Seher Teyfur Yeni Şarkısı ‘Söz Vermiştin’ İle Yayında! 

Seher Teyfur’un yeni tekli çalışması Söz Vermiştin Grand Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlandı. Güzel sesli şarkıcı Seher Teyfur Şarkısı hakkında şunları söyledi: Şarkının söz bestesi bana ait. Bu şarkıyı çok başka seviyorum çünkü ilk yazdığım şarkım..

Günümüz ilişkileri ile de çok uyumlu sözleri olduğuna inanıyorum

Biraz çabuk seven çabuk unutan bir durum içindeyiz..

aslında bu her konuda böyle artık. Hızlı bir çağdayız. Sözler de aşk böyle bir şey dudaktan dudağa, kulaktan kulağa derken de değinmek istediğim şey bu. 

Gerçek manada karşılıklı aşk yaşamak çok az insana nasip olan bir şey..

Hüzünlü bir şarkı olduğu için sonbahar tadında bir klip yaptık. 

Sonbahar hüzün ve vedadir benim için..

Tatlı bir iş çıkardık ortaya..

Son olarak  sonbahar yapraklarını gibi dökülsekte çoğu zaman 

Kalbinizi yeni baharlara asla kapatmayın...

Çünkü aşk herşeye rağmen yaşanmaya değer.’’ Şarkının aranjör koltuğunda Oğuzhan Göç oturdu Klip yönetmenliği ise Onur Kını tarafından çekildi. Grand müzik yapım şirketi kurucusu Hayrettin Güneş yeni ve iddalı isimlerle müzik severleri kendi çatısında buluşturmaya devam ediyor. Hayrettin Güneş Grand Müzik şirketiyle Bir çok sanatçı yelpazesi ile farklı ve renkli çıkışlara imza atıyor. 

ÖMÜR GEDİK “UNUTMAM” İLE DİNLEYİCİSİNİ ÇOK ŞAŞIRTACAK

Ömür Gedik’in yeni teklisi ‘Unutmam’ 12 Kasım Cuma günü DMC etiketiyle Net D ve tüm dijital platformlardaki yerini aldı. Söz ve müziği Recep Tekir’e ait olan şarkının aranjesini Özkan Meydan yaptı. Her zaman kendini yenileyen ve dünya müziğini yakından takip eden Ömür Gedik, bu şarkının farklı sounduyla yepyeni bir dinleyici kitlesine de merhaba diyor.

Enes Bilal Taşçı yönetmenliğinde Honey Bee İstanbul yapım evi tarafından çekilen klipte Ömür Gedik’e Sakarya’dan kurtardıkları işkence mağduru “Evlat” adlı köpek eşlik etti.

Ömür Gedik, klipte ayrılığın hüznünü ev işleri yaparak atlatmaya çalışan bir kadını canlandırdı. Klipte ev temizliği yapan ve köpeği Evlat’a kahvaltı hazırlayan Gedik, “bu şarkıda ayrılığın hüznü var. İnsanların zor günlerinde en büyük destekçileri kediler ve köpekler oluyor. Bu klibi izleyip sokaktan bir can sahiplenenler olursa çok mutlu olurum” dedi.

Alişan & Tefo’nun ortak çalışması “Tükeneceğiz” yayında

Başarılı sanatçı ALİŞAN, Türk pop müziğinin kraliçesi Sezen Aksu’ya ait ve milyonların hafızasına kazınan “Tükeneceğiz” isimli şarkıyı yeniden yorumladı. Sürpriz çalışmada Alişan’a rap müziğin sevilen temsilcilerinden Tefo, kaleme aldığı sözleri ve yorumuyla da eşlik etti. Yeni single’ın düzenlemesi ise usta aranjör Erhan Bayrak tarafından yapıldı.

Mustafa Özen’in yönetmenliğini üstlendiği video klip şarkı ile eş zamanlı olarak MuzikPlay YouTubekanalında yayında.

Avrupa Müzik markası ile 12 Kasım Cuma günü yayımlanan Alişan & Tefo “Tükeneceğiz” isimli yeni single’ı tüm dijital müzik platformlarında bulabilirsiniz.

RAFET EL ROMAN & AYTEN ‘’ŞUBAT’’

Rafet El Roman yeni yetenekleri müzik piyasasına kazandırma yolunda çalışmalarına devam ediyor.

Yeni şarkısı ‘’Şubat’’ için yine genç bir yetenek olan Ayten Rasul ile muhteşem bir düete imza attı. Söz ve Müziği Gökay Tombaz’a ait olan, Azerbaycanlı genç şarkıcı Ayten Rasul’ün eşsiz yorumuyla renk kattığı,  ‘’Şubat’’ düetinin klip çekimleri Kapadokya’nın eşsiz güzelliğinde Burak Yıldırım yönetmenliğinde çekildi.

BİLAL SONSES GEÇMİŞİ ARALADIM

Bilal Sonses’in ‘’Babba Media & DMC’’ etiketiyle yayınlanan ‘’Geçmişi Araladım’’ adlı tekli çalışması tüm dijital platformlarda yayında!

Şarkının Söz ve Müziği Bilal Sonses imzası taşıyor Düzenleme: Bilal Sonses

Mix, Mastering: Buğra Kunt imzası taşıyor. Lyric Video: Fatih Kocatürk 

Produktör: Samsun Demir yeni nesilde yükselen isim olan Bilal Sonses kendi yazdığı şarkılarıyla iddalı çalışmalara imza atıyor. 

EMİR CAN İĞREK “İNTİHAŞK"

"Kor", "Beyaz Skandalım", "Nalan" gibi şarkılarla milyonların beğenisini kazanan başarılı şarkıcı Emir Can İğrek, bu kez, 2018 yılında hayatını kaybeden arkadaşı Onur Can Özcan'ın "İntihaşk" adlı şarkısına hayat verdi. 

21 yıllık yaşamında hit şarkılara imza atan Özcan'a saygı için yapılan "Söz Müzik Onur Can Özcan" albümünün üçüncü teklisini seslendiren İğrek, merhum arkadaşı ve yorumladığı şarkıyla ilgili  "Onur Can'la birlikte hayaller kurduk, aynı yollardan geçtik. Bütün şarkılarıyla gurur duyuyorum. Ona ait olan ölümsüz bir şarkıyı seslendirdiğim için mutluyum." dedi. Şarkının düzenlemesini Yiğit Avcı yaptı. 'İntihaşk' bugün Wovie etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

MELODİ'DEN FLY ME TO THE MOON'A YENİ YORUM

Frank Sinatra ile efsaneleşmiş olan ‘’Fly Me To The Moon’’ şarkısı Melodi tarafından yeniden seslendirildi. Netflix’in izlenme rekorları kıran ‘’Squid Game’’ dizisiyle tekrar popülerleşen şarkıyı, farklı vokali ve hareketli sounduyla Melodi’den dinleyeceksiniz. Söz ve müziği Howard Bart’a ait olan şarkının düzenlemesini ise Emre Bayar yaptı. Farklı renklerin kullanıldığı klibin yönetmenliğini ise Bahadır Meydan üstlendi.

SELİN’DEN TEKİNSİZ RUHLARA İLAÇ GİBİ GELECEK ŞARKI: GİDİP GEL 

Çok küçük yaşlardan beri geliştirdiği müzik kulağını ve Londra’da aldığı müzik eğitimini Türkçe-İngilizce sözlerin muhteşem uyumuyla harmanlayarak şarkılarına yansıtan Selin, dinlendiği anda insanı esir alan çıkış şarkısı “Gidip Gel” ile müzik yolculuğunda önemli bir adım atıyor.

İstanbul’da doğan ancak İngiltere’de büyüyen, ailesinin de tam desteğiyle müzikle hep iç içe olan 23 yaşındaki Selin Geçit, Warner Music Türkiye ile SELİN olarak yoluna devam ediyor ve yepyeni şarkısı “Gidip Gel”I bizlerle buluşturuyor.

Coverladığı şarkılar, müzisyen olan babasıyla olan videoları ve kendi şarkılarıyla hatrı sayılır bir kitleye sahip olan, Selin’in İngiltere dönüşünde karantinaya alındığı otelde yazdığı, ilk Türkçe sözlü şarkısı “Gidip Gel”, insanın ruhundaki tekinsiz gidip gelmeleri konu ediniyor ve bu çekişmeyi hem Türkçe hem İngilizce sözlerle bezeli muhteşem uyuma sahip bir düzenleme ile dinleyiciye sunuyor.