MERVE ÖZBEY “KENDİNE DÜNYA"

Türk pop müziğinin güçlü sesi Merve Özbey, yeni single çalışması 'Kendine Dünya'yla müzikseverlerle bir kez daha buluştu. 'Tamamen Arabesk' isimli yeni sahne konsepti ve önümüzdeki aylarda üst üste vereceği şarkılarla sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Özbey, "Beyaz yeniliği temsil eder. Yeni sahne konseptimiz ve yeni şarkılarımızla kariyerimizde bembeyaz bir sayfa açıyoruz" dedi. Söz ve müziğine Zeki Güner'in imza attığı şarkının düzenlemesini Celil Yavuz yaptı. Şarkının klip çekimleri için aşçı önlüğüyle mutfağa giren Özbey, "Müziğin en riskli yanı şarkı seçimi. Doğru şarkıyı seçmek için işin mutfağını iyi tanımak o tarafı iyi koklayabilmek gerekiyor. Umarım 'Kendine Dünya'da diğer şarkılarım gibi yerini bulur" dedi. Gülşen Aybaba'nın yönetmen koltuğunda oturduğu şarkının klibi Nişantaşı'nda çekildi. 'Kendine Dünya' bugün (19.11.2021) DMC etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.


UZI’DEN YENİ SİNGLE GELDİ!

“PAPARAZZİ”

“Krvn”, “Umrumda Değil” ve “CINDY” gibi şarkılarıyla yerel ve global müzik listelerinde zirveye oturan UZI, 19 Kasım Cuma günü rap severlerle yeni çalışmasını sunuyor.

Sözü ve müziği kendisine ait olan “Paparazzi”isimli single Segah ve Kleo prodüksiyonuyla hazırlandı. Miksajı Mixedbyg, mastering’i ise Nuri Singör imzası taşıyor.

Müziğiyle Türkçe rap camiasına bambaşka bir soluk getiren başarılı rap yorumcusu UZImüzik kariyerine güçlü adımlarla devam ediyor.

“Paparazzi” Ava Music / Avrupa Müzikişbirliğiyle tüm dijital platformlarda yayında.


Ünlü Sanatçı Cengiz İmren’in Yeni Şarkısı ‘Nankör’ Çok Yakında Sizlerle! 

Yılan ve Hele Bakın Kim Gelmiş şarkılarıyla 2021 yılına damga vuran ünlü besteci, söz yazarı ve yorumcu Cengiz İmren yeni işbirliği yaptığı Grand Müzik ailesi ile müzik kariyerine hız kesmeden devam ediyor. Uzun süre müzik listelerine ara veren Cengiz İmren yaptığı yeni hit şarkılarıyla bu arayı kapatıyor. Nankör isimli yeni şarkısının klip’i için gün sayan İmren’in Yapımcısı Hayrettin Güneş çok yakında bomba gibi geliyoruz mesajını verdi. Kendine has tarzı ile uzun süredir müzik sektöründe kaliteli duruşu ile adından söz ettiren Cengiz İmren Grand Müzik Sahibi Hayrettin Güneş ile yeni projelerle sizlerle olacak. Yeni video klibi yakında Youtube Grand Müzik kanalından izleyebilirsiniz. 


Sinan Güngör’ün Yeni Şarkısı ‘Şu Dağlar Kömürdendir’ Yayında! 

Sinan Güngör’ün yeni tekli çalışması Şu Dağlar Kömürdendir Grand Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlandı.Sevilen Türküleriyle kendine has yorumu ile adından bahsettiren başarılı yorumcu Sinan Güngör ‘Şu Dağlar Kömürdendir’ isimli Anonim şarkıya kendi sesiyle yeniden hayat verdi. Projenin prodüktörlüğünü Selim Seven üstlendi. Türk Halk Müziğine farklı lezzetler katan Sinan Güngör Saz yerine Gitar eşliğinde türküyü yorumladı. Bir ağaç altında elinde gitarıyla çektiği klip çalışması Youtube Grand müzik kanalında yayında. Grand Müzik yapım şirketi kurucusu Hayrettin Güneş yeni ve iddalı isimlerle müzik severleri kendi çatısında buluşturmaya devam ediyor. Hayrettin Güneş Grand Müzik şirketiyle Bir çok sanatçı yelpazesi ile farklı ve renkli çıkışlara imza atıyor. 


Deniz Aygül, Yeni Çıkışında Berkay’la Yanyana!

Deniz Aygül, “Ayrılığın Kitabı” isimli çıkış şarkısıyla tüm dijital müzik platformlarında yerini aldı. 

Sözü ve müziği İpek Demir’e, düzenlemesi Anıl Şenarsoy’a ait olan “Ayrılığın Kitabı”nın mix & mastering’i Özgür Yurtoğlu imzası taşıyor. Kullanılan enstrümanlara bakıldığında ise akustik gitarda şarkının düzenlemesinde de gördüğümüz Anıl Şenarsoy, udda Ömer Gürsoy, basta Emir Çelikel, perküsyonda da Alican Kaya yer alıyor. ilk şarkısının heyecanı içerisinde olan Aygül’e şarkının son nakaratlarında Türk Pop müziğinin en iyi erkek vokallerinden Berkay eşlik ediyor.  Sonbahar ruhunu dinleyicisine hissettiren romantik sözleri ve Deniz Aygül’ün eşsiz yorumuyla “Ayrılığın Kitabı” Hiperaktif Müzik etiketiyle yayında. 


UMUT AKYILDIZ “HECE”

Adana, Seyhan doğumlu olan UMUT, müzisyen bir babanın oğlu. Müziğe çok küçük yaşlarda babasının ondaki yeteneği keşfetmesiyle başladı. 10 yaşında Adana Büyük Şehir Belediyesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı’na girdi ve bir dönem burada eğitim gördü. Konservatuar eğitimi devam ederken aynı zamanda piyano ve Şan eğitimi almaya başladı. 1998 yılında İzmir’de Ege bölgesi genelinde yapılan bir ses yarışmasında birincilik kazandı.

2006 yılında “Star Avı”’ adlı ses yarışmasına katılan ve Deniz Seki, Ercan Saatçi ve Erol Köse’nin jüri üyesi olduğu yarışmada jüriden ve halktan büyük takdir toplayan Umut, yarışmadan ikincilikle ayrıldı. 2011 Yılında Haliç üniversitesi Türk müziği bölümüne girdi ve 2015 yılında T.S.M şan bölümünden mezun oldu.

Sözü ve müziği kendisine ait olan, “Hece” isimli ilk single çalışmasını dinleyicilerin beğenisine sundu…

Klip, bolu salmanlar köyü kütük evlerde çekildi..


DERMAN - YALAN DÜNYA

Besteci kimliğiyle dikkat çeken  genç yetenek DERMAN en özel şarkısı YALAN DÜNYA'yı kısa film tadında bir hikâye ile dinleyicinin beğenisine sunuyor. Derman'nın erken kaybettiği anneannesine yazdığı bu özel şarkı 'Her kadın Dünya'yı daha da güzelleştirecek miraslar bırakır' mesajını taşıyor.

Sözü ve müziği Derman' a düzenlemesi Mehmethan Dişbudak'a ait şarkının klibini Ferhat Başer çekti. Geçmişle güçlü bağları hatırlatan şarkının video klibi 'YAŞAMA HAKKI ELİNDEN ALINMIŞ TÜM KADINLARA' armağan edildi.

Derman Yalan Dünya Seyhan Müzik etiketi ile tüm dijital platformlarda ve müzik kanallarında yayında.


Aleyna Kalaycıoğlu’nun Yeni Şarkısı “Bedelini Ödedim” Tüm Dijital Platformlarda!

Aleyna Kalaycıoğlu ilk single çalışması  'Bedelimi Ödedim'le müzikseverlerle buluştu. Geçtiğimiz sene 'Survivor'la adını duyuran Kalaycıoğlu'na müziğin önemli isimleri bu projede eşlik etti. 

Söz ve müziğini Oğuzhan Koç ve Çağrı Telkıvıran’ın beraber hazırladığı şarkının düzenlemesini Çağrı Telkıvıran yaptı. Pop müziğin başarılı ismi Berkay'ın prodüktör olarak yer aldığı projenin klibi Murat Joker yönetmenliğinde çekildi. 'Bedelini Ödedim' Hiperaktif Müzik Yapım etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.