Kerimcan Durmaz Yeni Şarkısı İçin Gün Sayıyor!

Dj oldu unutulur dediniz, şarkı çıkardı tutmaz dediniz, youtuber oldu işin üstesinden gelemez dediniz. Kozmetik şirketi kurdu hepiniz ürün çıkardınız. Sonuç olarak o uzun yıllardır hayatımızda! Düşmanların gözü yaşlı ama Kerimcan yine Durmuyor! İlk single çalışması peşimde ile müzik listelerine iddalı giriş yaptı ve şarkı hala dinleniyor. Sosyal medyada duyduk yeni şarkısıda klibide hazır. Çok az kaldığını sevenleriyle paylaşan Kerimcan Durmaz yoğunluğu konserleri yetmez gibi hergün dans provalarına gidiyor. Pes diyorum! Ee ne varsa azimli ve istikrarlı insanda vardır. Uzun süre ülkesinden uzak kalsada arayı hiçbir zaman açmadı. Çektiği vloglarla milyonlarca kişi tarafından tıklanıldı. Yeni şarkısını merakla bekliyorum. Yine Türkiye standartlarının üzerinde bir iş olmayacağı belli. Başarılar dilerim


Ajda Pekkan’dan Efsane Albüm!

Süper Star’dan muhteşem albüm geldi. Uzun süredir sessizliğini koruyan Ajda hanım nihayet iddalı şarkılardan oluşan harika bir albüm ile sevenleriyle buluştu. Öncelikle 7 yıllık bir radyocu olarak şarkıları tek tek dinledim. İlk izlenimde Türk halkı tarzında bir albüm olmamış çok Avrupai ve aranjmanlar çok iyi gerçekten bu aralar herkes Tiktok tarzı vasat şarkılar dinlediği için Ajda hanımın şarkıları biraz doyumsuz gelebilir ama müzikten anlayanlar zamanla bu albümün hakkını verecek. Benim favori şarkılarım Ölsem Unutmam, Düşünme Hiç ve Bi Tık oldu. Bence stratejik bir hata olduğunu düşünüyorum şarkıyı tanıtan kliptir bu çıkış şarkısı klip ile yayına girmesi gerekirdi. Bu zamanda klipsiz şarkılar çok dinlenilmiyor. Yılların tecrübesi onlarında bi bildiği vardır diyorum...

Emsal Doğan Güzelliğiyle Instagram’da Düşman Çatlatıyor!

26 şubesi ve 1 Akademisi ile Türkiyenin birçok şehrinde hizmet veren Güzellik salonlarıyla adından söz ettiren Emsal Doğan rakiplerine hem fit vücudu hem güzelliği hemde iş disiplini ile meydan okuyor. Özel hayatından ve gündem yaratacak polemiklerden uzak kalan Emsal Doğan İnstagram hesabından yayınladığı birbirinden güzel pozlarıyla düşman çatlatıyor! Nişantaşı caddelerinde verdiği pozlar ile like yağmuruna tutuluyor. En son Beyaz Tv de Söylemez Olmaz programında yaptığı açıklamalarıyla dikkat çeken Emsal Doğan bir çok işlemleri canlı yayında açıklık getirerek anlattı.  


Bu İkiliye Dikkat!

Grand Müzik sahibi Hayrettin Güneş anlaştığı ünlü sanatçı Cengiz İmren ile hız kesmeden projelere devam ediyor. Cengiz İmren Grand Müzik etiketiyle yayınladığı Yılan şarkısı ile 8 milyon izleyiciye ulaştı. Bu ikili başarısını her zaman kutladılar. Daha sonra Hele Bakın Kim Gelmiş şarkısını Eylül ayında kliplendiren Cengiz İmren 3 milyon dinleyiciyi geçti. Şarkıların sözü ve müziği Cengiz İmren şarkısı taşıyor. Yıllardır yazdığı bir çok şarkı ile Türkiyenin önemli sanatçıları seslendirmiştir. Acaba Cengiz İmren’den bir proje albümü gelecek mi? Yıldız Tilbe, Orhan Gencebay, Sinan Akçıl gibi ünlü besteciler kendi şarkılarını ünlü isimlere okutmuş ve milyonlarca insana şarkılarını yeniden sevdirmişti. Özellikle bu projenin amacı Z kuşağınada şarkılarını duyurmak oluyor. Hayrettin beye ve Cengiz İmren’e müzik hayatında her zaman başarılar dilerim.


 İrem Eren ‘İhanet’ İle Yayında!

İrem Eren, müzikal kariyerine “İhanet” isimini verdiği yeni şarkısıyla devam ediyor.
Sözü ve müziği kendisine, düzenlemesi ise Mehmet Egemen Dervişoğlu’na ait olan “İhanet”in mix & masteringi Samet Önder Kök imzası taşıyor. Gen 5+1 Studio’da kayda alınan şarkının gitarında Yiğit Efe Sevindik yer alıyor. “İhanet” Hilmi Özer yönetmenliğinde kliplendirildi. Şarkıyı ilk dinlediğimde aranjesinin kaliteli olduğu ve müzik kalitesinin başarılı olduğunu hissettim. Daha sonra İrem şarkıya başladığında sesindeki verdiği lezzet şahane! Klip ise avrupa standarlarında olmuş gerçekten ayrıca şunuda söylemeden geçemeyeceğim Türkiye olarak klip çalışmalarımızda çok ilerlediğimizi düşünüyorum. Başarılar İrem Eren!


Ömür Demir ‘Bazen’ İle Yayında!

Sözü ve müziği Ömür Demir'e ait olan şarkının düzenlemesini Aytaç Özgümüş yaptı. Klip yönetmenliği koltuğunda ise Oğuzhan Ejderoğlu oturuyor. 15 Ocak 1990’da İzmir’de doğan Ömür
İlk profesyonel bestelerini 20 li yaşların başında şiir yazarak, daha sonrasında besteye dönüştürerek gerçekleştirmiş. 2011- 2015 yılları arası bir çok yerde sahne alarak kendini geliştirmiştir. Şarkıyı ilk dinlediğimde ses renginin farklı ve güzel olduğunu hissettim. Klip ve şarkı uyumuda çok güzel. Klibini kendi Youtube kanalına koymasıda büyük cesaret sonuçta yeni isimlerden birisi daha fazla kitleye hitap etmek zorunda. Kendisini genel olarak incelediğimde gayet kaliteli ve müziğe gönül vermiş bir insan olduğunu hissettim. Başarılar kendisine.


Ceren Gündoğdu ‘Yangınlara’ İle Yayında!

Türkçe Pop’un romantik sesi Ceren Gündoğdu yeni şarkısı ‘Yangınlara’ ile romantizmi funk gitarlar ve dans ritimleriyle buluşturuyor.
Aşka dair kafa karıştıran sorulara rağmen hata yapmaktan korkmayan bir kadının cesaretinden ilham alan şarkı, hüznü ve neşeyi aynı anda yaşamaya meyilli herkesi dansa davet ediyor.
Prodüktörlüğünü Arel Koray Nalbant’ın yaptığı şarkının sözü ve müziği Ceren Gündoğdu’ya ait.
Video-klibin yönetmen koltuğunda ise Onur Cabi yer alıyor.