Sevgili Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar; 

DİVO CENK YÜKSEL ABD’DE CUMHURİYET BALOSUNDA SAHNE ALDI... 

Ünlü solist ve yazar Cenk Yüksel, Türkiye Cumhuriyeti’inin kuruluşunun 98. yılı kutlamaları kapsamında New York’ta düzenlenen muhteşem baloda unutulmaz bir konser verdi. Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu’nun yeni Başkanı Faruk Acar ve yeni yönetimin düzenlediği Cumhuriyet balosunda, ellerinde Türk bayraklarıyla birlikte 10. yıl marşını seslendiren Cenk Yüksel, konuklarla birlikte duygusal anlar yaşadı. Türkiye’nin Divasi Bülent Ersoy’un tahtına aday gösterilen Türkiye'nin Divo'su Cenk Yüksel, Cumhuriyet balosunun ilerleyen saatlerinde repertuvarında yer alan ‘Kaset Şarkıları’nı seslendirdi. Konukların istek parçalarına da ayrıca yer veren ünlü solist, bir ara sahnede yanına gelen bir hayranının “Tarkan Beyefendi Türkiye’nin Zeki Müren’i ise sizde gelecekte Türkiye’nin Bülent Ersoy’u olacaksınız. Sizi çok seviyoruz’ dedi. Hayranının iltifatına memnun olan Yüksel ‘İnşallah’ diyerek yanıt verdi. Bu diyalog karşısında salonda kahkalar havada uçuştu. Coşkuyla kutlanan Cumhuriyet balosu Cenk Yüksel’e takdim edilen plaketle son buldu.

CEM YILMAZ İLE KAHKAHALAR YENİDEN KÜLTÜRPARK'TAN YÜKSELDİ 

Sevilen komedyen Cem Yılmaz, Kerki Solfej ve CMYLMZ Fikir Sanat’ın düzenlediği “Diamond Elite Platinum Plus” gösterimiyle yeniden İzmirlilerle bir araya geldi. Gösterime girdiği günden bu yana gişe rekorları kıran Diamond Elite Platinum Plus, İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nu dolduran seyircisinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Açık Havayı dolduran izleyiciler usta komedyenin harika performansıyla eğlence dolu bir akşam yaşadılar.

FARUK K’DAN YILDIZ ÇOCUKLAR 

Pop müziğin sevilen sanatçı Faruk K. Büyük yıldız olacak çocuk proğramı ile ekranlara dönüyor. Müzik hayatına başladığı ilk günden bu güne çocukların büyük sevgisini kazanan ve yıllarca anaokullarında ,branş ders olarak bale ,modern dans ve jimnastik eğitmenliğide yapan Faruk K youtube kanalında başlayacak olan çocuk proğramının çekimlerini tamamladı.Birbirinden yetenekli çocukların hünerlerini sergilediği proğramda ,yeşil ateş ve mercimek kukla karakterlerinin serüvenleri ve uzman klinik psikoloğ Esin Gözükırmızı'nın Anne ve babaları çocuk gelişimi üzerine vereceği bilgilerle eğitici ,öğretici ve eğlendirici proğram her pazar saat 11.00 de Faruk k youtube kanalında olacak.

GELENEKSEL BHT MOONLIFE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU  

Türkiye’nin yıldızlarını buluşturan BHT Moon Life Ödülleri önceki akşam Crowne Plaza İstanbul Florya Hotel’de gerçekleşti. İş, sanat, spor, siyaset, magazin ve cemiyet dünyasından çok sayıda ünlü ismi bir araya getiren ödül töreninde 4 kategoride çok sayıda ödül sahiplerini buldu. Bu yıl 9'uncusu düzenlenen ve geleneksel hale gelen BHT Moon Life Ödülleri muhteşem bir geceye imza attı. Buket Aydın'ın sunuculuğunu yaptığı törende Moon Life Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alp uzun zamandır gerçekleştirmeyi arzu ettiği törene katılım sağlayan herkese teşekkürlerini iletti. BHT Moon Life Ödül Töreni’nde; Yılın En Tarz Albümü ve En İyi Pop Sanatçı Ödülünü Hande Yener, Yılın En İyi Dizi Erkek Oyuncu Ödülünü Kerem Alışık, En İyi Kadın Dizi Oyuncusu Ödülünü Fadik Sevin Atasoy, En İyi Kadın Türk Sanat Müziği Sanatçısı Ödülünü Safiye Soyman, En İyi Kadın Fantezi Müzik Sanatçısı Ödülünü Zara, En İyi Erkek Türk Sanat Müziği Sanatçısı Ödülünü Ayhan Aşan, Sahnelerin En İyi Performansı Ödülü Fatih Ürek, En İyi Pop Müzik Erkek Sanatçı Ödülü Gökhan Türkmen, Yaşam Boyu Meslek Onur Ödülü Orhan Gencebay, Müjdat Gezen, Uğur Dündar, Yılmaz Vural, Erol Köse aldı. Gülben Ergen’in ve Ozan Doğulu'nun sahne aldığı gecede doyasıya eğlenen misafirler, unutulmaz bir akşam yaşadılar.

Saygılarımla…

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın.