söyle'' ve ''Yarım'' isimli çalışmalarıyla müzikseverlerden tam not alan Can Baydar, 19 Mart Cuma günü sözü, müziği kendisine, düzenlemesi ise kendisi ve Cem Şahin’e ait “Ateş” ile sürpriz bir çıkış yapıyor. Yeni single sözleri ve müziğiyle oldukça iddialı. Dinlendiği ilk an itibariyle nabız yükselten çalışmada akustik gitar, elektirik gitar, bas gitar, tuşlu çalgılar, davul ve mızıka’nın birbiriyle uyumu şarkının gücünü hissettiriyor. Ecem Gündoğdu yönetmenliğinde çekilen video klibin görüntü yönetmeni ise Veli Kuzu, oldu. Avrupa Müzik markasıyla yayımlanacak Can Baydar’a ait “Ateş” 19 Mart itibariyle tüm dijital platformlarda yerini aldı. Video klibi ise YouTube MuzikPlay kanalında yayında.

ERKAN GÜLERYÜZ’DEN HAYAT DOLU BİR ŞARKI

“ELİMDE İKİ SİMİT”

“Minimal” albümünün üçüncü single çalışması sözü ve müziği Erkan Güleryüz'e ait olan “Elimde İki Simit”adlı şarkıya geldi.

Erkan Güleryüz’ün genel tarzı ile bütünleşen sımsıcak duygusal bir şarkı olan “Elimde İki Simit”, evinden bir hışımla kendini sahile vuran ve tekrar dönüp dolaşıp evine, sıcak yuvasına elinde iki simit ile gelen bir adamın

hikayesini anlatıyor. Sanatçı şarkısında aşka, sevgiye, ilişkilerdeki hafif çıkar çatışmalarına vurgu yaparken bir yandan da öfkesi ile yüzleşip ait olduğu yere ve huzura dönmesini kelime kelime aktarıyor. Şarkının düzenlemesini Erkan Güleryüz Soner Kıvanç ile birlikte yaptı.

Hayatın içinden görüntüler kullanarak “Elimde İki Simit” klibinin yönetmenliğini de yapan Erkan Güleryüz, sadece bir akustik gitar ve bir trompet ile kaydedilen ve yine “Minimal” adlı albümün sounduna uyumlu bir şekilde düzenlenen bu duygusal ve kıymetli şarkısıyla tüm dijital platformlardaki yerini aldı.