Müzik Dünyası 

 

Özlem Çelik’ten Aşk Ertesi 

ikinci tekli çalışması olan  AŞKERTESİ adlı şarkısını dinleyici ile buluşturmanın  heyecanını yaşıyor. 2018 ağustos ayında yayınlanan ilk tekli çalışması 'yakmışım gemileri' ile büyük başarı yakalayan sevilen  sanatçı 10 ay aradan sonra ikinci tekli çalışması  'Aşkertesi ' ni dinleyicinin  beğenisine sunuyor. İstanbul’da Maltepe’de çekilen klip 20 kişilik büyük bir ekip ile 8 saat te çekildi.  Klip yönetmenliğini Alişan Günay Yıldırım’ın üslendiği  ,düzenlemesini Ufuk Algan 'ın  yaptığı   eserin söz ve müziği Sündüz Hanedan’a ait.  1 Mayıs 1985 Gökçeada doğumlu olan Özlem Çelik, ilk, orta ve lise eğitimini Gökçeada'da tamamladı. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Elektrik bölümünden mezun oldu ve 2007 yılında sahne hayatı başladı . 2007'den bugüne müzik hayatını profesyonel olarak sürdürmeye devam eden Çelik, 2016 senesinde evlendiği müzisyen eşi Gökhan Çelik ile müzik hayatında güzel işler yapma yolunda ilerliyor. Pek çok sahne çalışması yapan pek çok müzik severin sahne çalışmalarından da bildiği başarılı şarkıcı ayrıca uzun süre televizyonda şarkılar seslendirdiği bir müzik programı da yaptı. İlk tekli çalışması YAKMIŞIM GEMİLERİ şarkısını 13 Ağustos 2018 yılında müzik severlerle buluşturan ÖZLEM ÇELİK müzik hayatında emin adımlarla ilerlemeyi hedefliyor. Müzik dışında en çok kitap okumayı ve spor yapmayı seven Özlem Çelik, hayatta en çok korktuğum şey ise "Hayallerimden vazgeçmek olurdu" diyor. Tüm dijital platformlarda yer alan Aşk ertesi şarkısı şimdiden kısa sürede büyük beğeni toplayıp yüksek izlenme sayısı yakalarken Özlem Çelik kendine has müzik yorumu , müzikteki başarısı gibi özelliklerinin yanında pozitif enerjisi , ışıltısı ve güzelliğiyle de dikkat çekmektedir. Tüm bu nitelikleriyle Özlem Çelik gelecekte de adını sıkça duyacağımız çok önemli bir isimdir. Halen dinlemediyseniz Aşk Ertesi’ni mutlaka dinlemelisiniz. 

                           

 

ASLI MAJ ‘dan HERNEYSE YAŞANDI

 Başarılı yorumcu Aslı Maj uzun süredir üzerinde titizlikle çalıştığı yeni çalışması Herneyse Yaşandı  ile müzikseverlerin karşısına tekrar çıkıyor. İlk albümü "Denizler Gibi" ile 2017 yılında müzik dünyasına merhaba diyen Aslı Maj, "Gitme Kalbimden", "Hadi", "Sevi", "Hiç Huzur Kalmadı", "Dört Mevsim Ol Yanımda" gibi şarkılarından sonra yeni çalışması ile müzikte kalıcı olmaya devam etmek istiyor.

Uzun süredir üzerinde çalıştığı, sözü müziği kendisine düzenlemesi Cihan Aslan imzalı Herneyse Yaşandı şarkısını tamamlayan Aslı Maj müzikseverlerin beğenisine sunmanın heyecanını yaşıyor. ‘’Herneyse Yaşandı’’ayrıca yakın zamanda yayınlanacak ve 14 farklı şarkı ve yorumcudan oluşan bir Karma albümde yer alacak.  CS Müzik Medya etiketi ile yayınlanan "Herneyse Yaşandı" 'nın çekimleri …2 gün ... ‘de tamamlanan video klibinin yönetmenliğini Cem Sayar ve Caner Demiroğlu üstlendi. Aslı Maj 'Herneyse Yaşandı' CS Müzik Medya etiketiyle tüm dijital platform, radyolar ve müzik kanallarında yerini aldı. 

Akustikadam MERT ERŞAHİN'den  "İMKANI OLAN DELİRSİN"

 Adını, Balat’ta kurduğu kendi ahşap atölyesinde verdiği konserlerle duyuran Mert Erşahin, nam-ı diğer Akustikadam,  “İmkanı Olan Delirsin” adlı yeni şarkısını, klibiyle birlikte yayınladı. Bu yıl Şubat ayında yayımladığı "Neden" adlı şarkısının klibinde, bornoz-boxer yani yarıçıplak ev haliyle,  insanların bakışlarına aldırmadan  tüm Beyoğlu’nu arşınlayan “yalnız kahramanımız” Akustikadam, bu sefer kendisini aynı kılık kıyafetle bir sahilde yarı baygın şekilde buluyor ve olaylar gelişiyor. Türkiye’de daha önce çok denenmemiş olan “devam kliplerini” kısa film tadında sunmaya çalışan Mert Erşahin,  şarkıları şarkılara, klipleri kliplere bağlamaya devam ediyor.  Çekimleri iki günde, Bozcaada’da gerçekleşen klibin yönetmenliğini yine Mert Erşahin kendisi yaptı. Görüntü yönetmenliğini Uğur Evin üstlendi. Söz ve müziği  Mert Erşahin'e,  düzenlemesi ise Mehmet Tan’a ait olan "İmkanı Olan Delirsin" adlı şarkını mastering çalışmasını Özgür Yurtoğlu üstlendi. "İmkanı Olan Delirsin" tüm dijital platformlarda yayında.

Mert Erşahin Hakkında

1987 yılında İstanbul’da doğan Mert Erşahin, Kadir Has Üniversitesi Reklamcılık Bölümünden mezun oldu. Çeşitli reklam ajanslarında metin yazarlığı yaptıktan sonra; bir süre sinema sektöründe çalıştı.  2013 yılında severek çalıştığı bu dünyayı geride bırakıp, müziğe daha fazla zaman ayırabilmek adına, dede ve babadan miras aldığı ahşap atölyesini revize etti ve Atölye Kafası’nı kurdu. Bu atölyeye kurmuş olduğu sahnede 2016 yılından beri düzenli olarak verdiği konserler ile dinleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. İlk EP projesi "Akustikadam" 2018 yılında yayımlandı. Albümden "Umutsuz Ev Kadını" ve "Aşık Olmayız Korkma" isimli şarkılarını kliplendirdi. İlk single çalışması "Adile'siz Naşit" 2019 yılının Ocak ayında yayımlandı. İkinci single çalışması "Neden" 2019 yılının Şubat ayında yayımlandı ve kliplendi. Üçüncü single çalışması "İmkanı Olan Delirsin" adlı şarkıyı ise 2019 yılının Ağustos ayında müzik severlerle buluşturdu.

MEHMET ÖNCÜ'DEN İKİNCİ SİNGLE "İKİ YÜZ"

 2017 yılında yayımladığı "Yine de Sen Bilirsin"adlı  single şarkısıyla beğeni kazanan Mehmet Öncü,  "İki Yüz" adını verdiği ikinci single şarkısını müzik severlerle buluşturdu. Sözü ve müziği Onur Toprak'a, aranjesi Mert Ustaoğlu'na ait olan şarkının mix çalışması Utku Ünsal'a, mastering çalışması ise Emre Kıral'a ait. Almanya ve Avusturya sınırlarına yakın olan Bodensee adlı bölgede çekilen klibin yönetmenliğini Yıldırım Yıldız üstlendi. Mehmet Öncü'nün "İki Yüz" adlı single çalışması "Case Music" etiketi ile tüm dijital platformlarda, klibi ise sosyal platformlarda yerini aldı. 

İKİ YÜZ

Bıçağın iki yüzü gibi bu aşk

Sen kes, ben kör kalayım..

Duygular silinirken bizden birer birer

Bağır çağır, ben kime susayım..

Ne yapayım bir başına

Hiç biz olmadan, söyle nasıl savaşayım

Hadi git geç olmadan

Boşa vaktin dolmadan

Bari yokluğuna alışayım

Yanmışım, yanlışım, bi haine kanmak

Ölmüşüm bitmişim sebepse inanmak

Yanmışım, yanlışım, bi haine kanmak

Ölmüşüm bitmişim sebepse inanmak

Söz & Müzik: Onur Toprak

Aranje: Mert Ustaoğlu

Mehmet Öncü Kimdir ? 

Mehmet Öncü, Yozgat Özler Köyü doğumlu. 6 yaşına kadar Özler Köyü'nde yaşayıp,  sonrasında ailesiyle Almanya'ya yerleşti. 16  yaşından bu yana  Stutgart’ta popüler bir mekanda başlayan ilk sahne tecrübesinden sonra, yıllardır Türkiye ve Avrupa'da pek çok mekanda ve sayısız festivalde sahne almıştır. 2004 yılında sahne çalışmalarının yanı sıra silahlı koruma eğitimi alarak 14 sene boyunca  özel koruma olarak çalışmıştır. "Yine de Sen Bilirsin" adlı İlk single çalışmasını 2017 yılında, "İki Yüz" isimli ikinci single çalışmasını ise  2019 yılında Temmuz ayı sonunda yayımlamıştır. Halen Türkiye ve Avrupa' da sahne almaya devam etmektedir.

Medya Dünyası 

 

Kangal Bayram Şenliği ve Kültürel Gastronomi Festivali Gerçekleştirildi! 

Sivas’ın Kangal ilçesinde bu yıl ilki gerçekleştirilen “Kangal Bayram Şenliği ve Kültürel Gastronomi Festivalinde” yöresel lezzetler görücüye çıktı. Sivas'ın Kangal ilçesinde bu yıl ilki gerçekleştirilen “Kangal Bayram Şenliği ve Kültürel Gastronomi Festivalinde” yöresel lezzetler görücüye çıktı. Kangal Belediyesi ve Bergamot İnternational işbirliğiyle bu yıl ilki düzenlenen “Kangal Bayram Şenliği ve Kültürel Gastronomi Festivali” renkli görüntülere sahne oldu. Kangal'a özgü yöresel lezzetlerin görücüye çıktığı şenlikte davetlilere Buğday Kavurgası kavrulup ikram edildi. Katılımcılar izledikleri halk oyunları gösterisinin ardından çalan davul ve tulum eşliğinde oyunlar oynadı. 1 kilo böreği 1 dakikada yedi Etkinlikler kapsamındaki Kömbe yeme yarışması ilgi gördü. Yarışmacılardan Alparslan Gürsoy 1 dakika içerisinde yörede Kömbe olarak adlandırılan bir tür böreği 1 dakika içerisinde yemeyi başarıp 1. geldi. Gürsoy, yarışma için gün içerisinde hiç yemek yemeğini, yarışmadan önce gözlerinin açlıktan kararmaya başladığı ama Kömbe'yi yemesinin ardından gözlerinin açıldığını söyledi. Kangal'da ilk oldu Etkinlik hakkında bilgi veren organizasyon komitesinden Neslihan Erşahin, “Programımızın amacı, Kangal'da geçmişte yapılıp uzun süredir yapılmamış olan etkinlikleri bu yıl ilkini yaptığımız bu organizasyon ile yeniden gündeme getirmektir. Bayram şenliği adı altında programımızı gerçekleştiriyoruz” dedi. İnci Kahraman ise yaptığı açıklamada, “Kangal'da geçmişte yapılan ancak uzun süredir yapılmayan festivalleri yeniden gerçekleştirmek için, bir bayram şenliği bir gastronomi şenliği adı altında gerçekleştiriyoruz. Burada yurttaşlarımız kaynaşıyor. Kültürlerini paylaşıyorlar” dedi. Festival, Veysel Kaya, Göknur Akyüz, Ali Akbulut, Mürvet, Gönül Ceyhan, Cemal Özcan ve Sercan Tunç'un gece konserleri ile devam etti.

Kim Kimdir ? 

Buse Melis Eren

Buse Melis Eren 8 Nisan 1996’da doğdu. İlköğrenimini Yasemin Karaya İlköğretim Okulunda orta okul ve liseyi ise Ted Ankara Kolejinde tamamladı. Üniversite eğitimi için Başkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslar arası İlişkiler Bölümünü Tercih etti. Halen buradaki eğitimini sürdürmektedir. Şiir yazmayı , müzik dinlemeyi seven yeni insanlarla tanışmayı ve iletişimi de çok seven Buse Melis Eren Ankara’da yaşamaktadır. Aslen İzmirlidir ve koç burcudur. En sevdiği renk lila olan Buse Melis Eren maviyi ve denizi de çok sevmektedir. Deniz sporlarına ilgisi bulunan ve surf yapmayı çok seven Eren özellikle özgürlüğüne çok düşkündür. Sağlığın mutluluktan geçtiğine inanır. Hayvansever yönü bulunan özellikle kedileri çok seven Buse Melis Eren çok yönlü olarak kendisini geliştirmeye yönelik çalışmalarını sürdürmektedir. Buse Melis Eren önümüzdeki günlerde dizi çalışmaları yapacaktır. Kendine has ekran yüzü ile spikerlik ve sunuculuğa dair çalışmalar da düşünen genç güzel farklı alanlardaki yeteneği , çalışkanlığı , kendine özgü stili gibi özelliklerinin yanında pozitif enerjisi , ışıltısı , güzelliği ve düzgün fiziği ile de dikkat çekmektedir. Buse Melis Eren tüm bu nitelikleriyle gelecekte de adını sıkça duyacağımız çok önemli bir isimdir.

Esra Kaya 

Esra Kaya Ankara’da doğdu. 2011 yılında  Gazi üniversitesi Kimya öğretmenliği bölümünü kazandı. Ayrıca hayal ettiği bölüm olan Radyo Tv programcılığı için Anadolu Üniversitesi Radyo ve Televizyon programcılığı bölümünü 2012 yılında okumaya başladı.  2 üniversiteyi aynı anda götürerek 2015 yılında Anadolu Üniversitesi’nden ve 2017 yılında kimya öğretmenliğinden mezun oldu. 2016'da Konya Selçuk üniversitesi Gazetecilik bölümünü kazandım ancak iş hayatına başladığı için devam etmedi. Radyo tv biter bitmez Ankara’nın en çok dinlenen radyosu olan Radyo Vizyon 'da haber spikeri olarak başladı. Bu arada 2017 yılında Kanal 5 televizyonunda muhabir editör ve perfore olarak devam etti . Bunların yanı sıra Altı Nokta Körler Derneği'nde ve Milli Kütüphane'de görme engelliler için kitaplar seslendirdi. Kanal 5 ten ayrıldıktan sonra öğretmenlik yapmaya başladı ama programcılığı da bırakmadı. Radyo Vizyon'da Pazar günleri 16:00-19:00 saatleri arasında Esra ile Keyifli Hafta Sonları programını 1,5 yıl boyunca yürüttü. Ardından öğretmenliğin de etkisiyle eğitim programı olan Esra ile Eğitimde Vizyon'u yaptı ve her branştan öğretmenlerle eğitimdeki gelişmeleri değerlendirdi. 

Şu anda Gazi üniversitesi Kimya Eğitiminde Yüksek Lisans çalışmalarını sürdürmektedir. Radyo Vizyon'da Cumartesi günleri 17:00-19:00 saatleri arasında radyo programı devam ederken öğretmenlik de yapmaktadır. Esra Kaya çok yönlü birikimi , kendine özgü sunumu , eğitimciliğin de getirdiği iletişim yönü  pozitif enerjisi , ışıltısı ve güzelliğiyle de dikkat çekmektedir. Esra Kaya tüm bu nitelikleriyle gelecekte de adını sıkça duyacağımız çok önemli bir isimdir.

İbrahim Edebali

İbrahim Edebali 19 Şubat’ta İstanbul’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı.

2009’da Üniversite eğitimi için Düzce’ye yerleşti. 2011 yılında girdiği On4’televızyonunda 2014 yılına kadar spor muhabiri/editörü olarak çalıştı. 2014 yılında çeşitli sebeplerden dolayı sektörden ayrıldı.

2019 yılında sektöre on4 televizyonunda yeniden dönen İbrahim Edebali editör ve sunucu olarak görev yapmaya devam etmektedir. İbrahim Edebali özellikle spor alanındaki bilgi birikimi çok yönlülüğü kendine özgü sunumu gibi özelliklerinin yanı sıra pozitif enerjisi ile de dikkat çekmektedir. İbrahim Edebali gelecekte de adını sıkça duyacağımız çok önemli bir isimdir.

Yağmur Erel 

Yağmur Erel Ankara’da doğdu. Çocukluğundan beri medya iletişim ve gösteri dünyasında olmak isteyen Yağmur Erel hayal gücünün ve yeteneklerinin farkında olan bir çocuktu. İlköğreniminin ardından daha çok genç yaşta iletişim alanını seçti. Radyo – Televizyon bölümü olan Türk Telekom Anadolu Lisesi’ni tercih etti. Bu süreçte Stajyer olarak girdiği TRT’de çocuk eğlence programında 7 sene yönetmen yardımcılığı yaptı. Aynı zamanda tiyatroya ilgisinden dolayı Müjdat Gezen Sanat merkezinde eğitim aldı ,oyunculuk yaptı.TRT seslendirme stüdyolarında eğitim alarak seslendirme yaptı. O dönem tanıştığı spikerlik ve sunuculuğun duayen ismi Zafer Kiraz ‘dan diksiyon dersleri aldı. Yağmur Erel halen öğrenmeye olan bitmeyen tutkusuyla eğitim çalışmalarını devam ettirmektedir. Halen Türk Dili ve Edebiyatı alanında da eğitimini sürdürmektedir. Yağmur Erel o süreçte Ankara’da o dönem yeni kurulan Avrasya tv de resim seçici olarak işe başladı , beş sene boyunca editörlüğe kadar yükseldi kanalın kapanması ile medya alanındaki çalışmalarını iletişim alanına yönlendirdi. Yağmur Erel halen Sağlık  Bakanlığında görev yapmaktadır. Yağmur Erel özellikle asıl yapmayı düşündüğü iş olan haber spikerliği ve sunuculuğa dair çalışmalar yapmak istemektedir. Yağmur Erel bu mesleğe dair yeteneği, çok yönlü birikimi, daha küçük yaşlardan itibaren bu alana yönelerek aldığı eğitimler , kendine özgü sunumu gibi özelliklerinin yanı sıra pozitif enerjisi, ışıltısı ve güzelliğiyle de dikkat çekmektedir. Yağmur Erel tüm bu nitelikleriyle gelecekte de adını sıkça duyacağımız çok önemli bir isimdir.