Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar ; 

Geçtiğimiz günlerde, Star Tv ekranlarında beğeniyle izlenen yapımcılığını Şükrü Avşar’ın yaptığı    ‘’Fazilet Hanım ve Kızları’’ dizisinin genç ve yakışıklı oyuncusu Alp Navruz ile karşılaştık. Kendisini tebrik ettim oyunculuktaki başarısından ve duruşundan ötürü. Alp Navruz bence son dönemde Türkiye’nin yeni jönlerinden birisi olmaya aday, Öykü ve Senaryosunu Kuzenim Sırma Yanık’ın üstlendiği dizide bence Alp Navruz’un ismi en başta yazmalı artık yeni sezonda tabikide. Kısacası dizi ve oyuncuları hakkında gözlemlerime dayanarak şunu söyleyebilirim, dizi halk tarafından beğenildi ve tuttu. Oyuncular, senaryo, ekip, yapım şirketi oldukça başarılı. Herbirini teker teker tebrik ediyorum artık yeni sezonda merakla bekliyoruz bakalım neler olacak... 

ALP NAVRUZ, SESSİZLİĞİNİ KORUDU! KAVGA İLE İLGİLİ SORULARI YANITSIZ BIRAKTI! 

‘Fazilet Hanım ve Kızları’ dizisinde ‘Sinan Egemen’ karakterini canlandıran başrol oyuncusu Alp Navruz,   Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takılmış. Menajeri Uğur Keleş ile birlikte Eataly Restourant’ta iftar yemeği yiyen genç oyuncu, muhabirlerin dizi setinde rol arkadaşı Çağlar Ertuğrul ve Ecem Baltacı arasında yaşanan kavga ile ilgili sorularını yanıtsız bırakmış. Gelen duyumlar böyle Bravo Sevgili kardeşim Alp doğru yoldasın sen sadece işine mesleğine odaklan, kim ne yaparsa yapsın sen sadece işinle alakalı konularda konuş ve konuşmaya devam et. 

SİNEMANIN GÜZEL OYUNCUSU MERAL KONRAT KIZINI EVLENDİRDİ...

Türk Sineması'nın güzel ve başarılı oyuncusu Meral Konrat kızını evlendirmek için 1.5 aydır devam ettiği turne oyununa ara vererek koşa koşa İstanbul'a geldi. Sinemanın güzeli Meral Konrat'ın kızı Selen Sarı,  2008 yılında Show Tv'de ''Benim Annem Dans Edemez'' yarışmasında tanıştığı Bertan Arın ile dünya  evine girdi. Bu yarışmada Selen Sarı 1. Bertan Arın ise 3. olmuştu. Sarıyer'in sırtalarında düzenlenen muhteşem  Kır Düğünü'nde Meral Konrat'ında görev aldığı Film-San Vakfı  Kurucu ve Şeref üyeleri olan sanatçı dostları Anta Toros, Devlet Devrim, Nermin Denizci, Nilüfer Aydan, Ufuk Kaplan, Levent Aykul ve Kıvanç Terzioğlu'nun yanı sıra Hakter Balaban, Levent Sülün, Haluk Yüce, İhsan Önal, Ömür Akkan, Cenk Torun, Burhan Akdağ, Nursel Eroğlu, İnanç & Yıldız Terzioğlu, Sema Bekmez, Burhan Zorlu, Ali Eşitmez, Abdurrahman Keskiner ve çok sayıda işadamı ile seçkin davetliler yer aldı. Sevgili dostum Meral Konrat’ı, sevgili kardeşlerim Selen ve Bertan’ı canı gönülden kutluyorum, bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Saygılarımla…

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın…