BÜYÜK FİNAL ÖNCESİ ÇUKUR’UN KADROSUNA BAŞARILI OYUNCU SARP AKKAYA KATILDI!

Sevgili Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar;

Ay Yapım imzalı, Show TV’nin fenomen dizisi ‘Çukur’un büyük finaline son 3 bölüm kala oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Başarılı oyuncu Sarp Akkaya, dizinin yeni bölümünde Cumali Amca’nın son kozu olarak gördüğü Şahram karakteriyle seyircinin karşısına çıkacak.

Dördüncü sezonuyla 7 Haziran akşamı büyük final yapmaya hazırlanan ‘Çukur’un oyuncu kadrosuna Sarp Akkaya dahil oldu. Koçovalı Kardeşler’in Amca’ya karşı verdiği büyük savaşta çok önemli bir yere sahip olan Şahram’a hayat verecek Akkaya, dün ilk sahnesi için sete çıktı. Ünlü oyuncunun canlandırdığı Şahram karakterinin final öncesi Çukur’da dengeleri nasıl değiştireceği şimdiden merakla bekleniyor.

‘Çukur’ son 3 bölümüyle Pazartesi akşamları Show TV’de…

Saygılarımla 

Sağlıcakla kalın ama sevgisiz kalmayın.

Kıvanç TERZİOĞLU 

Bülent Ortaçgil Cover'ı Normal ile sevenlerini selamlıyor!

Ekşi Sözlükte “Ajda Pekkan” için “Türkiye’de değişmeyen tek şey” diye bir yorum vardır. Halbuki gelmiş geçmiş en iyi kent ozanlarımızdan Bülent Ortaçgil tarafından 1998 yılında yazılmış “Normal” şarkısı Ajda’nın değişmemek konusunda hiç de yalnız olmadığının kanıtı gibidir. Ve 2021 yılında hala Normal’in tanımı üzerinde mutabakat sağlayamayan dünya ve ülkemiz için güncel söyleminden zerre kayıp vermemiştir. Bu nedenle sanki dün yazılmış gibi bir heyecanla yeniden söylemek istedim.  Sevgili Ogün Dalka’nın düzenlemesi, çalan şahane müzisyen arkadaşlarımız, mix- mastering’de Onur Koç, kapak resmini çizen ressam Engin Doğan, kapak tasarımımızı yapan Neslihan Bilge, klip yönetmenimiz İrfan Yıldırım ve tüm Pasaj&Garaj Müizk ekibi ile şarkımızı sizlerle buluşturmaktan mutluluk duymaktayız. Alınız, bağrınıza basınız.

Nuri Harun Ateş Biyografi

1980 yılında İzmir’de doğdu. Orta ve lise öğrenimini Buca Anadolu Lisesi Fransızca bölümünde tamamladı. İlk olarak 9 Eylül Devlet Konservatuvarı Opera Bölümü sonrasında Mimar Sinan Üniversitesi, İstanbul Devlet Konservatuvarı ve burs alıp gittiği İsviçre’de Schola Cantorum Basiliensis’de Opera eğitimine devam etti. 2003 yılında Zürih İnternasyonal Tiyatro festivali performans ödülünü kazandı. 2007 yılında Siemens Opera yarışması Jüri özel ödülünü kazandı. Avrupa’nın önde gelen tiyatro ve müzik festivallerinde sahne aldı. 2015 yılında ilk albumü “Kafası Karışık Kontrtenor” yayınlandı. 2018 yılında Sezen Aksu ile düeti “Geçmişe Susmasını Söyle” yayınlandı. Müzik ve sahne hayatına İstanbul’da devam etmektedir.

Birce Akalay, Yekta Kopan, Balçiçek İlter, Kaan Sekban, Zeynep Atakan ve daha birçok başarılı isim NOKTA KOY Zirvesinde buluşuyor

Kadını güçlendirme hedefiyle çalışan liseli gençlerin okuldan okula dolaşan Şiddete Nokta Koy projesi, her yıl bir de konferans düzenlemekte.  Pandemiye rağmen vazgeçmeyen gençler ‘’NOKTA KOY Zirvesi’’ni bu yıl İnstagram’dan gerçekleştirecek.  Birce Akalay, Yekta Kopan, Balçiçek İlter, Kaan Sekban, Zeynep Atakan ve daha birçok başarılı ismin katılacağı zirve, @siddetenoktakoy sayfasından canlı olarak yapılacak. Zirvenin bu yılki teması ‘’Kadına Yönelik Önyargılara ve Kalıpyargılara NOKTA KOY’’ olacak.  Böylece kadının farklı alanlarda karşılaştığı olumsuz tutumlar ve bunlardan beslenen ve üstü kapatılan ayrımcılıklar incelenirken, birçok meslek grubundan başarı örnekleri zirveye misafir edilerek, gençlere hayallerin gerçekleşmesinin cinsiyete bağlı olmadığı mesajı verilecek.  20-23 Mayıs tarihlerinde, saat 17:00-19:00 arasında, toplamda 26 söyleşi gerçekleştirilecek.  Katılımcıların tam listesini görmek isteyenler, ilişikteki tabloya ya da @siddetenoktakoy Instagram hesabına göz atabilir. Nokta Koy Zirvesi duyurusunu paylaşarak gücünü keşfetme yolunda ilerleyen kadınların ilham veren kişilerle tanışmasına yardımcı olabilirsiniz.

İpek Demir’den yeni single Çaresi Aşk’

“Unutuverdim” şarkısıyla dinlenme rekorları kıran İpek Demir, yeni single’ı “Çaresi Aşk”ı müzikseverlerin beğenisine sundu. Zeki Güner’in imzasını taşıyan çalışma, Goed Music etiketiyle yayınlandı. “Unutuverdim” single’ı ile YouTube’da 2 milyon izlenme barajına ulaşan İpek Demir, birbirinden iddialı şarkıları dinleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Başarılı sanatçı, bir süredir üzerinde çalıştığı yeni single’ı “Çaresi Aşk”ı Goed Music etiketiyle dijital platformlarda beğeniye sundu. Söz ve müziği, birçok şarkısı dillere pelesenk olmuş başarılı sanatçı Zeki Güner’in imzasını taşıyan “Çaresi Aşk”ın düzenlemesini ise Taner Çalık yaptı. İpek Demir’in etkileyici yorumuyla hayat verdiği şarkı, yayına girdiği andan itibaren büyük ilgi gördü. Yarım kalmış bir aşk hikayesini anlatan “Çaresi Aşk”, klibiyle de beğeni topladı. İpek Demir, yönetmen koltuğunda Deniz Akkabak’ın oturduğu klip için Türkiye’nin en gözde tatil beldelerinden Fethiye’de kamera karşısına geçti. Deniz ve güneşi özleyenlerin içini ısıtacak klip, NetD Müzik’te yayınlandı

İnan Ulaş Torun “Bayram Şekeri” ile geliyor...

Netflix’te yayına giren “Gelincik” filmindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren İnan Ulaş Torun, vakit kaybetmeden yeni projesi için kolları sıvadı. Başarılı oyuncu, başrolü Öykü Gürman’la paylaştığı “Bayram Şekeri” adlı yeni filmi için Mersin’de kamera karşısına geçti. Rol aldığı sinema filmleri ve dizilerde sergilediği başarılı performanslarla yapımcıların vazgeçilmez oyuncuları arasına giren İnan Ulaş Torun, son günlerde “Gelincik” filmiyle adından söz ettiriyor. Orçun Benli’nin yönettiği, dijital yayın platformu Netflix’te seyirciyle buluşan filmdeki oyunculuğuyla göz dolduran Torun, şimdilerde başka bir projenin daha heyecanını yaşıyor. İnan Ulaş Torun, yönetmen koltuğunda Bilal Kalyoncu’nun oturduğu “Bayram Şekeri” adlı yeni sinema filminde başrolü üstlendi. Torun’a güzel oyuncu Öykü Gürman’ın eşlik ettiği filmin çekimlerine geçtiğimiz günlerde Mersin’de başlandı. 2021 yılı içinde seyirciyle buluşması planlanan “Bayram Şekeri”, bir mucizenin hikayesini beyazperdeye taşıyacak.

AYÇA AYŞİN TURAN VE ALP NAVRUZ’U BULUŞTURAN 

Bu yaza romantik hikayesiyle damga vuracak Ay Yapım’ın Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’u buluşturan yeni dizisi ‘Ada Masalı’nın oyuncuları çekimler başlamadan önce okuma provasında bir araya geldi. Star TV ekranlarında izleyici ile buluşacak dizinin çekimleri çok yakında başlıyor. Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un yer aldığı, Ay Yapım’ın Ali Bilgin yönetmenliğindeki yeni dizisi ‘Ada Masalı’nın çekimler öncesi son hazırlıkları tamamlanıyor. Romantik hikayesiyle yaza damga vuracak dizinin okuma provası gerçekleşti. Son dönemin beğenilen, başarılı oyuncuları Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un başrolleri paylaştığı dizide ikili dışında İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener gibi önemli isimler yer alıyor. Senaryosunu Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı Star TV ekranlarında izleyici ile buluşacak dizinin çekimleri çok yakında başlıyor.

Cihan Suyolcu’dan Tarkan’ın Yengesi Demet ile Sürpriz Düet

“Beni Bi Sal”, “Koyu Gri” gibi şarkılarıyla adını duyuran, müzik dünyasının üreten isimlerinden Cihan Suyolcu ve Tarkan’ın yengesi oyuncu Demet Erdem, “Zor Adam” şarkısıyla sürpriz bir düet çalışmasına imza attı. Cihan Suyolcu: “Bu şarkıya çok uzun zamandır çalışıyorum, Demet’in sesiyle yaptığı minik dokunuş şarkıma ayrı bir tat kattı.” diyerek duygularını ifade etti. Söz, Umutsuz Ev Kadınları ve İşler Güçler gibi dizilerle oyunculuk kariyeriyle tanıdığımız Demet Erdem ise, “Oyunculuktan sonra müzik dünyasına da bu çalışma ile adım atmış oldum, Cihan’la yaptığımız bu çalışma benim için yepyeni bir deneyim oldu.” dedi. Sözü Cihan Suyolcu, müziği Fırat Haznedaroğlu, aranjesi Esad Fidan, video klibi Murat Özgün Tan imzası taşıyan düet çalışması “Zor Adam”, Avrupa Müzik etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

Cüneyt Arkın Benim Hikayem'in konuğu olacak

Çiğdem Tunç ve Murat Parasayar’ın beraber sunmakta oldukları 'Benim Hikayem' adlı program bu haftada tekrar herkesi ekrana bağlamaya hazırlanıyor. TGRT Haber kanalının ezberleri bozan programı 'Benim Hikayem’'in bu hafta ekranlara gelecek konuğu Türk sinemasının ünlü isimlerinden Cüneyt Arkın. Türk sineması içerisinde 350 taneden çok filmde başrolde yer alan, Yeşilçamın yakışıklı Jönü olarak tanınan Cüneyt Arkın’ın yaşamının yanı sıra bilinmeyenleri ile birlikte çocukluğu, sinemaya kimin sayesinde giriş yaptığı ve daha fazlası Benim Hikayem adlı programda mercek altına alınmış olacak. Öte yandan sürpriz olarak Cüneyt Arkın’ın çok yakın sanatçı dostları da canlı yayında yer almış olacak. Gerçek yaşam hikayelerini ekrana taşımasıyla öne çıkan ve ilk iki bölümüyle büyük bir beğeni toplamayı başaran; 'Benim Hikayem' Cumartesi gününde saatler 21.30’u gösterirken TGRT Haber’de olacak.

Dj Ömer Ali Dönmez Zirveye Oturdu

Yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Dj Ömer Ali Dönmez , müzik severlerin beğenisine aynı anda sunduğu iki şarkıyla, iTunes müzik listelerin de birinci ve ikinci sırada yer alarak zirveye oturdu.Dünya çapında yaptığı ‘The Invitation ‘ ve ‘ Psycho ‘ isimli çalışmalarla kısa sürede listelere giren Dj Ömer Ali Dönmez , bir çok şarkı ve şarkıcıyı geride bırakarak büyük bir başarıya imza attı.