MALZEMELER:

2ad Levrek
2 ad orta boy kuru soğan
2 ad orta boy domates
4 ad sivri biber
5 diş sarımsak
7 ad mantar
2 yemek kaşığı zeytinyağ + 1 yemek kaşığı tereyağ
200ml krema
2 ad defne yaprağı
1 tatlı kaşığı tane karabiber
10 ad baby mısır
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı top kekik

YAPILIŞI:
Bir tavaya zeytinyağını alın,sarımsakları ekleyerek orta ateşte,sarımsaklar kokusunu çıkarana kadar kavurun.
Kuru soğanı halka doğrayın ve sarımsaklara ekleyin.
Domatesleri,biberleri ve mantarları da halka doğrayın.Kavrulmakta olan soğana ilave edin.Tuzunu vererek 5 dak.kavurun.Ateşten indirin.
Levrek balığını kılçıklarından tamamen ayıklanmış ve fleto olarak kesin.
Güveç kabınızın alt kısmına kavurduğunuz malzemeleri yerleştirin.Üzerine balıkları dizin.Defne yapraklarını,karabiberi ,kekiği aralara yerleştirin.
Kremasını ve 1/2 su bardağı su ilavesiyle güveç kabının üzerini yağlı kağıt ile kapatın.
180 derece ısıttığınız fırında yarım saat pişirin.

Afiyet olsun.