KUŞUM AYDIN’DAN YAZ ŞARKISI GELDİ!

Türkiyenin en eğlenceli ve dinamik şarkıcısı Aydın yeni single çalışması ‘Yaranamıyoz’ ile tüm dijital platformlarda yerini aldı. Kuşum Aydın Ayla Çelik İmzalı şarkısı ile Azka Müzik etiketiyle yeni klip çalışmasını Youtube net d kanalında yayınlandı. Yaza özel çekilen klip bodrum azka otelde çekildi. Renkli ve güzel kızlarla objektif karşısına geçen Aydın bu yazı enerjik karşıladı. Son single çalışması Çika Çika ile kazandığı başarısı ile adından söz ettiren Aydın bodrum da annesi ile yazlığında çektiği videolar ile fenomen haline geldi. Kuşum Aydın yaz şarkılarıyla yine sizlerle olmaya devam edecek. 

IRMAK ARICI “KİM HAKLI” 

Genç ve başarılı şarkıcı Irmak Arıcı’nın  yeni çalışması “Kim Haklı” DMC etiketiyle tüm digital platformlarda yerini aldı.

Söylediği her şarkı ile müzik listelerinde üst sıralarda yer alan ve büyük beğeni toplayan Irmak Arıcı, bu çalışmasında da başarılı isimlerle bir araya geldi. Sözü ve müziği Oğuzhan Koç ve Çağrı Telkıvıran imzalı “Kim Haklı”yı söyleyen Irmak Arıcı, yine çok beğenilecek bir işe imza attı. 

Sempatik ve enerjik halleriyle tanınan genç şarkıcı Irmak Arıcı, yeni şarkısının klibinde de enerjik ve renkli görüntülerine yer verdi. Ahmet Can Tekin yönetmenliğinde kliplenen “Kim Haklı” 29 Haziran’da DMC etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı. 

Sinan Akçıl ve Adil Assil‘in Türk Arap İşbirliği “Yaktırma” Dediler.

Şarkıcı Sinan Akçıl yaza yine bomba etkisi yaratacak  bir düetle giriş yaptı. Faslı şarkıcı Adil Assil’in Arap dünyasını kasıp kavuran ve hit olan “Mehtar” adlı şarkısına ünlü sanatçı Akçıl, Türkçe sözler  yazdı. ikili Türk Arap işbirliğiyle muhteşem  bir düete imza attılar. 

Kısa sürede başta Fas olmak üzere tüm Arap dünyasında 60 milyondan fazla izlenmeye ulaşan şarkının yeni klibini yönetmen Alişan Günay Yıldırım çekti. Klipte Akçıl ve Assil’e dev bir dansçı ekibi muhteşem kareografileriyle eşlik etti. İkili Akçıl ve Assil Klipte Yaktırma şarkısının aranjörlüğünü yapan Ozan Doğulu’ya dansçı kızların üzerinde olan Ozan Doğulu fotoğrafı baskılı tişörtlerle selam göndermeyide ihmal etmediler .

İsmail Özkan  “EYVALLAH”

Çıkış şarkısı “Hayal Gözlüm” ile 7 milyonluk dinlenme rekoru kıran ve İmkansız Aşk, Fikrimin İnce Gülü, Hırsız Polis gibi dizilerin şarkılarını seslendirmesiyle hafızalara kazınan, televizyon ekranlarında yaptığı müzik eğlence programlarıyla alaturka müziğin beyefendisi olan İsmail Özkan, yepyeni şarkısı “EYVALLAH”ı Avrupa Müzik markasıyla yayımlıyor.

Bestesi Mehmet Aslan’a sözleri Ali Mamaraşlı’ya ait olan şarkının düzenlemesini Veysel Samanlıoğlu üstlendi. Klibin yönetmen koltuğunda ise Ramazan Arslankaya oturuyor.

 Son olarak Kasım 2021’de bestesi kendisine, sözleri Dilek Filiz’e ait “Kıyım” adlı tekli çalışması ile dikkatleri üzerine çeken İsmail Özkan, yaz aylarının habercisi niteliğindeki kıpır kıpır şarkısı “EYVALLAH” ile repertuarını genişletmeye devam ediyor.

Akdeniz esintileriyle yaza merhaba diyecek olan İsmail Özkan, her şeye rağmen aşkından vazgeçmeyenlere, aşkıyla var olup onu yaşam sebebi haline getirenlere “EYVALLAH” diyor.

NİNA DIMITROVA "CAKA"

Bulgaristan’da ve bir çok ülkede sevilerek dinlenen sanatçı Nina Dimitrova,  Konservatuar eğitiminin ardından otuz yıllık profesyonel müzik kariyerine; on altı albüm çalışması, yedi single sığdırmıştır. Şarkıcılığın yanı sıra uzun süre film yönetmenliği de yapan sanatçı; Almanya, Amerika, İspanya, İsrail ve Türkiye gibi ülkelerde müzikal çalışmalar yapmıştır, bu ülkelerde yapılan klip çekimlerinin tamamını Bulgaristan’da sevenleriyle buluşturmuştur.

Türkiye’ye, özellikle de İstanbul’a aşık olan Dimitrova, dokuz yıldır İzmir, Bursa ve İstanbul’da büyük konserler veriyor.

Türkiye’de de çalışmalar yapmak isteyen sanatçı,  başarılı müzisyen Ender Çalışkan ile tanışır, Türk dinleyiciler için bir şarkı yapmaya karar verirler ve ortaya "CAKA" çıkar.

Şarkısını "Arpej Yapım" etiketiyle çıkarmaya hazırlanan Nina Dimitrova'nın "CAKA" isimli çalışmasının Sözü ve Müziği Ender Çalışkan’a, aranjesi, Serdar Seçme'ye ve  klip yönetmenliği ise Utku Çılgın’a ait.

Nina Dimitrova "CAKA" NetD Müzik youtube kanalında ve tüm dijital platformlarda yayında.

YELİZ TEK “MUALLİM”

İzmir Karşıyaka doğumlu sanatçımız Yeliz Tek 20 yılı aşkın bir zamandır müzik ile uğraşmakta. Sahne çalışmalarının yanı sıra söz ve beste de yapan Yeliz Tek ayrıca ağız kopuzu, kam davulu ve gitar çalmakta. İlk tekli sıngle Sezen Aksu imzalı “Güllerim Soldu” ve ardından ikinci maxi  sıngle “Yeni Dünya” ile bir ilke imza atmış ancak araya pandeminin girmesi üzerine 9 haziran da anaonim bir çalışma olan “Muallim” ile tekrar sevenleri ile buluştu.

Muallimi kendine has bir tarz ile yorumlayan sanatçı bir çok enstrümanı güzel bir armoni ile harmanlayıp yine bir ilke imza attı. Bu yaz eğlence mekanları Yeliz Tek - Muallim ile şenleneceğe benziyor.

 Hyp music global dan çıkarttığı şarkı tüm dijital mecralar da yerini aldı. Aranjörlüğünü İlker Güneş ve yine mix masterıng te İlker güneş düzenlemede Yeliz Tek görülmekte.

Tefo & Seda Tripkolic "Le Le" yayında

Sözü ve müziği Tefo ve Seda Tripkolic’e ait olan “Le Le” adlı parçanın beat’ini Remzi Kıraç, kayıt ve miksajını Onur Aşar üstlendi. Arabesk-rap türünde hazırlanan “Le Le” mastering’de Buğra Kunt imzası taşıyor.

“Sonu Gelmez”, “Gözleri Var Ya” ve “Gözlerinin Yeşilini Özledim” gibi hitleriyle bir döneme damgasını vuran Seda Tripkolic, Tefo ile yepyeni bir düete imza atıyor.

Avrupa Müzik ve  Darina Music işbirliğiyle yayımlanan “Le Le” isimli rap – arabesk müzik türündeki yeni single’ı tüm dijital platformlarda bulabilirsiniz.