Sevgili Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar;

Evet geldik yılın son haftasına ve 2018 yılının son yazısına, 2019 Yılının Herkese Mutluluk, Sağlık, Başarı ve Huzur getirmesini canı gönülden diliyorum. 2019 yılında tekrardan görüşmek üzere. Mutlu Yıllar….

“Mucize 2: Aşk” VİZYONA GİRMEYE HAZIRLANIYOR  ! 

Mahsun Kırmızıgül’ün dev oyuncu  kadrosu ile merakla beklenen “Mucize 2: Aşk” filminin ilk fragmanı görücüye çıktı. Mart ayında vizyona girmesi beklenen filmin fragmanı izleyiciden tam not aldı. “Mucize 2: Aşk”  filminin çekimleri,  İzmir Foça’da özel olarak hazırlanan sette yapıldı. Konusu kadar oyuncu kadrosu ile de dikkat çeken 'Mucize 2: Aşk filminin tüm cast çalışmalarını  bugüne kadar Türkiye’nin en önemli Tv dizisi ve bir çok sinema filminin oyuncu castını üstlenen  Cem Gülaç’ın sahibi olduğu Cem Ajans Gold tarafından gerçekleştirildi. Başarılı cast direktörü Cem Gülaç yaklaşık 6000 kişilik oyuncu kadrosuyla 3 ay gibi bir sürede çektikleri , “Mucize 2: Aşk” filmi ile ilgili konuştu Gülaç  “Mahsun Kırmızıgül’ün  bu sağlam senaryolu filmi için ekipçe hepimiz  canı gönülden mesai harcadık ve ortaya çok güzel bir iş çıktı. Şimdi vizyona gireceği 2019 Mart ayını heyecanla bekliyoruz verdiğimiz emeklerin seyirci tarafında takdir görmesi bizim için en büyük mükafat olacaktır”dedi.

“BAVUL” TİYATRO OYUNUNUN GALASI YAPILDI 

Senaryosunu Sam Bobrick’in yazdığı usta yönetmen Levent Tülek’in uyarlayıp yönettiği “Bavul”, 24 Aralık akşamı İstanbul Artı Sahne’de gala yaptı. Oyunun oyuncu kadrosunda sahnelerin usta isimlerinden Bekir Aksoy, Çiçek Dilligil, Mert Asutay ve Yasemin Hadivent yer alıyor. “Bavul” tiyatro oyunu, son derece zıt iki insanın çılgın, delice ve kahkaha dolu karşılaşmalarını konu alıyor. Çaresiz ve huysuz bir adamın bavulunun havaalanında yalnız ve meraklı bir kadının bavulu ile karışması ile başlayan hikaye tuhaf ve komik olayların birbirini kovalamaya başlamasıyla devam ediyor. Yapımcılığını Karart Kültür Sanat tarafından Osman Genç’in üstlendiği “Bavul” izleyen arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı Rıdvan Duran, ​Nevra Serezli, Ece Vahapoğlu, Deniz Arcak, Gökhan Türkmen, Şennur Nogaylar, Uğurkan Erez, Ayşe Erbulak, Olcayta Ahmet Tuğsuz ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Gala öncesinde konuşan oyunun yönetmeni Levent Tülek, böyle bir ekiple ve ustalarla çalışmaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken oyun hakkında şunları söyledi: ‘Oyun, insan ilişkilerini, aşkları, sevgileri, yalnızlıkları doğru insan-yanlış insan tartışmasını ve günümüzinsanının mutluluktan ne anladığını esprili ve renkli bir biçimde anlatan çılgın, delidolu bir oyun.’

Saygılarımla…

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın…